Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Søren Søgård Pool tilbehør: Jeg købte 2 køer (140) og hø holder til 4 køer/andet udstyr Jeg syntes måske indpakningen maglede noget bobleplast eller andet for at beskytte, der var kun det j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Søgaard er uden tvivl den førende virksomhed inden for billard og dart. Altid hurtig levering, og altid super god service. De fysiske butikker er altid pæne og dejligt personale. Kæmpe anbefaling he... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte et bordtennisbord torsdag, og skulle bruge det til et arrangement dagen efter. Bordet strandede hos fragtselskabet og så ikke ud til at nå frem i tide - så Billard sørgede for at sende et b... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de hobbies

Escrito por la empresa

DK´s største udvalg indenfor billard, bordfodbold, bordtennis, airhockey, dart & petanque. Professionel service til gode priser.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fantastisk after-sale service

I 2025 købte jeg et brugt fuld-match karambolebord hos Søren Søgaard (Greve), som er rigtig fin. I løbet af vinteren opgav dog termolegemet således at bordet ikke kunne komme over 25 grader. Først fik jeg tilsendt en ny termostat. Da det ikke løste problemet, kom firmaet forbi (til Bornholm) og skiftede det gamle termolegeme med et nyt - inkl. et nyt klæde. Uden vederlag for mig, fordi 'når du køber noget fra os, skal det bare være i orden'. Fantastisk 'after-sale service'!!! Spilleglæden er helt retur - TAK!

25 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Søger at opfylde deres kunders behov

Jeg kan kun sige gode ting om Søren Søgaard som kunde igennem mange år. De forsøger altid at opfylde ens behov bedst muligt, og deres kommunikation er altid ærlig og klar. Det er tydeligt, de brænder for billard og søger at opfylde deres kunders behov bedst muligt. Klar anbefaling herfra og kan varmt anbefale dem til andre.

17 de octubre de 2025

Dart pille

Skulle havde nogen dart pille fra Peter Wright bestilt dem søndag middag de skulle komme indenfor to dage levering så skiver jeg til dem torsdag og får at vide de er udsolgt så tilbyder de nogen andre lækker pille samt noget tilbehør med i prisen.
Super god service

23 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har samarbejdet med Søren Søgaard i…

Jeg har samarbejdet med Søren Søgaard i en del år efterhånden og bestilt masser af dart-, billard- og spiludstyr hjem - hver gang har det været med super kundeservice og lynhurtig levering uden problemer. De varmeste anbefalinger herfra!

11 de septiembre de 2025

Danmarks bedste billardforretning

Jeg har brugt Søren Søgaard i de sidste 4–5 år, og det kan klart anbefales. Der er hurtig levering og den bedste service fra hele Søgaard-teamet, som altid står klar med en hjælpende hånd. 🤝

Uanset om det gælder valg af billardkø eller opsætning af billardbord, får man professionel hjælp. Alle produkter er i topkvalitet, og jeg vil uden tvivl mene, at det er Danmarks bedste billardforretning.

God service og gode produkter

God service og gode produkter

Jeg har gennem de sidste 5-6 år brugt Søren Søgaard til indkøb af udstyr og påsætning af dupper på mine billardkøer.
Jeg har kun haft rigtig gode oplevelser med Søren Søgaard. Servicen har været i top hver gang, og udstyret er af høj kvalitet. Man kan tydeligt mærke, at der er stor faglighed og fokus på kunden. Jeg kan varmt anbefale dem.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er yderst tilfreds med den service

Jeg er yderst tilfreds med den service, de leverer i både Greve og Vejle. Personalet er altid imødekommende, professionelle og yderst hjælpsomme. De tager sig god tid, lytter til ens behov og gør en ekstra indsats for at finde den bedste løsning. Man føler sig altid velkommen hos Søgaard

Fed oplevelse

Var forbi butikken i Vejle sammen med en kammerat i dag, kundeservicen var helt i top, der blev taget hånd om kunden og kundens ønsker, et sted vi helt sikker kommer igen. 110% det kan anbefales!

27 de agosto de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Levering af Billard-bord

Hej - Vi bestilte et Billard-bord til levering og opsætning den 1. juli 2025 8.30, så der havde vi taget en fridag for at være hjemme. Vi fik at vide det var vigtigt at de kunne komme tidligt om morgenen.

Da kl. blev 9.30 og ikke endnu var dukket op, ringede vi og får at vide at montøren var blevet dårlig på vejen ud, og derfor kørte hjem.
Normalt vil man forvente at få besked og ikke bare blive ghostet :o
De kan ikke komme på dagen, og siger de må ringe tilbage om 2 dage for at kunne finde en ny tid. Det er vildt at en virksomhed ikke kan booke en ny tid med det samme.
Vi får en ny tid 14 dage efter og må tage fri fra arbejde igen. Det er vi selvfølgelig ikke begejstret for og bliver lovet en rabat som plaster på såret.

Montøren der kommer og sætter bordet op undskylder for rodet med leveringen, og forklarer at Søren Sørensen havde glemt at give besked inden sin ferie, om at der skulle sættes et bord op 1. juli.

Nu har vi fået sat bordet op og en regning på det fulde beløb - og ingen rabat. Så vi ringer for at spørge til manglende rabat og bliver henvist til Søren Sørensen som vi får at vide vil ringe tilbage, men der sker intet. Vi rykker om eftermiddagen og får samme besked. Stadig ingen svar. Så ringer vi direkte til Søren på mobilnummeret og får at vide han er på ferie.
Virkelig dårlig service!

