Bilgaardenhostrup Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har lige købt en bil af Jackie. Super fin kommunikation, og meget tålmodig. Jeg tilkøbte 4 brugte vinterdæk, og fordi to af dem var meget slidte, monterede de to nye dæk uden ekstra beregning. Eller s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var på udkig efter en ny bil og har set på meget forskelligt. Men da vi var på besøg hos Bilgården Hostrup blev vi taget godt imod af Jackie Cheng og fik frie tøjler til at kigge og prøve lig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter at have besøgt andre bilforhandlere i Aalborg med den dårligste modtagelse og nul viden til at kunne besvare mine spørgsmål, fandt vi Bilgården Hostrup og mødte bilsælgeren Jackie. Det var en he... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

(Her kommer en anbefaling fra en yderst skeptisk nordjyde, der KUN laver en anbefaling hvis det virkelig har gjort et godt indtryk) Vi har købt vores nye brugte bil hos Bilgården Hostrup (der samti... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos
  2. Tienda de reparación de automóviles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Forside

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

311 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har lige handlet med Bilgården og…

Jeg har lige handlet med Bilgården og sælgeren Jackie. Fik virkelig en rigtig god service og behandling. Jeg fik en god pris for min gamle bil. Er super glad for min nye bil, som køre rigtig godt. Så helt sikkert 5 stjerner herfra.

28 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jackie Cheng har givet god vejledning…

Jackie Cheng har givet god vejledning ift. første elbilskøb.
Der er givet klart svar på alle tvivlsspørgsmål, høflig og venlig betjening.
Jeg kunne, med hans hjælp, hurtigt spore mig ind på, hvilken type bil og udstyrsvariant, der passer til mit behov.
I dag er bilen hentet, jeg er meget tilfreds. God introduktion i bilens funktioner, APP, opsætning osv.
Jeg kan klart anbefale at købe bil hos Bilgården Hostrup ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan stærkt anbefale Bilgården Houstrup.

Kan stærkt anbefale Bilgården Houstrup.
Mads Boie forstår hvad god service er. Han hjalp med alle spørgsmål der var som førstegangskøbere af elbil. Udover det gav han os en fantastisk kontakt til Forskring af bilen
Alt spillede og de er virkelig professionelle.

20 de abril de 2026

Kan anbefales

Kan anbefales. Mads var en supersælger der kunne opfylde vores behov og var ekstremt hurtig med sin sindssygt gode service!👍🏼

20 de abril de 2026

5 stjerner her fra

5 stjerner her fra. virkelig en god oplevelse, især som førstegangs køber af større bil. Som ung køber er det ikke alle steder man bliver taget seriøst, men Jackie har virkelig bare været hjælpsom og tålmodig fra start til slut 🙏
Tak for en god oplevelse og lækker bil😎

31 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en super god oplevelse

Jeg havde en super god oplevelse hos Bilgården hostrup, mega venligt og serviceminded personale der tog sig god tid til at hjælpe og besvare spørgsmål. Kan klart anbefale at kigge efter biler her. Mads Boie er en super venlig og engageret sælger der lige går de ekstra skridt for kunden.

17 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har været en fantastisk oplevelse…

Det har været en fantastisk oplevelse at handle med Bilgården i Hostrup og Simon ved roret.
Jeg havde egentlig kig på samme model ved en anden forhandler, men der var kun problemer. Jeg skulle hele tiden selv rykke for opdateringer og hvor vi var i processen.
Og det hele blev udskud igen og igen uden man kunne få et reelt svar på hvornår man kunne få den bil man faktisk havde aftalt at købe.

Det var tilgengæd en fornøjelse at få fat i Simon og Bilgården i Hostrup i stedet.
De havde samme model, samme årgang, bare i hvid i stedet.
Og i løbet af et par dage var det hele klaret og bilen skulle blive leveret på min adresse i morgen.

Ved den første forhandler kunne jeg i morgen måske få en opdatering på hvordan det gik og måske hvornår de evt. kunne levere...

Hvis du vil have en god og tryg købsoplevelse med din nye bil. Så kontakt Bilgården i Hostrup.
De har sku styr på tingene og sørger for at du som kunde føler dig tryg og hele tiden ved hvor i er i processen.

Det er min varmeste anbefaling her fra til Bilgården i Hostrup.
Og som gammel Nordjyde fra Hellum bakker, så er lovprisninger ikke noget der sidder løst i ærmerne.

Tak for en fantastisk handel og jeg glæser mig til at komme ud og køre i weekenden.
Mvh Poul

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft en helt fantastisk…

Vi har haft en helt fantastisk oplevelse med Mads i forbindelse med køb af vores bil. Fra start til slut har servicen været i absolut topklasse.

Mads har været utrolig imødekommende, professionel og ærlig gennem hele processen. Han tog sig god tid til at besvare alle vores spørgsmål og sørgede for, at vi følte os trygge i vores beslutning. Det var tydeligt, at han virkelig går op i kundetilfredshed og ikke bare i at sælge en bil.

Hele forløbet var nemt, overskueligt og uden nogen form for pres. Vi følte os i gode hænder hele vejen igennem, og det er ikke noget, man oplever alle steder.

Vi kan varmt anbefale Mads til alle, der leder efter en bil og ønsker en service ud over det sædvanlige. Tusind tak for en rigtig god oplevelse!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra! Vi har haft en utrolig positiv oplevelse med køb af brugt bil hos Bilgården. Særlig tak til Mads for topklasse service og hjælp til bilen. Vi er meget tilfredse!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.