Vi have michael fra bisgaard forbi i…
Vi have michael fra bisgaard forbi i forbindelse med en vandskade. Og har kun positive ting at sige om michael. Super håndværk og super flink og god service
Vi er 100% tilfredse! 💪💪
Christian har sVitået for en større ombygning af vores hus. I den forbindelse kom han med flere gode foreslag til løsninger som vi valgte og blev rigtig tilfredse med. Han har været super hurtig og effektiv og har overholdt alle aftaler og budgetter.
Vi har anvendt BisgaardByg til totalrenovering af vores klimaskærm omfattende tag, facade og vinduer.
Arbejdet bestod i eftersisolering af tag og ny tagpap, udvendiog isolering af facader og ny facadebeklædning ved Cembrit Plan mini samt nye vinduer.
Arbejdet med tag og facader forløb nogenlunde planmæssigt, dog var entreprenøren meget lidt lydhør overfor vores kommentarer til deres arbejde og løsninger. Flere steder kunne der ønkes større opmærksomhed for detaljen i arbejdet.
Med i arbejdet var ligeledes montering af nye vinduer og nye lysninger og vinduesplader. Lysningerne blev ikke udført som aftalt og vi måtte således acceptere en anden og dårligere løsning end aftalt.
Ved efterfølgende malerarbejder af anden entreprenør viste det sig, at en topplade var monteret så skævt, at vinduet ikke kunne åbne efter montering af spartelskinne (indgående vindue).
Vi kontaktede Bisgaard der var meget lidt imødekommende og meddelte, at han ikke kunne gøre noget før efter 1 måned pga. travlhed. Uden andre muligheder måtte vi således vente 1 måned og udsætte resterende malerarbejder.
Efter 1 måned kom Bisgaard og brugte 1-2 timer på at høvle lidt i pladen, så den efterfølgende fremstod skæv og ujævn. Maleren måtte således konstatere, at de fortsat ikke kunne arbejde videre på vinduet. Al efterfølgende kommunikation på tlf, sms og mail er blevt fuldstændig ignoreret af Bisgaard og vi står nu med et ubrugbart vindue og et halvfærdigt rum.
Virkeligt godt håndværk, hos Bisgaard har jeg fået god service og god sparring på hvilken løsninger der passer til mit hus. Alt laves med samvittighedsfuldhed og et godt øje for detaljerne
Jeg vil med glæde anbefale bisgaardbyg
Mvh Jonas
Más información sobre otros tipos de reseñas.