Het vlees is prima, maar op de één-of-andere manier gaat het toch soms mis met de leverdag. En dan is aanpassen lastig. Telefonisch 2 uur gesloten tussen de middag, op mail wordt laat gereageerd, dus... Ver más
La empresa ha respondido
Voor de derde keer vlees besteld en voor de derde keer een culinair vleselijk orgasme geweldig! Vlees is tot nu toe van de allerhoogste top kwaliteit mooi van kleur en textuur goed dooraderd wat veel... Ver más
La empresa ha respondido
Goed advies van op voorraad aanwezig product gekregen. Met de superieure vlees kwaliteit had ik al ervaring. De levering is ook wederom perfekt geweest.
La empresa ha respondido
Prima service, kwaliteit en behulpzaam. Ik had Per ongeluk verkeerde levertijd doorgegeven. Hier kwam ik zelf vrij laat achter. Na een mailtje was het geregeld en kon ik de bestelling de volgende dag... Ver más
La empresa ha respondido
Beefensteak.nl levert premium vlees bij u thuis. Kies uit de mooiste kwaliteit vleesproducten uit binnen-en buitenland en laat snel en duurzaam, thuisbezorgen. Voor 11:00 besteld? Vanavond nog in huis.
Hertog van Beijerenstraat 23, 2461EM, Ter Aar, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Geleverd conform bestelling in de avond (superfijn dat dat kan). Al het vlees goed gevacumeerd en bevroren geleverd. Bavette had wel vrij veel snijafval, maar de kwaliteit was goed! Shortribs waren ook goede kwaliteit.

Respuesta de Beef & Steak
Het juiste adres voor liefhebbers van het Spaanse Iberico vlees.

Respuesta de Beef & Steak
I had to make a brisket for 9 people and even with the bad weather I got an amazing piece of meat (US choice) but also same day delivery. Thanks

Respuesta de Beef & Steak
Makkelijk bestellen, goede communicatie, goed verpakt, snel verzonden.

Respuesta de Beef & Steak
Nog meer beoordelingen. Echt niet goed! Te late bezorging en gelukkig maar, was veels te weinig en nog verkeerd vlees ook.

Respuesta de Beef & Steak
Ik heb geen vlees gekocht, maar vleesmessen en die bevallen prima.
Eindelijk echte messen die goed door mijn vlees snijden, helemaal Top

Respuesta de Beef & Steak
Alles weer netjes verpakt en diepgevroren ontvangen.

Respuesta de Beef & Steak
Perfecte producten in mooie verpakte porties
Ruime keuze en geld naar waarde.
Snel geleverd en of ophaal mogelijkheid.

Respuesta de Beef & Steak
Bestellen en ophalen is erg goed geregeld. Kwaliteit van het vlees was goed, was lekker mals, maar had iets meer smaak mogen hebben.

Respuesta de Beef & Steak
Bestelling in de avond geleverd volgens afspraak. Vlees was netjes verpakt in koeltas met elementen en daar omheen een doos. Had 7 kilo aan vlees besteld. Een picnic stuk van het varken en 1,2 kilo procureur. Dikke prima. Let er wel op dat wanneer je de dag daarna wil bbquen het nog bevroren is, dus bestel grote stukken op tijd.

Respuesta de Beef & Steak
Met veel zorg verpakt. Vlees is van goede kwaliteit. Kwaliteitsprijs is dan ook juist.
Goede communicatie als er een product niet meer op voorraad is.
Ik raad deze site ook aan voor als je iets goed en specials op je bord wilt hebben.

Prima stukje vlees.
Nette afhandeling.
Snel geholpen.
Jammer geen afhaal korting en artikel was 2 dagen later in de aanbieding van-15%

Respuesta de Beef & Steak
De bezorging ging erg goed, in goede tas geleverd. Goede tips wanneer te ontdooien. Echt heerlijk gegeten met de gourmetten. Heel erg bedankt!

Respuesta de Beef & Steak
Ossenhaas besteld die prima was.
T-Bone was daarentegen toch echt van mindere kwaliteit. Gebakken in de pan, vervolgens gegaard in de oven tot 54 graden. Zat voor ongeveer 150 gram pezen, oneetbaar vet en andere troep aan. Dat is buiten het bot die ook nog een 200 gram was. Op een stuk vlees van 800 gram is dit toch een persoon die minder kan eten.
Mail gestuurd, vroegen ze om een foto vooraf. Ja die had ik niet. Wel een foto gemaakt van het oneetbare vlees achteraf. Geen reactie meer gehad.
Aanvulling:
Contact gehad en het is erg goed opgelost. 4 sterren waard.

Respuesta de Beef & Steak
Ik heb na jaren weer eens hier besteld omdat ik in het verleden goede ervaringen had.
Een deel van de bestelling was ontdooid aangekomen. Dat komt omdat de meest kwetsbare producten, de burger buns en de carpacio bovenop lagen en de koelelementen onderin. Dit hebben ze opgelost door dit te crediteren maar ik zat wel met een probleem omdat wij pas op kerstavond terugkwamen van vakantie en daardoor niet meer naar de slager en bakker kon.
Gisteravond hebben we de cote de boeuf reversed sear bereid. Ik heb jarenlang als kok gewerkt dus ben geen gemiddelde hobby kok. Op het oog leek de garing ook perfect, bij het aansnijden na rusten liepen bijna geen sappen uit, maar wat een droog smakeloos stuk vlees. Zeer teleurgesteld. Het kan een incident zijn maar alles meegewogen bestellen we hier niet meer.

Respuesta de Beef & Steak
Heerlijke producten van hoogste kwaliteit.
De levering verloopt heel soepel en snel.

Respuesta de Beef & Steak
Super goed vlees en de levering was ook top. Kees het vlees bevroren geleverd dus kon het zo in de vriezer doen.

Respuesta de Beef & Steak
Super gourmetschotel. Heerlijk vlees premium schotel en normale schotel ook goed. Was ook goed verpakt met mooie tas erbij.

Respuesta de Beef & Steak
Een heerlijk stuk buikspek waar we echt van genoten hebben. Verder levering zoals afgesproken en een nette prijs.

Wederom prima producten
Diverse stukken voor gourmet en een Livar Procureur zonder been-ca. 2500kg. Nog niet alles geproefd, maar was prima tot op heden.
Bezorging ook keurig en netjes in koeltas.