BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab  Opiniones 2491

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er nu i gang med nummer 2 leasede bil. Super behagelig oplevelse hele vejen igennem. Både hvad angår afhenting og aflevering af bil. Ingen problemer. Meget fleksibel tilbud og leasing aftale. Har aldr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klasse service fra første kontakt til udlevering af bil. Nicklas fra BMC leasing har været super effektiv og ydet høj service fra første spørgsmål til udlevering af leasing bil. Kæmpe anbefaling her... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Processen kører fint og godt. Kvaliteten er også helt i top Jeg synes tilgængeligheden er mangelfuld. Man kan knapt ringe ind og få fat en medarbejder. Jeg tror kun det er udleveringen der tager i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har i dag modtaget min bil fra BMC. Hele processen med leasing af bilen har fungeret rigtig fint. Der er ikke noget at sætte en finger på, hvad det angår. Jeg kan af gode grunde ikke fortæ... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de arrendamiento de automóviles
  2. Servicio de leasing

Escrito por la empresa

Vi er et seriøst og 100 % online leasingselskab, som er specialister i små mindre biler samt attraktive udenlandske biler, som vi indkøber direkte fra de store leasingselskaber i enten Danmark, Spanien eller Sverige. Tjek vore priser og vilkår- du får svært ved at finde tilsvarende skarpe priser i DK. Vi tilbyder udelukkende privatleasing. Mange af vore kunder har været hos os i mange år, og vores kundetilfredshed er særdeles høj. Hvis du ønsker at lease en bil, er du i trygge hænder hos BMC. Vi har ca. 6.500 biler kørende i hele Danmark, primært i København og Nordsjælland. Vort leasing-koncept er konstrueret på en web-baseret løsning. F.eks har vi ingen fysiske salgskontorer og alle processer fungerer online. Leasing af biler hos os er baseret på tryghed, høj kvalitet og gode oplevelser. Velkommen til BMC

Support

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Nem at kommunikere med

Nem at kommunikere med. Hurtige til at svare. Nem godkendelse process. Virker seriøse og venlig i deres mails når man har spørgsmål

9 de enero de 2026

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab

Hej Kimmy og kæmpestor tak for din beskrivelse af os her på Trustpilot.

Vi er rigtig glade for at læse din beskrivelse af vores service - og vi takker for de flotte 5 stjerner, du har tildelt os på Trustpilot.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig dejlig oplevelse indtil videre…

Virkelig dejlig oplevelse indtil videre 🫶🏼

19 de enero de 2026

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab

Hej Pernille og rigtig stor tak for de søde ord og de flotte 5 stjerner, du har givet os her på Trustpilot.

Det varmer og gør os glade.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har netop fået udleveret vores bil

Har netop fået udleveret vores bil. Alt har indtil videre kørt smertefrit - håber dette forsætter.

15 de enero de 2026

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab

Hej Mikkel og tusind tak for din positive vurdering af os her på Trustpilot.

Vi er superglade for de 5 stjerner, og ser frem til samarbejdet med dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Styr på det hele og man følte sig taget godt imod

Styr på det hele og man følte sig taget godt af. Grundig gennemgang inden udlevering af bil samt ekstra opfyldning af benzin fordi de var lidt forinkede ved afhentning af bil. Virkelig god service og et rigtig behageligt sted at komme.

21 de enero de 2026

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab

Hej Louise og tusind tak for de flotte 5 stjerner, du har tildelt os her på Trustpilot.

Vi er superglade for din beskrivelse og din tålmodighed, da bilen var lidt forsinket.

Vi ser frem til et rigtigt godt samarbejde i fremtiden.

Dejlig bil jeg har fået og god service

Dejlig bil jeg har fået og god service

12 de enero de 2026

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab

Hej Camilla og 1.000 tak for din positive vurdering af os her på Trustpilot.

Vi er glade for din beskrivelse af os og bilen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super enkelt, hurtigt og professionelt forløb.

Super enkelt, hurtigt og professionelt forløb. Det er en ligetil og let process. ikke så meget administration, lange tunge processer og firkantede ufleksible vilkår. Der er mange privatleasing udbydere
der kunne lære af BMC.
Fem stjerner herfra.

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab

Hej Thomas og kæmpestor tak for din rating af os her på Trustpilot.

Vi er stolte over at du har taget dig tid til at give din mening til kende herinde.

Vi prøver at lave en smidig proces i forbindelse med leasingen - det er noget, som vores 7.000 kunder også sætter stor pris på.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. God service!

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab

Hej Christopher og rigtig stor tak for de flotte 5 stjerner, du har givet os her på Trustpilot.

Vi gør vores ypperste for at yde en hurtig og god service, og er glade for dine ord til os herinde.

Nemt og trygt

Nemt og trygt. God service.

16 de enero de 2026

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab

Hej Lone og tusind tak for din top-vurdering af BMC herinde på trustpilot.

Vi er superglade for samarbejdet med dig.

