Valorada con 3 estrellas sobre 5

Brukar saknas grejer i ordern, skickas fel grejer och sedan är servicen ganska dålig när man behöver nå dem om något. Men när man väl får rätt grejer så är det superbra grejer, snabb leverans oftast o... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hej! Min tjej jobbar med fransar och beställde hem en Frans lampa från bellestore kosta ungefär 3700kr. Beställde den 5 juli gick igenom 7 och det är i skrivande stund 15 juli och inte fått något mai... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tog mig 11 vardagar (om man räknar bort helgen) att få mina produkter, när det stod på sidan att jag skulle få de inom 6 dagar ... förlorat tre kunder på grund av sena varor. Däremot är kundtjänsten o... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Så otroligt dålig service. Har inte fått varan jag beställde i april och försökt få tag på dom flertalet gånger. Tillslut fick jag tag i dom och mailade fram och tillbaks massor av gånger där jag förk... Ver más

1. Tienda de salud y belleza

Escrito por la empresa

Skönhetsprodukter på nätet! Vi har ett brett och högkvalitativt sortiment av produkter för ögonfransförlängning, Lashlift, kosmetisk tatuering, bb glow, tandblekning, microneedling och spaytan. Kontakta oss för mer information.

2,1

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

2,1

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Rekommenderar ej

Rekommenderar ej. Beställde shorts som inte var sanna i storlek eller färg, dom sa att dom råkat lägga ut fel bild på hemsidan. Men dom går att få tag på vilket alltid är skönt

12 de marzo de 2021

Respuesta de Bellestore

Hej. Vad jag förstått har du returnerat dessa shorts då vi uppmärksammade att fabriken skickat oss ett par mörkare shorts än de på bilden som vi skulle ha. Storlek dock rätt det är den storleken du köpt sen kan storlekar skilja från olika märken. Det som var tokigt här var färgen som är missvisande vilket är fel. Så din bedömning är lite orättvis eftersom du ska ge betyg på körupplevelsen och du har snabbt fått hjälp och inget har varit problem.

Smidigt och bra!

Snabb leverans, beställde sent på tisdag och fick leveransen på fredagen. Bra priser och trevligt packat med lite godis som bonus. Inget att klaga på! :)

2 de octubre de 2020

Rekommenderar inte !

Rekommenderar inte !! Ni kan inte prova kläder härifrån beställade två byxor skickade det i originalförpackningen bara för dem var öppnade accepterade dem inte returen

6 de agosto de 2020

Hej
Tack för ditt omdöme.
Byxorna du skickade tillbaka låg i en kartong men inte i sin original förpackning. För att kunna lämna tillbaka ska produkten skickas tillbaka precis som den var när man fick produkten dvs i sin original förpackning. Byxorna levereras i varsin påse som öppnas och stängs med zip.
Vi har skickat bilder till dig på detta och sparar alltid emballage och varor vi får från kund i retur om något inte stämmer. Och original förpackning saknas för de byxor du returnerat till oss.

Man får prova kläder och returnera men man måste returnera produkten i sin originalförpackning. Om man inte gör det kan vi tyvärr inte godkänna returen.

Allt på ett ställe!

Alltid utmärkt bemötande och snabba leveranser 👌🏼 Stort utbud av kvalitets produkter, smidigt att kunna handla allt på ett och samma ställe.

29 de junio de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trodde limmet skulle vara bättre

Trodde limmet skulle vara bättre, torka snabbare & fästa bättre. Men när det väl sitter så sitter det. Leverans & annat var bra. Supergullig liten påse med godis i paketet 💖🌈🦄🙏 Nöjd 🥰 Tack

29 de junio de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Funkade bra

Funkade bra. Önskemål om fler olika produkter för fransförlängning

26 de junio de 2020

Respuesta de Bellestore

Hej. Tack för ditt omdöme. Vi har många produkter för fransförlängning, vilken saknar du?

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I väntan på min redan betald order

Jag väntar fortfarande på min beställning. Den är redan betald. Två svarta hårband
Missnöjd kund,
Marité Herrera

25 de junio de 2020

Hej.
Din order med Hårband är beställd 20/6 kl 18:46, vi har skickat den till dig igår. Eftersom vi inte arbetar på helgen så hanteras ordern tidigare nästkommande vardag. Vi hoppas att du fått dina Hårband idag med postnord.

8 consejos para escribir buenas reseñas.