Bilgaardenhostrup Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har lige købt en bil af Jackie. Super fin kommunikation, og meget tålmodig. Jeg tilkøbte 4 brugte vinterdæk, og fordi to af dem var meget slidte, monterede de to nye dæk uden ekstra beregning. Eller s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var på udkig efter en ny bil og har set på meget forskelligt. Men da vi var på besøg hos Bilgården Hostrup blev vi taget godt imod af Jackie Cheng og fik frie tøjler til at kigge og prøve lig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter at have besøgt andre bilforhandlere i Aalborg med den dårligste modtagelse og nul viden til at kunne besvare mine spørgsmål, fandt vi Bilgården Hostrup og mødte bilsælgeren Jackie. Det var en he... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

(Her kommer en anbefaling fra en yderst skeptisk nordjyde, der KUN laver en anbefaling hvis det virkelig har gjort et godt indtryk) Vi har købt vores nye brugte bil hos Bilgården Hostrup (der samti... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos
  2. Tienda de reparación de automóviles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Forside

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

311 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Køb af ny bil

Jeg har lige opgraderet min bil til en større. De tog min min gamle bil i byt. Det var nemt og hurtigt ☺️

10 de abril de 2026

God sovice

God service, mega god handel og god stemning. Simon er god til, hans arbejde:) - vi ser frem til, at hente vores nye bil.

8 de abril de 2026

Bilgården i Hostrup

Vi hsr lige købt ny bil ved Bilgården i Hostrup. Jackie leverede et serviceniveau der ligger langt udover det sædvanlige :)
Derudover er han meget kompetent - han rådgiver med sikker hånd hele processen igennem!

3 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse med køb af elbil…

Super god oplevelse med køb af elbil her.
Vi fik æren af Jackie i hele processen, som har været yderst venlig og professionel hele vejen, som har gjort det til en tryg oplevelse for os.
Rigtig god bil til pengene, som ikke fejler det mindste.

Der var dog ret dårlig stemning hos en af de andre sælgere, da vi sagde at vi gerne ville købe bilen. Han virkede afvisende og sur. Måske fordi det ikke blev hans salg. En lidt ærgerligt oplevelse når man ligger et par hundrede tusinde.
Men det har været det eneste negative.

7 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service i verdensklasse hos Bilgården Hostrup!

Hvis du leder efter din næste bil og vil være sikker på en ærlig handel og en service, der rækker langt ud over det sædvanlige, så skal du køre forbi Bilgården Hostrup.
Vi har netop købt bil hos Mads og Simon, og vi er blæst bagover af deres enorme serviceorgan. Vi stod i den situation, at vi havde glemt at nævne, at vi skulle bruge bilen allerede i påsken. På trods af en stram deadline og det faktum, at der først skulle hentes papirer hjem fra Frankrig, skete miraklet: Bilen stod klar i dag, fredag før påske! 🐣🚗
Det er sjældent, man møder nogen så løsningsorienteret og effektiv tilgang. Det er tydeligt, at de her to unge herrer virkelig brænder for det, de laver.
Hvorfor du skal vælge Bilgården Hostrup:
Fantastisk udvalg: De har masser af lækre brugte biler, herunder et rigtig stærkt udvalg af elbiler.
Fair priser: Her får man kvalitet til ordentlige og gennemskuelige priser.
Service over alle forventninger: Mads og Simon får tingene til at ske – selv når det virker umuligt.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Mads, Simon og resten af teamet. Her er man i trygge hænder fra start til slut!

27 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig søde og hjælpsomme mennesker

Virkelig søde og hjælpsomme mennesker, der arbejder her.
Vi var på udkig efter en elbil, og de havde alt hvad hjertet begærer. Både Mads og Simon var så hjælpsomme både med, at vi kunne komme afed vores gamle bil men også med hjælp til en ny.
Jeg anbefaler dem varmt!

27 de marzo de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.