Købte for 75 kr
Købte for 75 kr. Blandet bolcher. Mange af dem var fulde af huller.
Købte også 4 rustne søm de var helt bløde, har ellers været der mange gange for en 4 - 5 år siden der var der en helt anden kvalitet. Et plus var dog personalet
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Købte for 75 kr. Blandet bolcher. Mange af dem var fulde af huller.
Kaffen har ikke været i nærheden af en bønne, kagen er tør med gammel flødeskum 🤮 184 kr.....aldrig igen, ville give 0 ⭐ hvis jeg kunne det 😵💫
Vi var i jeres butik i dag med vores 4 børn og ville lave slikpinde. Vi fik af vide at der kun var mellem 11 og 14, så vi måtte komme igen i morgen. Vi svarede at det var helt ok, men at det ikke stod nogen steder på hjemmeside eller SoMe, så om de evt. ville få det skrevet. En ung pige med store læber og et lidt spidst ansigt, svarede at det stod tydeligt på hjemmesiden. Vi fandt lidt andet slik til vores børn og tjekkede igen hjemmesiden. Pigen kom ud fra baglokalet og vi spurgte hende høfligt om ikke hun ville vise os, hvor det stod. Nu ændrede hun forklaring til, at det stod der sidste år og det kunne hun altså ikke gøre noget ved lige nu. Vi svarede at det var vi selvfølgelig godt klar over, men om ikke hun ville sige det videre. Hun sagde jo-jo og vi vendte os for at gå. Så rækkede hun tydeligt tunge og lavede opkast-bevægelser imod os. Dette blev set af både af min svoger og en af vores døtre. Det er helt ekstremt uprofessionelt og vi kommer absolut aldrig igen.
Godt is med guf i dag - personale var smilende og venlig - smakte godt
Ved vores besøg ved Blåvand Bolcher i dag, var vi bestemt ikke begejstret over den service der blev leveret. Under tilberedelsen af vores bestilling bliver ekspedienten ved med at hive de bukser op som han er ved at tabe hele tiden. Da vi har fået vores bestilling, stiller de ansatte sig hen for at spise den kage der er i køledisken. Vi beslutter os efterfølgende for at købe lidt bolsjer, men det var ikke populær hos de ansatte. Der var 40 minutter til de lukkede og vi blev bogstavelig kostet ud af butikken. Jeg fik sendt sand og tabte bolsjer over mine sko, og min datter blev ramt af kosten. Jeg vil sige at vi har været der før, hvor personalet har været meget mere profesionelle. Det er ikke tilfældet mere, og stedet kan bestemt ikke anbefales.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.