Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har prøvet shampo baren med honning og den er bare god mit klasker ikke så meget sammen efter begyndelse af den, jeg er helt klar på at prøve de andre bares også. Læste der var en der prøvede en mod s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som sædvanlig med shampoobaren 100% tilfreds😘 Prøvede denne gang sæbebaren til kroppen - intet mindre end fantastisk, så lækker. Købte osse bodylotion i stiftform - den tror jeg kræver tilvænning... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er rigtig glad for disse Birk shampooer. Har prøvet den hvide (Troldnød uden parfume), den sorte (Kul), den gule (Honning), den lilla (Skovsyre) og den grønne (Anemone). Mine yndlings er den s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte for anden gang og prøvede nogle flere af de forskellige shampoobars. Er super tilfreds. De er lækre og velduftende og nemme at skumme op. Skiftede væk fra amerikanske Kitsch for at støtte lok... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fabricante de productos cosméticos

Escrito por la empresa

Vi elsker naturen, derfor finder du ingen engangsplast herfra! Naturen er vores udgangspunkt, derfor er produkterne også Grøn Salon godkendt! BIRK er nemlig ikke til skade for hverken hår, hud eller naturen. 1 af vores Bar’ kan spare dig for op til 3 plastikflasker af traditionel shampoo.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Virkelig et fantastisk produkt

Virkelig et fantastisk produkt! Min kæreste og jeg bruger begge to shampooen og vi har begge døjet med skæl/tør hovedbund. Efter 2 uger hvor vi har brugt shampooen så er vores hovedbund fri for skæl og vi føler at hovedbunden kan ånde bedre 🤩

Jeg kan helt klart anbefale det her produkt til alle! 👏🏼🤩

14 de noviembre de 2025

helt fantastiske sæber

helt fantastiske sæber, der efterlader håret rent og blødt- hurtig og fin service og levering -og så er det dansk helt igennem- herligt
min allerbedste anbefaling
mariann

12 de noviembre de 2025

Perfekt produkt

Genial service og produktet er lige så, genialt 💪🏻

5 de octubre de 2025

14 de septiembre de 2025

Hej Mette

Meget tilfreds

Meget tilfreds
Jeg købte Troldnød og balsam bar og er meget tilfreds med virkning på min hovedbund og hår.
Mvh Lonni

14 de septiembre de 2025

Kun godt at sige

Lynhurtig levering.
Shampobar virkelig nem at bruge.

8 de septiembre de 2025

Skønne bæredygtige produkter

Skønne bæredygtige produkter, som hele familien elsker. Min favorit er Annemone, min mand bruger Kul ✌️ Har netop købt rejseetuiet, så nu kan shampoo baren komme med på ferie 😎✈️ Har også købt et lille lager - perfekt som værtindegaver 🤩

4 de septiembre de 2025

Hej Tina

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og nem betaling.

Super service og nem betaling.
Miljøvenlige og lækre produkter.

3 de septiembre de 2025

Hej Jan

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg må indrømme jeg var skeptisk

Jeg må indrømme jeg var skeptisk. Men jeg fik min sæbe og balsam til håret idag og har vasket mit hår for første gang med den nye sæbe. Det var nemt at vaske og mit hår føles meget blødere end det plejer. Det køb har jeg bestemt ikke fortrudt.

4 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

Hej

Super hurtig bestilling

Super hurtig bestilling - og fantastisk sæbe

27 de agosto de 2025

Hej Ninna

Bedste Danske Shampoobar

Jeg har handlet hos Birk Danmark i flere år, og er super tilfreds med deres produkter og deres service. Jeg har aldrig haft udfordringer med dem, og regner heller ikke m d at få det.

25 de agosto de 2025

Hej Liv

Fantastisk! Kunde service.

Jeg havde fået skrevet forkert adresse på min forsendelse, så jeg skulle ud på en 70km lang tur for at hente min pakke.

Jeg skulle bare bestille en ny og så ville den første blive krediteret når den kommer retur, ingen problemer i det.

8 de agosto de 2025

Hej Martin

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lynhurtig levering og produkter der…

Lynhurtig levering og produkter der rent faktisk virker!

5 de agosto de 2025

Hej Signe

Maj-Britt/Birk Denmark ApS

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.