Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super oplevelse, hjælpsomme, kom med gode råd Meget venlige og høflige, havde god tid, det var meget positivt

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestiller 5 koste mandag over middag, de er leveret tirsdag inden middag, hvis post nord var bare 1/2 så effektive. Var i tvivl om hvilke koste jeg skulle have, ringende til billigkosten, og kan ma... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt en Alto / Nilfisk industrisuger og efterfølgende tilbehør over flere ordre. Alle gangene kom produkterne hurtigt og der var virkelig god service fra Billigkoste´s side (Anders Schmolke). Vil... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem og overskuelig hjemmeside der gør det nemt at se hvad der følger med produktet og hvad man kan købe som tilbehør. Hurtig levering. Modtager varen dagen efter. Jeg lavede et fejlkøb, som blev be... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Proveedor de productos de limpieza

Información proporcionada por diversas fuentes externas

På billigkoste.dk kan du forvente priser, som altid ligger i bunden af markedet, professionel rådgivning og behandling, hurtig levering og et positivt personale.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super oplevelse

Super oplevelse, hjælpsomme, kom med gode råd
Meget venlige og høflige, havde god tid, det var meget positivt

4 de diciembre de 2025

Meget professionel webshop

Meget professionel webshop. En del af årsagen skal nok findes i, at de holder sig meget strengt til de processer der skal til for at kunne køre profitabelt - og i den sidste ende er det jo os som forbrugere, der skal financiere hele historien, så jeg synes at det fuldt berettiget at de "screener" reklamationer hårdt, for at kunne holde rimelige priser.
Specifikt havde jeg selv en atypisk reklamation, men da jeg slap igennem "nåleøjet", fik jeg en umådelig fleksibel og venlig betjening og snak.
En bøn fra én der INGEN forbindelse har til firmaet, anden end et enkelt køb: lad nu være med at prøve at "fuske" urigtige reklamationer ind hos billigkoste. Det fortjener de ikke.
Mvh. den duftende støvsuger :)

6 de noviembre de 2024

Hej Carsten

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er jo en webshop og vores kunder bestiller varerne online og er der så en reklamation, skal reklamation og beskrivelsen af reklamation også foretages online,
Heldigvis kan vi ofte løse en reklamation på en støvsuger/maskine så kunden kan slippe for at sende varerne ind. Men det kræver en nøjagtig beskrivelse af fejlen. Det kan ofte løses med en mail med en beskrivelse af korrekt brug og vedligehold af vores maskiner eller ved at vi sender en reservedel som kunden selv at kan montere.
Hilsen Team Billigkoste

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anbefales - gode produkter og service.

Super effektiv forsendelse og levering til min lokale pakkeshop. Pakke og vare i gode stand.

31 de octubre de 2024

Respuesta de Billigkoste.dk / Kappersagentur

Hej Haggis. Mange tak for den fine anmeldelse. Det glæder os at du er tilfreds med os og GLS. Hilsen Team Biligkoste

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig handel sender varerne med…

Super hurtig handel sender varerne med det samme.

20 de junio de 2024

Respuesta de Billigkoste.dk / Kappersagentur

Hej Rie. Mange tak for den fine anmeldelse. Vi bestræber os på at overholde den oplyste leveringstid. Hilsen Team Billigkoste

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt fra start til slut

Min bevæggrund for at vælge Billigkoste adskiller sig nok lidt fra normen. Et væsentligt kriterie var levering til dør til en overkommelig pris som eksempelvist GLS frem for til kantsten med fragtmand, da jeg sidder i kørestol og derfor ikke lige kan bakse en 150 cm lang pakke ind. Med det fortalt var købsoplevelsen god med en let tilgængelig on-line butik, godt udvalg af store smudsmåtter, gode varebeskrivelser og en udmærket kasse. Også levering - som var hurtig fra dag til dag - og kommunkation var i top. Da måtten så lige var helt som forventet, kan det vel ikke blive bedre.

