Super oplevelse, hjælpsomme, kom med gode råd Meget venlige og høflige, havde god tid, det var meget positivt
Consulta las opiniones de los clientes
Bestiller 5 koste mandag over middag, de er leveret tirsdag inden middag, hvis post nord var bare 1/2 så effektive. Var i tvivl om hvilke koste jeg skulle have, ringende til billigkosten, og kan ma... Ver más
La empresa ha respondido
Har købt en Alto / Nilfisk industrisuger og efterfølgende tilbehør over flere ordre. Alle gangene kom produkterne hurtigt og der var virkelig god service fra Billigkoste´s side (Anders Schmolke). Vil... Ver más
Nem og overskuelig hjemmeside der gør det nemt at se hvad der følger med produktet og hvad man kan købe som tilbehør. Hurtig levering. Modtager varen dagen efter. Jeg lavede et fejlkøb, som blev be... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
På billigkoste.dk kan du forvente priser, som altid ligger i bunden af markedet, professionel rådgivning og behandling, hurtig levering og et positivt personale.
Información de contacto
Albuen 28, 6000, Kolding, Dinamarca
- +45 75 50 58 72
- info@billigkoste.dk
- www.billigkoste.dk
Super oplevelse
Super oplevelse, hjælpsomme, kom med gode råd
Meget venlige og høflige, havde god tid, det var meget positivt
Fekk kjempegod hjelp av Tanja når eg…
Fekk kjempegod hjelp av Tanja når eg skulle kjøpe staldkoste og fikk litt problem på nettet.
Super service :-)
Hurtigt og billigt
Meget professionel webshop
Meget professionel webshop. En del af årsagen skal nok findes i, at de holder sig meget strengt til de processer der skal til for at kunne køre profitabelt - og i den sidste ende er det jo os som forbrugere, der skal financiere hele historien, så jeg synes at det fuldt berettiget at de "screener" reklamationer hårdt, for at kunne holde rimelige priser.
Specifikt havde jeg selv en atypisk reklamation, men da jeg slap igennem "nåleøjet", fik jeg en umådelig fleksibel og venlig betjening og snak.
En bøn fra én der INGEN forbindelse har til firmaet, anden end et enkelt køb: lad nu være med at prøve at "fuske" urigtige reklamationer ind hos billigkoste. Det fortjener de ikke.
Mvh. den duftende støvsuger :)

Respuesta de Billigkoste.dk / Kappersagentur
Anbefales - gode produkter og service.
Super effektiv forsendelse og levering til min lokale pakkeshop. Pakke og vare i gode stand.

Respuesta de Billigkoste.dk / Kappersagentur
Super hurtig handel sender varerne med…
Super hurtig handel sender varerne med det samme.

Respuesta de Billigkoste.dk / Kappersagentur
Perfekt fra start til slut
Min bevæggrund for at vælge Billigkoste adskiller sig nok lidt fra normen. Et væsentligt kriterie var levering til dør til en overkommelig pris som eksempelvist GLS frem for til kantsten med fragtmand, da jeg sidder i kørestol og derfor ikke lige kan bakse en 150 cm lang pakke ind. Med det fortalt var købsoplevelsen god med en let tilgængelig on-line butik, godt udvalg af store smudsmåtter, gode varebeskrivelser og en udmærket kasse. Også levering - som var hurtig fra dag til dag - og kommunkation var i top. Da måtten så lige var helt som forventet, kan det vel ikke blive bedre.

Super god service
Super god service, har købt en støvsuger, hvor jeg har problemer med at få
Den til at fungere optimalt, men blev stillet om og ringet op ang. problemløsning og får tilsendt nye poser - god service og viden om produktet.

Altid perfekt service
Vi har flere gange benyttet os af deres webshop, samt gjort brug af deres support. Altid venlig og kompetent vejledning, hvor kunden sættes højere end mersalget.

Super god service
Fik min pakke fejlleveret til et posthus, i en anden by
og ringede så til jer, og efter 2 minutter samtale sagde i, at i ville sende pakken afsted til mig samme dag.
God service, men det havde jeg også forventet, med
jeres gode rating på Trustpilot

Respuesta de Billigkoste.dk / Kappersagentur
Fint produkt men lidt for lang…
Fint produkt men lidt for lang leveringstid

Respuesta de Billigkoste.dk / Kappersagentur
Jeg har handlet som privat person
Jeg har handlet som privat person, og prisen på varen stod til et beløb incl. moms. Når jeg så gik over i kurven for at udfylde resten så blev der lagt moms oven i, så der skulle meget overtalelse til at trykke videre til betaling, her var total beløbet korrekt.
Grunden til at jeg giver 2 stjerner er at jeg ringede ind til kundeservice, og han kunne lige så godt have sagt at det var fordi jeg var et fjols og ikke kendte reglerne mellem privat handel og erhvervs handel, jeg skrev herefter ind til kundeservice vedhæftende et biled af bestillingen, og her var der til gengæld hjælp at hente,

Respuesta de Billigkoste.dk / Kappersagentur
Det var en dejlig samtale med hensyn…
Det var en dejlig samtale med hensyn til køb af centralstøvsuger og købet fungerede til UG🤗

Respuesta de Billigkoste.dk / Kappersagentur
God rådgivning over telefonen ifb køb…
God rådgivning over telefonen ifb køb af Nilfisk gulvvaskemaskine selvom der var travlhed pga var Black Friday. Hurtig levering. Har handlet hos dem før, og er efterhånden blevet min foretrukne leverandør, når muligheden foreligger.

Super god E-handel på billigkost.dk
Jeg bestilte en industristøvsuger og 24 timer efter var den på adressen. Super pris og hurtig levering :)
Vh. Marcus

Hurtig forsendelse

Rigtig fin levering
Rigtig fin levering - jeg fik min ordre indenfor 24 timer

Respuesta de Billigkoste.dk / Kappersagentur
Det er når noget går galt at man kan bedømme firmaerne
Det er når noget går galt, eller når man skal rette henvendelse til sælgeren, at firmaet rigtigt kan bedømmes.
Havde bestilt en masse småting i outlet, og så en smudsmåtte.
Fine varer til virkelig lave priser.
Blandt andet havde jeg købt 15 ruller sandpapir á 5 kr. Der manglede 6 ruller ved levering - jeg skrev en mail, og 6 minutter fik jeg en mail om at de beklagede og at de var afsendt.
Jeg havde lidt dårlig samvittighed over at de skulle sende en pakke med GLS med varer for 30 kr., men var ikke forberedt på, at de reagerede så konsekvent.
Så 5 stjerner herfra for kundeservice i forbindelse med en MEGET lille fejl:-) .

Respuesta de Billigkoste.dk / Kappersagentur
jeg siger tak de holder hvad de lover…
jeg siger tak de holder hvad de lover hurtig forsendelse
og alle dele er i top mange tak til billig koste.

Go oplevelse.
Det har været en rigtig go oplevelse at handle hos Billigkoste.dk. Sætter stor pris på at de svarer lyn hurtig på deres mails. Samt lige så hurtig levering. Har ikke set den købte smudsmåtte endnu men tror på at kvaliteten osse her er i top.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.