Valorada con 3 estrellas sobre 5

Brukar saknas grejer i ordern, skickas fel grejer och sedan är servicen ganska dålig när man behöver nå dem om något. Men när man väl får rätt grejer så är det superbra grejer, snabb leverans oftast o... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hej! Min tjej jobbar med fransar och beställde hem en Frans lampa från bellestore kosta ungefär 3700kr. Beställde den 5 juli gick igenom 7 och det är i skrivande stund 15 juli och inte fått något mai... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tog mig 11 vardagar (om man räknar bort helgen) att få mina produkter, när det stod på sidan att jag skulle få de inom 6 dagar ... förlorat tre kunder på grund av sena varor. Däremot är kundtjänsten o... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Så otroligt dålig service. Har inte fått varan jag beställde i april och försökt få tag på dom flertalet gånger. Tillslut fick jag tag i dom och mailade fram och tillbaks massor av gånger där jag förk... Ver más

1. Tienda de salud y belleza

Escrito por la empresa

Skönhetsprodukter på nätet! Vi har ett brett och högkvalitativt sortiment av produkter för ögonfransförlängning, Lashlift, kosmetisk tatuering, bb glow, tandblekning, microneedling och spaytan. Kontakta oss för mer information.

2,1

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

2,1

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Oseriöst

Beställde en vara i början av mars som stod skulle vara inne i lager om 5-7v. Kontaktade företaget efter 8v fick då oklart svar om att varan inte hade inkommit till deras lager och de ej visste när det skulle komma. Försökt nå företaget flertalet gånger för att makulera mitt köp utan svar.

27 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oseriöst företag när man ska göra…

Oseriöst företag när man ska göra reklamation. Beställningar har gått bra men när det visade sig att en av produkterna var helt ihoptorkad när jag skulle öppna den för första gången väljer butiken att inte svara när jag försöker reklamera. Har försökt kontakta via hemsidan, mejl, Messenger och Facebook utan framgång. Välj annan leverantör!

31 de mayo de 2024

Saknar beställning

Har beställt fransar som förväntades vara i lager v 18. Det är nu vecka 25 och jag har inte fått min beställning. Jag har försökt nå Bellestore på Instagram och mail men inte fått svar.

19 de junio de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har använt mig av Bellestore flertals…

Har använt mig av Bellestore flertals gånger och är nöjd, har vid ett tillfälle fört av mig till kundservice (med bakgrund av meddelad försenad leverans) och fick snabb och övergripande återkoppling. Bra produkter och bra pris.

15 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kommer aldrig mer beställa därifrån

Jag beställde varor slutet på februari, och har väntat i över 4 veckor nu för att få de.
När jag ringer deras trötta kundtjänst så säger hon att de inte fått in varorna jag beställt, men ingen har meddelat mig, så jag är inne på 5e veckan och väntar på varor som bellestore inte ens fått in, sen ska de skickas till mig också.
Helt galet hur man kan låta folk betala och sen inte skicka deras varor, inte ens meddela oss om förseningen. Inga pengar tillbaka fick man, ingen rabattkod utan en trött tjej i telefonen som bara säger ” jag förstår ” och kastar sk*t på hennes chefer.

Aldrig mer kommer jag beställa därifrån,

12 de marzo de 2024

Fick vänta 9 veckor på min beställning

Fick vänta 9 veckor på min beställning, skrev och frågade om uppdatering, fick till svar "ska fråga chefen" 2 gånger. Tillslut avbröt jag beställningen men fick även påminna dom om att göra en återbetalning.

30 de enero de 2024

Ingen kundservice

Har exakt samma upplevelse som en annan som skrivit recension. Mitt paketet kommer också bli returnerat till Bellestore av PostNord utan att jag fått någon som helst avisering om att paketet kommit fram. Enligt Bellestore har det skickats ut tre aviseringar på sms till mig men har inte fått något sms alls. Kundtjänst gör inget alls utan säger bara att enligt Postnord är det utskickat. Har handlat så många år av Bellestore och när det väl krånglar möts man av ingen förståelse alls från kundtjänst. Ni har tyvärr tappat en kund efter detta. Så besviken.

4 de diciembre de 2023

Respuesta de Bellestore

Hej. Vi förstår att man kan missa att hämta ut ett paket. Och när vi skickar paketen mailar vi en spårningslänk där man kan följa paketet. När paketet sedan är framme skickar även postnord ut avisering till det mobilnummer man angett vis beställning. Man kan även få avisering i postnordappen om man har den. Det enda vi kan se är att vi skickat leveransmailet samt aviseringar på postnord.se som de registrerar. Ser vi att de skickat aviseringar går vi på det. Har man inte fått någon avisering av postnord behöver man kolla detta med postnord.

Om paketet inte hämtas ut kommer det tillbaka till oss och vi debiteras en till frakt. Därför skickar vi ett mail när pakatet kommit tillbaka och frågar om man vill ha paketet igen, vill man det debiteras man 59kr för frakten. Det är såklart inte roligt att betala en frakt till men att ta ut en avgift för ej uthämtat paket eller att man får betala en frakt för att få det igen har de flesta webbutiker och det står alltid i villkoren.

Svarar inte på frågor

Svarar inte på frågor. Svara på min fråga om retur.

31 de agosto de 2023

Respuesta de Bellestore

hej, vi kan inte se att vi fått in något mail av dig. kan du skicka till help@bellestore.se så hjälper vi dig.