22 de febrero de 2024

Respuesta de Billigkoste.dk / Kappersagentur

Hej Jesper. Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at, du er glad for måtten og hele købsoplevelsen. mvh Team billigkoste.dk

Super god service

Super god service, har købt en støvsuger, hvor jeg har problemer med at få
Den til at fungere optimalt, men blev stillet om og ringet op ang. problemløsning og får tilsendt nye poser - god service og viden om produktet.

20 de febrero de 2024

Hej Sussi
Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er meget glade for, at vores kunder bruger deres penge hos os, men det er mindst lige så vigtigt at man har glæde af de produkterne man har købt. Og det kræver ind mellem rådgivning – så vi er glade for at vi fik det løst. Mange hilsner Team billigkoste.dk

Altid perfekt service

Vi har flere gange benyttet os af deres webshop, samt gjort brug af deres support. Altid venlig og kompetent vejledning, hvor kunden sættes højere end mersalget.

13 de febrero de 2024

Respuesta de Billigkoste.dk / Kappersagentur

Hej Jørgen. Tusind tak for den flotte ros. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores produktvejledning og service. Mange hilsner Team billigkoste.dk

Super god service
Fik min pakke fejlleveret til et posthus, i en anden by
og ringede så til jer, og efter 2 minutter samtale sagde i, at i ville sende pakken afsted til mig samme dag.
God service, men det havde jeg også forventet, med
jeres gode rating på Trustpilot

7 de febrero de 2024

Respuesta de Billigkoste.dk / Kappersagentur

Hej Anders. Mange tak for de pæne ord. Det var os der havde lavet en fejl og sendt din pakke til en GLS Pakkeshop og ikke din hjemmeadresse. Jeg er glad for at erstatningsordren var fremme allerede næste dag. Mvh Team billigkoste.dk

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fint produkt men lidt for lang…

Fint produkt men lidt for lang leveringstid

16 de enero de 2024

Respuesta de Billigkoste.dk / Kappersagentur

Hej Henrik. Tak for din anmeldelse. Jeg beklager leveringstiden på de 3 hverdage. Støvsugeren er en lagervarer, men poserne var en skaffevare. Leveringstiden fremgik af din ordrebekræftelse og vi sender altid så snart bestillingsvarer kommmer på vores lager. Hvis du skulle vælge at handle hos igen, er det muligt at få delleveret hvis 2 varer har forskellig leveringstid og det haster.
Mvh Team billigkoste.dk

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg har handlet som privat person

Jeg har handlet som privat person, og prisen på varen stod til et beløb incl. moms. Når jeg så gik over i kurven for at udfylde resten så blev der lagt moms oven i, så der skulle meget overtalelse til at trykke videre til betaling, her var total beløbet korrekt.
Grunden til at jeg giver 2 stjerner er at jeg ringede ind til kundeservice, og han kunne lige så godt have sagt at det var fordi jeg var et fjols og ikke kendte reglerne mellem privat handel og erhvervs handel, jeg skrev herefter ind til kundeservice vedhæftende et biled af bestillingen, og her var der til gengæld hjælp at hente,

16 de enero de 2024

Respuesta de Billigkoste.dk / Kappersagentur

Hej Else-Marie. Vi ville aldrig dømme folk på deres evne til at handle på nettet. Vi gør vores bedste for at vejlede i køb på vores hjemmeside. Men vi er ikke herre over folks computer/hvordan man bruger den eller hvad den måtte have gemt af oplysninger. I dette tilfælde havde computeren gemt de oplysninger der var synlige ved besøg på side for erhverv. Derfor var momsen synlig og blev lagt oven i. Men gik man videre i forløbet viste siden den korrekte pris. Da du ringede ind, var du meget tydelig omkring at du ikke ønskede at handle hos os. Du valgte alligevel at bestille hos os men vi har valgt at slette din ordre og sende pengene retur.
Det er vores vurdering, at hvis man er utilfreds med vores hjemmeside og kundeservice, er det bedst for alle parter ikke at arbejde sammen.
Mvh Team Billigkoste.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en dejlig samtale med hensyn…

