Het vlees is prima, maar op de één-of-andere manier gaat het toch soms mis met de leverdag. En dan is aanpassen lastig. Telefonisch 2 uur gesloten tussen de middag, op mail wordt laat gereageerd, dus... Ver más
La empresa ha respondido
Goed advies van op voorraad aanwezig product gekregen. Met de superieure vlees kwaliteit had ik al ervaring. De levering is ook wederom perfekt geweest.
La empresa ha respondido
Snel en makkelijk te bestellen. Groot assortiment. Vlees werd netjes in een mooie koeltas met groot element en twee kleine koelelementen verstuurd. Vlees was ook nog bevroren. Ik had dit van te voren... Ver más
La empresa ha respondido
Voor de derde keer vlees besteld en voor de derde keer een culinair vleselijk orgasme geweldig! Vlees is tot nu toe van de allerhoogste top kwaliteit mooi van kleur en textuur goed dooraderd wat veel... Ver más
La empresa ha respondido
Beefensteak.nl levert premium vlees bij u thuis. Kies uit de mooiste kwaliteit vleesproducten uit binnen-en buitenland en laat snel en duurzaam, thuisbezorgen. Voor 11:00 besteld? Vanavond nog in huis.
Hertog van Beijerenstraat 23, 2461EM, Ter Aar, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Ik ben tevreden over mijn recente bestelling bij Beef & Steak. De kwaliteit van het vlees was goed en de levering verliep snel. Alles was netjes verpakt en de producten zagen er vers uit.
Helaas was toch een gedeelte van mijn bestelling tijdens het bezorg proces ontdooit geraakt, dit heeft de klantenservice uiteindelijk heel netjes opgelost.
Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!

Respuesta de Beef & Steak
Ik had een bestelling geplaats om af te leveren op 11 mei. In plaats daarvan is het op 1 mei bezorgd

Respuesta de Beef & Steak
Het bestellen was eenvoudig en het
bezorgen is prima en netjes geregeld netjes verpakt.
Het vlees is van prima kwaliteit
Zeker een aanrader

Respuesta de Beef & Steak
Wij bestellen nu al een paar jaar ons BBQ vlees bij Beef & Steak. Super mooie kwaliteit. Snelle levering, mooi per stuk verpakt, en uitstekende klantenservice mocht je een vraag hebben. Zij onderscheiden zich met hun assortiment en uitstekende kwaliteit ten opzichte van reguliere aanbieders zoals supermarkten en groothandels.

Respuesta de Beef & Steak
Tja wat moet ik erover schrijven: ik bestel gewoon altijd hier en haal het op. Kan ik even in de showroom kijken naar bbq spullen. Je bestelling staat snel klaar, het vlees is altijd super. Enige nadeel: ik heb inmiddels een hele stapel Beef en Steak koeltassen thuis 😂. Dus ik neem altijd zelf een tasje mee naar de winkel

Respuesta de Beef & Steak
Je kunt je bestelling goed volgen door de berichten die je ontvangt

Respuesta de Beef & Steak
Dit bedrijf levert heel mooi vlees en de prijs-kwaliteitverhouding is verrassend goed. Ik haal hier al mijn vlees, want het is vergelijkbaar met de keurslager tegen een vriendelijkere prijs en de bezorging is ook prima.

Respuesta de Beef & Steak
Had 10kg spareribs besteld. Kwam goed aan maar alle ribs zaten aan elkaar vast gevroren. Onmogelijk om er 2 of 3 vanaf te halen. Met als gevolg dat ik ze allemaal heb moeten laten ontdooien. En in 2 etappes heb moeten bereiden. Erg jammer want ik heb nu geen voorraad meer.
————————
Na mail contact gehad met beef en steak is het nu een stuk duidelijker voor me. Ik zou hetzelfde niet snel meer bestellen omdat 10kg ineens toch best veel is om te verwerken. Maar als het goed is gaan beef en steak dit op de website verbeteren en beter aangeven.
Dus wel 4 sterren voor het oplossen/meedenken

Respuesta de Beef & Steak
Handig om te bestellen, je kunt niets verkeerd doen.
Duidelijke taal.
Geweldig vlees!
Als ik dan toch 1 puntje feedback mag geven dan is het dat ik 3 bevleesde ribs kon kiezen en niet meer. De uitleg hierbij (de melding) die ik kreeg was onduidelijk

Respuesta de Beef & Steak
Alles keurig netjes verpakt en op tijd geleverd. Uitstekende kwaliteit vlees ook!

Respuesta de Beef & Steak
Bestel er al jaren. De service per email is goed bereikbaar en het belangrijkste: het vlees is van kwaliteit en ruikt nooit verkeerd.

Respuesta de Beef & Steak
Top kwaliteit vlees. Veel assortiment en goede prijzen.

Respuesta de Beef & Steak
Products were delivered in good order and on time. However my voucher code which I paid for did not work so I could not use it. I have phoned and emailed several times without any response.

Respuesta de Beef & Steak
Makkelijke website. Veel keuze.
Leveringen na 17:00 is super!
Jammer dat vlees erg duur is geworden.

Respuesta de Beef & Steak
Toen ik het vlees bestelde kon ik het niet kort erop ophalen maar na bijna een week lukt mij het wel.
Alles was nog beschikbaar wat ik bestelt had. Dus maakte gelukkig niet uit dat ik later kwam. Vlees ziet er goed uit en zijn mooi gesneden stukken. Ook hebben ze een mooie winkel met goede spullen dat je je in moet houden om niet je portemonnee leeg te kopen hahaha. Ben duidelijk zeer tevreden.

Aanvulling op 1e bericht:
Ik ben netjes gebeld door Toni, hij heeft mijn verhaal aangehoord en aangegeven dat dit inderdaad niet 100% duidelijk is dat dit alleen bruikbaar is als je alles in 1x gebruikt. Er komt nu ook een doos van 5KG voor iets kleinere vriendengroepen of verjaardagen ;-). Dit wordt aangevuld en verder verduidelijkt op de webshop. Als tegemoetkoming heb ik een toezegging gekregen van een kleine aanvulling op mijn volgende bestelling, dit noem ik nou eens perfect ondernemerschap, en geeft aan dat dit bedrijf echt zijn klanten waardeert en gaat voor de lange relatie! Over de kwaliteit van het vlees niks dan lof, dit is altijd goed geweest en daarover kan ik alleen maar positief zijn. Ik blijf hier zeker bestellen en raad het iedereen dan ook aan.
Speciale dank aan Toni voor het professioneel oplossen van de klacht.
Origineel bericht:
Spareribs besteld bij Beef en steak, en teleurgesteld omdat het als 1 grote homp bevroren vlees binnen kwam. blijkbaar verkopen ze dus ook dozen van 10 kilo die als 1 grote bevroren vleeshomp worden geleverd. Blijkbaar had ik niet goed gekeken en kan ik nu 3/4 weg gooien. De prijs voor 10 kilo voor €89,95 voor een “bulk” verpakking vinden ze prijs conform, hoewel je ze overal kan kopen tussen de €49,95 en €69,95 (onbekend of ze als 1 homp vlees worden geleverd). Een doos van 10 kilo individueel verpakt kost dan ook bij beaf en steak €129,95 (!). Na mailcontact werd mij dan ook verteld dat dit volledig normaal is. Ik kocht hier al jaren, maar enige vorm van klantenbinding om dit op te lossen met een gebaar was er niet. Helaas zal ik dan ook voortaan elders gaan kijken voor mijn vlees. Jammer, want ik was altijd een tevreden klant.