God tid til afsked med min far; både ved ilægning i kiste og da kisten blev kørt ud til bilen. Ved planlægningen af bisættelsen tog Jens sig god tid til at forklare os procedurer, visning af valg a... Ver más
La empresa ha respondido
God oplevelse på en trist baggrund. Man forsøgte ikke at pådutte dyrere løsninger. Mulighed for miljøvenlige løsninger. Min far’s sidste køretur blev gjort ekstra mindeværdig med tur rundt om hans for... Ver más
La empresa ha respondido
Bedemand Berner har virkelig gjordt et fantastisk arbejde, og hjulpet os da vi desværre skulle sende vores kære bror og søn afsted på sin sidste rejse. Og specielt Frederikke, har været og er gul... Ver más
La empresa ha respondido
Vi fik en meget venlig og kompetent behandling i forbindelse med min mor, Bodil Westerholms bisættelse 6. august 2021. Grunden til den manglende stjerne er, at vi bagefter blev lidt ærgerlige over a... Ver más
La empresa ha respondido
Vi arbejder for at skabe de bedste rammer om en smuk og værdig afsked.
Ingemannsvej 16, 4200, Slagelse, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi har været meget tilfreds med Gitte som bare er en ener, både overfor Lisa og for hele familien.

Respuesta de Bedemand Berner
Vældig tilfreds med hele forløbet og den gode støtte fra jer alle.

Respuesta de Bedemand Berner
Bedemanden var særdeles respektfuld og imødekommende samt udviste stor indlevelsesevne og forståelse for vores ønsker. Vejledning i forhold til valg af kiste mv. var passende - og der var ikke forsøg på mersalg. Vi havde et ønske om, at bedemanden læste både et digt og et mere personligt "skriv" op, hvilket han gjorde med empati.
Alle aftaler blev overholdt og til tiden. Vejledningen var omhyggelig, så vi hele tiden vidste, hvor i processen vi var.
Jeg vil til enhver tid benytte Bedemand Berner, Kalundborg, igen ligesom jeg varmt vil anbefale Bedemand Berner til andre.

Respuesta de Bedemand Berner
Smuk og god oplevelse. God rådgivning. Bedemand Berner sørgede for vores fars bisættelse for 18 år siden. Vi havde lovet vores mor, på 96 år, at når hun skulle bisættes, skulle det være samme bedemand. Dette løfte blev holdt. Vores mors bisættelse blev en smuk og god oplevelse.

Respuesta de Bedemand Berner
Jeg er godt tilfreds med hele forløbet
God service fra start til slut
Kan varmt anbefales til andre borgere

Respuesta de Bedemand Berner
Det var muligt at komme til at tale med en bedemand samme dag som jeg henvendte mig og alting blev ordnet og aftalt med det samme.
Bisættelsen var lige hvad jeg havde forventet, meget tilfredsstillende.

Respuesta de Bedemand Berner
God behandling, rat og imødekommende sted. Nemt at få fat i bedemand og mulighed for at skrive sammen om enkelte ting.

Respuesta de Bedemand Berner
Fik den mest professionelle behandling og der blev virkelig lyttet til os, og vores ønsker! Det blev den smukkeste bisættelse pga jeres bedemand!

Respuesta de Bedemand Berner
jeg var ikke tilfreds med afhentning af min mand i hjemmet for det første kom de 3/4 time for tidligt, mine børn var ikke kommet, så mente den ene af personalet, at de da bare kunne (snuppe) ham med, så kunne vi komme til kapellet senere, men det var ikke det der var meningen, vi ville gerne holde en lille afsked her hjemme, og efter lidt surmuleri blev det sådan, og de kørte igen, og kom til den aftalte tid. mvh Anna Nielsen Havretoften 9

Respuesta de Bedemand Berner
Det var smukt og effektivt og meget, meget venligt.
Jeg har haft en god oplevelse med grundig vejledning og svar på spørgsmål.

God service.
Meget hjælpsom med alt i en svær tid.
Følte sig godt behandlet på alle tider af døgnet.

Respuesta de Bedemand Berner
Fantastisk god og sober behandling af afdøde og pårørende . Behageligt møde med Mikkel ang bisættelsen og værdig behandling af Anette til bisættelsen . Rigtig god behandling .

Respuesta de Bedemand Berner
Alt fungerede til fuld tilfredshed, dog ligger prisen i den dyre ende.

Respuesta de Bedemand Berner
Super imødekommende og omsorgsfuld service hele vejen 👍

Respuesta de Bedemand Berner
Más información sobre otros tipos de reseñas.