Bestelde bloedworst met appel
Bestelde bloedworst met appel, spek en stroop. Zeer karig. 4 plakjes droge bloedworst, 4 super kleine stukjes appel, de stroop was in 1 gaatje van het droge brood te vinden. Nog nooit zo een slechte lunch gehad.
Op aanbeveling van vrienden hier gaan lunchen. Ronduit perfect gegeten, erg vriendelijk en professioneel bediend. Fijne ervaring en absoluut een aanrader!
Kwam voor een cappuccino te drinken.
Bij binnenkomst de zaak half leeg.
Niemand kwam naar mij toe waardoor ik aan een 2 persoonstafel (met hoge krukken) plaats nam.
Serveerster kwam en vroeg of ik iets wilde eten.
Toen ik zei dat ik alleen cappuccino kwam drinken begon ze moeilijk te doen ...ze zei op arogante en luide wijze dat ze niet wist of het tafeltje misschien wel gereserveerd was. (aan gereserveerd bordjes deden ze niet aan).
Ze liep naar de bar en, zonder ergens in 1 boek te hebben gekeken, kwam ze terug met de melding dat ik dan wel binnen 45min weg moest zijn.
Verder is het personeel nors waardoor de sfeer zeer matig.
Je voelt je hier gewoon niet welkom.
Heerlijk genieten, prettige sfeer, lekkere gerechten, fijne bediening...we komen zeker terug! Grt Will
Niet eens bereikbaar. Geven geen antwoord op vragen. Negeren als je belt. Hun mailadres is voor niets geloof ik want daar antwoorden ze niet op.
Lekker gegeten, leuke sfeer.
Subliem ijs!
Komen we zeker vaker terug!
Más información sobre otros tipos de reseñas.