Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket snabb återkoppling gällande bekräftad order och snabb leverans. Kan bara säga att allt har gått väldigt fint och mycket sanabbt! Kan rekommendera.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag sökte en specifik produkt och fann den hos er. Er sida var enkel att manövrera, inget trams med att behöva medlemskap eller löjliga tävlingar eller annat irriterande. Enkelt att köpa med hjälp av... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Enkelt att beställa via deras hemsida. Bra bredd på sortimentet inom hårvård som var aktuellt för mig vid denna beställning. Snabb och trevligt bemötande från kundtjänst när jag ställde frågor. Ok pri... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Я искала конкретный товар и нашла только на этом сайте.Очень рекомендую,удобная регистрация,быстрая доставка,и очень хороший выбор.

1. Tienda de cosméticos
  2. Proveedor de cosméticos y perfumes

Escrito por la empresa

Beautycos har ett av de största urvalen av hårprodukter, hudvårdsprodukter, parfym och smink samt allt skönhetshjärtat önskar. Vi säljer alla välkända märken som du kan få av din frisör, kosmetolog och makeupartist, vi är bara mycket billigare. Vi har ett enormt utbud av alla välkända märken. Vi har ett brett spektrum av professionell personal. Hos Beautycos hittar du allt från frisörer, färgtekniker, nageltekniker, materialister till kosmetologer. Vi har noggrant sammansatt vårt team för att kunna ge dig professionell vägledning. Vi vill gärna vara din favoritåterförsäljare av bland annat schampo, balsam och hårbehandling.

4,4

Suele responder en menos de 1 mes

Mycket snabb leverans

21 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde schampo för över 1700kr och…

Beställde schampo för över 1700kr och ena flaskan har gått sönder och det hade bara läckt på självaste emballaget som den var inlindad i och när jag skickar bilder till de så säger de att de behöver bilder på hela kartongen men jag har skrivit hundra gånger att jag har slängt den och att det inte var något konstigt med självaste kartongen. Första och sista gången jag beställer från er!

19 de abril de 2026

smärtfritt

Varan levererades på ett smidigt sätt och alla varor var intakta. Hur produkten är vet jag inte än har endast tvättat håret en gång med varorna, men har inga negativa upplevelser iallafall.

11 de marzo de 2026

Mycket nöjd

Aldrig fått varor så snabbt,mycket nöjd och bra priser.Kommer att handla fler gånger av er

27 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aldrig mer

Beställde fel vara därefter annulerade jag beställningen innan de skickade iväg den. Fick återbetalning med 108 kronor mindre tre veckor senare! Aldrig mer

20 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.