Het vlees is prima, maar op de één-of-andere manier gaat het toch soms mis met de leverdag. En dan is aanpassen lastig. Telefonisch 2 uur gesloten tussen de middag, op mail wordt laat gereageerd, dus... Ver más
La empresa ha respondido
Voor de derde keer vlees besteld en voor de derde keer een culinair vleselijk orgasme geweldig! Vlees is tot nu toe van de allerhoogste top kwaliteit mooi van kleur en textuur goed dooraderd wat veel... Ver más
La empresa ha respondido
Goed advies van op voorraad aanwezig product gekregen. Met de superieure vlees kwaliteit had ik al ervaring. De levering is ook wederom perfekt geweest.
La empresa ha respondido
Prima service, kwaliteit en behulpzaam. Ik had Per ongeluk verkeerde levertijd doorgegeven. Hier kwam ik zelf vrij laat achter. Na een mailtje was het geregeld en kon ik de bestelling de volgende dag... Ver más
La empresa ha respondido
Beefensteak.nl levert premium vlees bij u thuis. Kies uit de mooiste kwaliteit vleesproducten uit binnen-en buitenland en laat snel en duurzaam, thuisbezorgen. Voor 11:00 besteld? Vanavond nog in huis.
Hertog van Beijerenstraat 23, 2461EM, Ter Aar, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Precies zoals het product is omschreven, super snel geleverd!

Respuesta de Beef & Steak
We bestellen al jaren bij B&S, mooi en heerlijk vlees, handig verpakt. Super aardig personeel en prima service.

Respuesta de Beef & Steak
Beef & Steak is een goed bedrijf met een prima service al vaker hier Hertenhaas besteld. Alleen het vervoers bedrijf Trunkrs heeft ons al 2 x laten zitten.
Dan krijg je een tijdsvak van 17.00 tot 22.00 en om 9.10 een berichtje de chauffeur is over 15 min bij u. Vervolgens nog een uur zitten wachten en krijg je daarna een mailtje helaas het is ons niet gelukt, we proberen het morgen weer. Zeker als het om dure stukken vlees gaat niet fijn dat deze lang in de wagen liggen.
Vervolgens volgende dag contact gehad met beef & steak hebben de bezorg dag aangepast omdat er anders evt niemand thuis was. Maar hebben deze situatie dus al meerdere malen gehad dat je de hele avond zit te wachten zelfs een berichtje krijgt we zijn er over 15 min. En vervolgens om 23.00 een mail krijgt helaas. Verder zijn we over beef & steak tot zover altijd tevreden geweest ook over de kwaliteit van het vlees.

Respuesta de Beef & Steak
Zalig vlees, goede kwaliteit, professioneel aangeleverd.
In doos, koeltas met ijselementen.
Alleen erg jammer dat het niet overdag geleverd kan worden.

Respuesta de Beef & Steak
Hele goed service en ze komen altijd in de avond, wel zo fijn want dan zijn we thuis. En komt altijd goed bevroren aan ook als het 30 graden buiten geweest is

Respuesta de Beef & Steak
Snel geleverd, uitstekend verpakt. Kwaliteit moet nog blijken (nog niet klaar gemaakt)

Respuesta de Beef & Steak
Super lekker vlees en een fijne bezorgingservice echt een aanrader!

Respuesta de Beef & Steak
Goede levering! Vlees keurig bevroren. Wel eigenwijs vlees, kreeg intern niet echt omhoog. Nadat in oven ging, was het snel gedaan

Respuesta de Beef & Steak
Super vlees en super bezorging super verpakt aanraader

Respuesta de Beef & Steak
Bestellen werkt prettig, en de bezorging is netjes verzorgd.

Respuesta de Beef & Steak
Superlekkere Ierse flat iron. Top kwaliteit en snel geleverd.

Zoals altijd perfect geregeld

Respuesta de Beef & Steak
Het bestelde vlees wordt goed bevroren bezorgd.

Respuesta de Beef & Steak
Super goede service! Zowel in de winkel als de bezorgservice!