Väldigt nöjd! Snabb leverans och pålitliga tester. Hade hört ”rykten” om spöksträck på dessa test men det var det absolut inte. Märkte min graviditet före alla andra tester jag provade samtidigt. Men... Ver más
Köpte Babyplans graviditetstest. Precis använt alla jag köpt. Alla resultat negativa, trots att jag varit gravid i fem veckor (och andra test visar positivt). Tio stickor har jag använt, men som sagt... Ver más
Snabbt och smidigt! Inte riktigt så snabbt som utlovat (skickades dagen efter trots order på morgonen) men i övrigt funkade det toppen så jag är nöjd ändå! Kommer definitivt beställa här igen!
Har alltid beställt tester av er och dom har alltid funkat utmärkt och er frakt är super snabb. Tack vare era billiga priser har vi sparat mycket pengar och kunna lägga det på annat.
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Köp billiga graviditetstest och ägglossningstest. Snabb leverans av graviditetstest och ägglossningstest.
Stålkulegatan 2E, 212 28, Malmö, Suecia
- 040 - 60 60 645
- info@billiga-tester.se
- www.billiga-tester.se
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Mycket bra termometer som man kan ladda.
Mitt paket kom bort i posten
Mitt paket kom bort i posten. Det enda jag fick som ursäkt var en rabattkod på 5 % på framtida köp. Oseriös sida, handla INTE här!

Respuesta de Billiga-Tester.se
Beställde paketet i fredags förra…
Beställde paketet i fredags förra veckan nu är det torsdag veckan efter och har fortfarande inte fått paketet visst vet ju att PostNord kan vara sega men, tycker det var dåligt att dom skriver på hemsidan att det packas samma dag inom vissa tider vilket jag hade beställt inom men tog ändå lång tid innan de var packat. Överlag tycker jag att denna hemsida har bra priser och lätt att förstå/betala.

Respuesta de Billiga-Tester.se
Ger positiva utslag fast andra märken…
Ger positiva utslag fast andra märken ger negativa

Respuesta de Billiga-Tester.se
Alltid så sjukt snabba på att Packa och…
Alltid så sjukt snabba på att Packa och skicka. Bra förpackning som är diskret också. Bara massa plus!
Snabb och diskret leverans!
Produkten motsvarar beskrivningen och…
Produkten motsvarar beskrivningen och det var mycket snabb leverans med uppdatering i varje steg av försändelser.
Alltid låga priser på testerna
Alltid låga priser på testerna. Det finns många olika valmöjligheter som stavar, stickor, osv. Även paketpriser. Jag är mycket nöjd med allt, även leverans som gick fort.
Funkar jätte bra👍🏻
Sämsta testen
Deras test från babyplan är så dåliga. De visar falskt positivt hela tiden och deras kundtjänst är så otrevlig och vill inte alls hjälpa till
Snabb leverans,bra produkt,extra…
Snabb leverans,bra produkt,extra gåvor.rakt av super nöjd när jag fick höra mitt barn barn där inne🥰
Mutar kunder att ta bort recensioner
Efter en konflikt med företaget där dom vägrar ta ansvar för att dom skrivit fel vilket resulterat i att jag inte fick det jag beställt slutar företaget att svara. Jag fortsätter skriva samt lämnar en dålig recension och efter ett tag får jag erbjudandet att få hälften av pengarna tillbaka i utbyte mot att jag tar bort min recension. Det här är ett så oprofessionellt företag. Kommer aldrig beställa från dem igen.
Blufföretag
Fick inte det jag beställde och när man kontaktar kundtjänst tar de inget ansvar över huvud taget. Man får inte pengarna tillbaka och de slutar svara. Väldigt oprofessionella.
Snabb leverans och bra grejer
Olika instruktioner
Det är olika instruktioner beroende på om man läser på svenska eller engelska. Doppa i urin 3 eller 10 sekunder är rätt stor skillnad. Det ger en osäkerhet och otrygghet.
Más información sobre otros tipos de reseñas.