Har prøvet shampo baren med honning og den er bare god mit klasker ikke så meget sammen efter begyndelse af den, jeg er helt klar på at prøve de andre bares også. Læste der var en der prøvede en mod s... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastiske produkter! Nu har jeg brugt Birk troldnød shampoo og nude balsam i lidt under et år og det er først nu jeg har købt et nyt sæt. Jeg må bare sige, jeg er mere end tilfreds jeg er så glad... Ver más
Som sædvanlig med shampoobaren 100% tilfreds😘 Prøvede denne gang sæbebaren til kroppen - intet mindre end fantastisk, så lækker. Købte osse bodylotion i stiftform - den tror jeg kræver tilvænning... Ver más
La empresa ha respondido
Er rigtig glad for disse Birk shampooer. Har prøvet den hvide (Troldnød uden parfume), den sorte (Kul), den gule (Honning), den lilla (Skovsyre) og den grønne (Anemone). Mine yndlings er den s... Ver más
La empresa ha respondido
Vi elsker naturen, derfor finder du ingen engangsplast herfra! Naturen er vores udgangspunkt, derfor er produkterne også Grøn Salon godkendt! BIRK er nemlig ikke til skade for hverken hår, hud eller naturen. 1 af vores Bar’ kan spare dig for op til 3 plastikflasker af traditionel shampoo.
Dinamarca
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
De har de bedste shampobarer. Punktum! Jeg har prøvet flere forskellige, blot fordi jeg ville sikre at jeg købte de bedste til mit hår. Og nu er jeg tilbage til birk, og der bliver jeg!
Derudover er hurtig levering og fokus på bæredygtighed jo blot store bonusser!
Lækre shampoo barer, der dufter skønt og virker godt. God størrelse, man føler man får noget for pengene.
Leveret hurtigt.
Håret er rent og frisk uden at der står en sky af dufte omkring hovedet.
Indkøbt skovsyre shampoobar og hyben balsambar.
Nu har jeg vasket mit hår omkring 5 gange med produkterne og er egentlig godt tilfreds.
Mit hår er gråt, syntes at produkterne vasker i bund og virker plejende.
Birk er super hurtig til at afsende leverancen.
Fantastiske produkter og meget hurtig levering 😄
Det er blevet min nye faste shampoo og balsam, jeg kan virkelig godt lide konceptet med det rene produkt, det holder i lang tid og det er virkelig godt til mit hår og min sarte hovedbund - så jeg kan ikke forestille mig at bruge andet igen.
Jeg har været på udkig efter nogle shampoo bar, da jeg gerne vil gå mere naturligt til. Her har Birk Denmark været super godt, da de har en masse forskellige sæbebar ( ikke kun shampoo). Der er en fint skema, som hjalp mig med at finde de rette for mig. De tilbyder at man kan købe dem i mini str så man kan prøve dem først.
Overall er det mega fedt og forsætter med at handle her! 😍
Har prøvet deres shampoo og conditionerbars. Mit hår blev tørt som et høstak, så de kan absolut ikke anbefales. Tør shampoo giver ingen effekt
Modtager mails selvom jeg har takket nej
Ellers fin hjemmeside.

Respuesta de Birk Denmark ApS
Hurtig levering og lækre produkter. Tørshampoo'en kan jeg dog ikke helt se den store effekt af🤔
Produkterne lever fuldt op til mine forventninger. Både hvad angår kvalitet og holdbarhed. Tidligere døjede jeg med en kløende hovedbund, det er stort set stoppet efter nogle måneder med Birk sæbebarer.
Fantastisk sted at handle. Super lækre sæber og levering tog kun to dage 😃
Har kun brugt produkterne i halvanden uges tid, men er allerede vild med dem! Derudover er der hurtig levering og en virkeligt god kundeservice 👌🏼🤩
Helt fantastisk produkter, har aldrig haft så god en shampoo og balsam, oh så holder de virkelig længe.
Birks sæbebarer er jeg bare glad for. Kan varmt anbefales.
Har købt jeres shampoobar Troldnød med duft, og jeg er fuldstændig solgt🙏🏻. Mit hår bliver så blødt og lækkert og endnu et plus er det super skønne skum, som er så meget, at jeg kan bruge det til at vaske kroppen med… dobbelt optur og miljøvenligt. Min største anbefaling herfra😃
Más información sobre otros tipos de reseñas.