Dålig kundservice

Mitt paketet returnerades till Bellestore av PostNord utan att jag fått någon som helst notifikation om att paketet kommit fram. Bellestore vill nu ha ytterligare 59kr för frakt eller 250kr för administrationsavgift. Ringde upp företaget som inte tror på vad jag säger och bad mig istället kontakta PostNord. Jag gör det och PostNord meddelar att eftersom jag är kund till Bellestore ska dem göra en reklamation av leveransen. Ringer tillbaka och efter ursäkter gör de motvilligt en reklamation till PostNord men meddelar att de förmodligen inte kommer göra någonting. Dålig kundservice, kommer inte handla här igen.

26 de julio de 2023

Respuesta de Bellestore

Hej, det är postnord som hanterar avisering när paketet kommit fram. Vi skickar dock ett leveransmail när paketet skickas ifrån oss där man kan följa paketet. Om man inte hämtar ut sitt paket kommer det tillbaka till oss och vi skickar då ett mail till kunden där vi frågar om man vill hämta det igen och då debiteras man 59kr för frakten vill man inte ha det hanteras paketet som ett ej uthämtat paket och man debiteras 250kr. När ett paket kommer tillbaka till oss kollar vi trackingen på sändningen där man ser om posten aviserat. Ser vi att de aviserat så är det vad vi kan gå på. Vi kan då inte göra en reklamation eftersom en reklamation ska göras av kunden. Vi har i detta fall gjort en reklamation men vi kan aldrig veta vad postnord kommer göra med ärendet. De flesta företag debiterar när man inte hämtar ut ett paket eftersom det då tillkommer en extra frakt för företaget samt kostnader kring hanteringen. Men det är just därför vi skickar ett mail innan så man kan välja att betala 59kr för frakt istället för att debiteras 250kr.

Fel på produkt

Beställde en keratinmascara som jag fick med nästan inget innehåll i. Företaget är inte alls tillmötesgående. Får ingen ny mascara eller pengarna tillbaka.

13 de junio de 2023

Respuesta de Bellestore

Hej, vi har en konversation ang detta och du har inte skickat produkten till oss så vi kan undersöka vad som skett. Vi kan ej hantera en reklamation utan att få produkten skickad till oss. Vänligen svara på mailet vi skickat om vi ska kunna hjälpa dig med reklamationen. Vi har skrivit fram och tillbaka i några dagar och precis som vi skrivit så ska problemet funnits från början vid en reklamation och man kan ej få en ny eller pengarna tillbaka om man inte skickar tillbaka den produkt som är defekt. Vilket vi skrivit till dig flera ggr men du svarar oss att du ska gå vidare med detta om vi inte löser det. Vi kan ej lösa något utan att få produkten skickad till oss. Felet rapporterades till oss efter den använts i ca 1,5v vilket försvårar en reklamation men trots det har vi svarat dig hur vi kan göra för att försöka få igenom en reklamation. Så att vi inte är tillmötesgående stämmer inte alls. En reklamation har en hanteringstid och vi skickar ingen ny produkt utan att vi kontrollerat och godkänt reklamationen.

Fick en utgången produkt

Fick en utgången produkt, otrevlig kundservice. Tänker inte handla där igen.

5 de mayo de 2023

Respuesta de Bellestore

Hej. Vi har ingen order lagd i detta namn vad vi kan se. Om du fått en produkt som det är något fel på ber vi dig kontakta vär kundservice som hjälper dig.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Poor quality beauty products

Poor quality beauty products, some of them they sell only 4 pieces together (microblading eye brow pen that is like a colouring pen really) on return of items,(careful because you cannot return certain items, and eventhough i only opned 1, I am unable to return the other 3, because the packaging is not sealed! )
Upon return, thex direct you to a page which cannot be reached in English! Really?
Delivery was fast!

15 de enero de 2023

Respuesta de Bellestore

Hi, I don´t know which product you bought because we dont sell 4 pcs in one pack.. We sell few procuts in 3 pcs/pack and the only products that you can't return if if you bought a 10pcs/pack is needles for microneedling and the microblading needles. The microblading coloring pen is sold separatly and you can return the 3pcs you bought. Actually I dont know why you write that we dont say you can't return products if you contact us in 14 days from the day you got your package. I cant see any order in your name and what i know we have not sent any package tp Hungary so if you want to return send a email to our customer support on help@bellestore.se. Our webshop is based in Sweden and thats why the whole page is not translated into english yet.

Riktigt dålig service

Riktigt dålig service. Dålig kvalite på de grejer man köper och får ej tillbaka pengar.

25 de octubre de 2022

Respuesta de Bellestore

Hej. Personalen har inte varit otrevlig när de besvarade din retur som visade sig att produkten var trasig. Vid retur måste produkten vara i oförändrat skick. I detta fall har byxorna gått sönder när du provat eller använt dom. Är produkten trasig när man får den måste man kontakta oss vilket inte skett här utan du har kontaktat oss du vill göra en retur. Inget att byxorna fått en lång reva på ca 20cm.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I purchased a microwave through PayPal…

I purchased a microwave through PayPal and never got a confirmation email with my tracking order. I'm unable to contact anyone to see if I am even getting the microwave.

5 de agosto de 2021

Respuesta de Bellestore

Hi, I think you write to wrong store now because we dont sell any microwaves. We sell beauty products.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Defekt vara, måste ändå betala

Reklamerade en defekt vara. Fick tillbaka pengar för varan men inte för frakten... Trodde de gjort en miss, kontaktade dem, men inte, det är deras policy att kund får betala för frakten även då varan är trasig och reklamerats. Kommer inte att handla där igen.

30 de marzo de 2021
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.