Er nu i gang med nummer 2 leasede bil. Super behagelig oplevelse hele vejen igennem. Både hvad angår afhenting og aflevering af bil. Ingen problemer. Meget fleksibel tilbud og leasing aftale. Har aldr... Ver más
La empresa ha respondido
Klasse service fra første kontakt til udlevering af bil. Nicklas fra BMC leasing har været super effektiv og ydet høj service fra første spørgsmål til udlevering af leasing bil. Kæmpe anbefaling her... Ver más
La empresa ha respondido
Processen kører fint og godt. Kvaliteten er også helt i top Jeg synes tilgængeligheden er mangelfuld. Man kan knapt ringe ind og få fat en medarbejder. Jeg tror kun det er udleveringen der tager i... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har i dag modtaget min bil fra BMC. Hele processen med leasing af bilen har fungeret rigtig fint. Der er ikke noget at sætte en finger på, hvad det angår. Jeg kan af gode grunde ikke fortæ... Ver más
La empresa ha respondido
Vi er et seriøst og 100 % online leasingselskab, som er specialister i små mindre biler samt attraktive udenlandske biler, som vi indkøber direkte fra de store leasingselskaber i enten Danmark, Spanien eller Sverige. Tjek vore priser og vilkår- du får svært ved at finde tilsvarende skarpe priser i DK. Vi tilbyder udelukkende privatleasing. Mange af vore kunder har været hos os i mange år, og vores kundetilfredshed er særdeles høj. Hvis du ønsker at lease en bil, er du i trygge hænder hos BMC. Vi har ca. 6.500 biler kørende i hele Danmark, primært i København og Nordsjælland. Vort leasing-koncept er konstrueret på en web-baseret løsning. F.eks har vi ingen fysiske salgskontorer og alle processer fungerer online. Leasing af biler hos os er baseret på tryghed, høj kvalitet og gode oplevelser. Velkommen til BMC
Escrito por la empresa

Spedalsø 61, 8700, Horsens, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Leasede bil i 4 år. Altid god service. Fair pris ved aflevering. Kan klart anbefales.

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab
Altid god behandling. Har gennem 3 år, leaset bil her, al service er gået let og tilfredsstillende. Da vi nu stod for at skulle skifte bil, leasingperioden udløb, var vi ikke i tvivl......selvfølgelig igen fra BMC.

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab
Superfin og kompetent behandling under hele forløbet med at lease min nye bil.

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab
Indtil videre super flinke i kundeservice og nemt at gå til. Om det bliver ved, når jeg skal levere bilen tilbage, må tiden vise, men har været meget fint behandlet indtil nu.

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab
Vi får først vores bil på fredag. Men indtil videre er det gået super nemt. Lynhurtigt har vi fået svar på vores spørgsmål. Er meget tilfredse 😊😊

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab
Kan varmt anbefale BMC leasing. Der er ikke langt fra booking af ønsket bil, til den er leveret og man er kørende. Bilen leverklart op til det beskrevne i annoncen.

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab
Det er femte gang, jeg leaser hos BMC, og alle gange har jeg været yderst tilfreds. Jeg kan derfor kun anbefale deres prisvenlige biler.

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab
Helt fantastisk ung mand, vejledte og hjalp mig, især ved afhentning af bil, hvilket gjorde det til entryg oplevelse

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab
We had a problem with it leased car from BMC and there was a long wait for the required part. They arranged for a different car for the remainder of the lease. The process was smooth and easy.

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab
Jeg fik en rigtig god forklaring på alt inden jeg kørte og bilen er meget fin.

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab
Fik en flot rengjort bil. Kun et par upsere, som bliver fikset, meget hurtigt.
Kort og godt en god oplevelse.

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab
Nemt at lease og god og venlig service ved afhentning af bil.
Stort udvalg i mange forskellige prisklasser.

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab
Hele processen har været super nem! Jeg er meget tilfreds med den bil jeg hentede i tirsdags :-)

Jeg har nu haft ca 5 biler fra BMC og det fungerer super fint altid -

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab
Jeg er meget glad for bilen og de holder hvad de lover.

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab
Great experience with BMC Leasing. The service was good, efficient, and everything went smoothly from start to finish. Would definitely recommend.

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab
Oplevede flere gange at biler på deres hjemmeside var lejet ud. Havde endda bestilt en bil efter at have talt med en sælger og fik så en mail sent om aften at bilen var lejet.
Altså super uprofessionelt - Tja det svar var hvad man kunne forvente....

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab
Más información sobre otros tipos de reseñas.