Det var en dejlig samtale med hensyn til køb af centralstøvsuger og købet fungerede til UG🤗

10 de enero de 2024

Respuesta de Billigkoste.dk / Kappersagentur

Hej Leif. Mange tak for de flotte ord. Det glæder os at du er tilfreds med vores service og rådgivning. Hilsen Team billigkoste

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God rådgivning over telefonen ifb køb…

God rådgivning over telefonen ifb køb af Nilfisk gulvvaskemaskine selvom der var travlhed pga var Black Friday. Hurtig levering. Har handlet hos dem før, og er efterhånden blevet min foretrukne leverandør, når muligheden foreligger.

24 de noviembre de 2023

Respuesta de Billigkoste.dk / Kappersagentur

Hej Hans Peter, Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du fortsat er tilfreds med vores service. Det bør være en selvfølge, at der er tid til kundene, også selv om købet foregår online. Hilsen Team Billigkoste

Super god E-handel på billigkost.dk

Jeg bestilte en industristøvsuger og 24 timer efter var den på adressen. Super pris og hurtig levering :)
Vh. Marcus

23 de noviembre de 2023

Hej Marcus
Tusinde tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med vores service.
Hilsen Team billigkoste

Rigtig fin levering

Rigtig fin levering - jeg fik min ordre indenfor 24 timer

7 de julio de 2023

Respuesta de Billigkoste.dk / Kappersagentur

Hej Christina. Det glæder os at vi har leveret som lovet. Hilsen Team billigkoste

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er når noget går galt at man kan bedømme firmaerne

Det er når noget går galt, eller når man skal rette henvendelse til sælgeren, at firmaet rigtigt kan bedømmes.

Havde bestilt en masse småting i outlet, og så en smudsmåtte.

Fine varer til virkelig lave priser.

Blandt andet havde jeg købt 15 ruller sandpapir á 5 kr. Der manglede 6 ruller ved levering - jeg skrev en mail, og 6 minutter fik jeg en mail om at de beklagede og at de var afsendt.

Jeg havde lidt dårlig samvittighed over at de skulle sende en pakke med GLS med varer for 30 kr., men var ikke forberedt på, at de reagerede så konsekvent.

Så 5 stjerner herfra for kundeservice i forbindelse med en MEGET lille fejl:-) .

8 de abril de 2023

Hej Dennis
Tusinde tak for din anmeldelse. Hos billigkoste.dk gør vi alt hvad vi kan for at undgå pakkefejl, men vi er desværre kun mennesker :-) og derfor sker der desværre fejl ind imellem.
Når en fejl skal rettes skeler, vi ikke til værdien på varerne, men lægger os fladt ned på maven og skynder os at rette fejlen. Det er dejligt at du værdsætter dette.

Vi beklager fejlen endnu engang.
Hilsen Team billigkoste

Valorada con 5 estrellas sobre 5

jeg siger tak de holder hvad de lover…

jeg siger tak de holder hvad de lover hurtig forsendelse
og alle dele er i top mange tak til billig koste.

10 de marzo de 2023

Respuesta de Billigkoste.dk / Kappersagentur

Hej Børge. Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at du er tilfreds med vores service. Hilsen Team Billigkoste

Go oplevelse.

Det har været en rigtig go oplevelse at handle hos Billigkoste.dk. Sætter stor pris på at de svarer lyn hurtig på deres mails. Samt lige så hurtig levering. Har ikke set den købte smudsmåtte endnu men tror på at kvaliteten osse her er i top.

18 de enero de 2023

Respuesta de Billigkoste.dk / Kappersagentur

Hej Arvid. Det glæder os at du har haft en god oplevelse med vores service. Kan se at måtten er blevet udleveret og jeg håber den lever op til din/jeres forventning.
Mange hilsner fra Team Billigkoste/Tanja

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.