Dorthe og Ole, Slagelse

1 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Garantier og reklamationer, er ikke noget der behandles seriøst hos Søren Søgaard

For 7 måneder siden kommer jeg for første gang til butikken i Greve, venter lang tid, det er ok, jeg er ny billard spiller, og skal vejledes om køb af kegle kø. Var overrasket over den de anbefalede ikke kostede mere.
Jeg har været meget øm om den, passet godt på den. Den tabte hurtigt duppen. En erfaren spiller forklarede mig, at det sagtens kunne ske. Jeg købte en ny, samt div. til montering. Så langt så godt.
Ved en træning i klubben gør instruktøren mig opmærksom på at min kø er skæv, han anbefaler mig at reklamere over den.
Det gør jeg i dag sammen med en klub ven.
I butikker i Greve bliver vi latterliggjort og afvist. Skævheden er i trægevindet, og opstået ved pålimning af ny dup. Det var grunden til min reklamation blev afvist.
Jeg gør opmærksom på jeg har til hensigt at købe en ny kø til flere tusinde kroner, og vil behandles seriøst. Jeg bliver tilbudt 10% på listeprisen. Der blev selvfølgelig ikke købt noget. Men jeg, og min ven blev belært om hvordan berettigede reklamationer og garantier behandles hos Søren Søgaard

21 de julio de 2025
Logotipo de Billard

Respuesta de Billard

Hej,
Tak for din anmeldelse - kun sådan kan vi blive bedre.
Vi er kede af at din dup er faldet af - det er noget som kan ske, som du rigtigt nok selv skriver. Det er også super dejligt at du selv har forsøgt at løse problemet med at lime duppen på.

Personalet den pågælende dag i butikken forsøgte blot at påpege at skævheden du reklamerede over formentlig skyldtes den nu skævt påsatte dup. Vi vil rigtig gerne løse problemet for dig, hvis du kigger ind til os igen.

Søren Søgaard A/S

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og hurtig forsendelse.

Skrev en mail til billard.dk med nogle spørgsmål, omkr. tilbehør til bordfodbold, forud for min bestilling. Fik hurtigt og venligt svar.

Bestilte derfor nogle ting fredag d. 14/3-25 (Ordrenr. 409717) og kunne allerede dagen efter hente pakken i min lokale pakkeshop.

Tak for god service og hurtig levering.

14 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget uheldig oplevelse og et…

Meget uheldig oplevelse og et kundeservicecenter der fraskriver sig ethvert ansvar..
Vi købte et bordtennisbord hos Søren Søgaard og den pakke vi kom hjem til var ikke pakket forsvarligt og bordet var ødelagt.
Vi rettede henvendelse til Søren Søgaard og de mener ikke at have et ansvar i dette..
Her mener Søren Søgaard, at såfremt man har givet fragtfirma lov til at stille pakken når man ikke er hjemme, kan Søren Søgaard ikke stilles til ansvar.
Pakken var leveret i dagtiden hvor vi begge var på arbejde, en dag med heldagsregn. Træbordet var kun pakket ind i en tynd pap-emballage som var pakket op i den ene ende. Desuden var pappet gennemblødt og bordet vådt og ødelagt - meget ærgerligt!
Efter flere mails frem og tilbage, har vi fået besked om, at vi kan få udleveret en ny plade til bordet på deres lager som vi selv må afhente, fragte, påsætte bordet (..hvordan man så end gør det) mv.
Vi er meget uforstående over at godset ikke er pakket forsvarligt så det kan håndteres i al slags vejr.
Det er desværre sidste gang jeg lægger mine penge ved Søren Søgaard efter så dårlig håndtering.

26 de febrero de 2025
Logotipo de Billard

Respuesta de Billard

Vi er rigtig kede af at du ikke føler at du har fået en god behandling i denne sag, da vi netop havde valgt at rådspørge os med e-Mærket for at sikre en fair behandling af din sag.

e-Mærkets vurdering var at varen betragtes som leveret, når du har bedt om at få det stillet uden kvittering og på eget ansvar.

Fragtmandens billede viste at emballagen var intakt og tør ved levering, hvorfor det er vejrforholdene denne dag der har skabt problemet efterfølgende.

Vores per kulance tilbud om at ombytte spillefladen står naturligvis fortsat ved magt, da dette vil løse dit problem. Disse plader er desværre ikke emballeret, hvorfor de ikke kan sendes med fragtmand, men er afhentning af pladen er problem, så finder vi naturligvis en løsning på dette for dig.

Søren Søgaard A/S

Professionalisme og stort udvalg

Jeg har handlet hos Søren Søgaard gennem en del år, både i den fysiske butik og web. Udover at produktudvalget er i en klasse for sig, så bør det også nævnes, at man altid bliver imødekommet meget professionelt – også selvom ordrerne ikke er af de største. En 5-stjernet oplevelse og vurdering herfra.

20 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Søren Søgaard.

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Søren Søgaard. Deres levering var utroligt hurtig, og produkterne er i en virkelig god kvalitet. Poolbordet, jeg købte, er fantastisk at spille på, og det lever helt op til forventningerne.

Derudover er deres service også i top. Jeg havde en mindre udfordring med en af køerne, men de reagerede hurtigt og sendte en ny med det samme. Det viser, at de går op i deres kunder og står inde for deres produkter.

Jeg kan kun anbefale Søren Søgaard til andre, der leder efter kvalitetsudstyr og god service!

23 de diciembre de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.