Ny i leasingverden

Jeg har ikke tidligere leaset bil, så jeg er ny i leasingverden.
Jeg har oplevet venlig og hurtig betjening. Har hurtigt modtaget svar på henvendelser og har fået svar på alle spørgsmål i forhold til leasingaftale. På BMC´s hjemmeside har jeg kunne finde svar på stort set alle de spørgsmål som der har været i forhold til vilkår i forhold til at lease en bil.
Bilen lever 100% op til det forventede.
Så indtil videre er jeg super tilfreds.
Ser frem til at jeg om 3 år kan give en lige så positiv tilbagemelding når bilen er afleveret retur.

16 de enero de 2026

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab

Hej Helene og rigtig stor tak for de flotte 5 stjerner, du har tildelt os herinde på Trustpilot.

Vi er stolte og glade for din beskrivelse af vores virksomhed og ser frem til et supergodt samarbejde i fremtiden.

Hjælpsomme medarbejdere

Hjælpsomme medarbejdere . God service !

9 de enero de 2026

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab

Hej Anders og 1.000 tak for de flotte 5 stjerner, du har tildelt os her på Trustpilot.

Vi er rigtig glade for samarbejdet med dig og er stolte over din beskrivelse af vore dygtige og kompetente medarbejdere.

God, hurtig leasing 👍🏻

Hurtig hjælp, sødt og venligt personale ved overdragelse, super fine priser! 🤗

14 de enero de 2026

Respuesta de BMC Leasing A/S - dit online leasingselskab

Hej Luna og tusind tak for din vurdering af os her på Trustpilot.

Vi er superglade for din beskrivelse af vore dygtige medarbejdere og ser frem til et fortsat fantastisk samarbejde.

Gode og gennemskuelige tilbud

Gode og gennemskuelige tilbud. OK hurtige svartider på mail

14 de enero de 2026

Hej Erik

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at både priser og kommunikation lever op til dine forventninger.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har været en yderst…

Det har været en yderst tilfredsstillende oplevelse.

8 de enero de 2026

Hej Kim

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en yderst tilfredsstillende oplevelse hos os.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Seat Ibiza

1) hurtige og nogenlunde præcise svar
2) et par gange havde jeres medarbejder ikke læst min bestilling ordentligt - fx omkring montering af helårsdæk
3) Fin kommunikation omkring aflevering af min bil
4) reglen omkring at en for sen indbetaling først afkræves til sidst og ganges op med mellemstående antal måneder, vil jeg næsten betragte som ren åger. Så det desværre først meget sent
5) bilen kører godt, men jeg har stadig ikke fået svar på spørgsmål omkring et par skader, den er leveret med, som evt skal udbedres indenfor et år

6 de enero de 2026

Hej Torben

Tak for din anmeldelse og for den grundige feedback.

Vi er glade for at høre, at kommunikationen omkring aflevering fungerede fint, og at du er tilfreds med bilen som helhed.

Vi beklager, hvis der har været misforståelser i forbindelse med din bestilling – herunder omkring helårsdæk – samt at du endnu ikke har fået svar på dine spørgsmål vedrørende de skader, bilen er leveret med. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, og vi tager det med videre, så du får en afklaring hurtigst muligt.

Din feedback omkring betalingsproceduren er noteret – vi forstår godt, at tydelighed her er vigtig, og vi arbejder løbende på at gøre vores vilkår så gennemskuelige som muligt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele dine oplevelser – det hjælper os med at blive bedre.

Det spiller maks!

BMC er for det første skarpe på priserne. Lavere engangsydelse end andre ligesom man slipper for de 12 mdrs binding. Hos BMC er det kun de første 3 md - det giver dejlig fleksibilitet.
Dernæst følger der altid 15.000 km med i den i øvrigt skarpe mdl. leasingpris. Alle andre jeg har set starter ved 10.000.
Så er det også fremragende, at man kan tilkøbe de fedeste premium helårsdæk til en fair pris.
Forsikringen hos Aros er også billig. Så vi har fået en dejlig fabriksny og lækker Renault Clio som bil nr. to til kun 2695.- pr. md. inkl. service, vægtafgift og forsikring. Kun brændstof kommer oveni. Og vi kan komme af med den med en måneds varsel i de 48 mds leasingperiode vi har valgt. Det spiller maks!

Hej Jørgen

Mange tak for en virkelig positiv anmeldelse.

Det er fedt at høre, at både pris, fleksibilitet og de ekstra tilvalg rammer plet, og at du oplever leasingaftalen som gennemskuelig og fair hele vejen rundt.

Vi ser frem til et fortsat fantastisk samarbejde.

Virkelig imødekommende og venlige

Virkelig imødekommende og venlige. Svarede på de spørgsmål man måtte have hurtigt.

5 de enero de 2026

Hej Benny

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet os som imødekommende og venlige, og at du har fået hurtige svar på dine spørgsmål.

Virkelig anbefalingsværdig!

Effektiv, hurtig og virkelig god service. Jeg er mere end tilfreds med hele forløbet - og bilen jeg har leaset!

15 de enero de 2026

Hej Line

Tusind tak for din flotte anmeldelse, og ikke mindst din anbefaling.

Det glæder os meget at høre, at du har været mere end tilfreds med både forløbet, servicen og bilen.

Tillid, ærlighed og ordentlighed

Vi har nu påbegyndt vores anden leasingbil med BMC, og må ærligt indrømme at det har været en kæmpe fornøjelse. Helt fra bestilling af den nye bil, aflevering og fleksibilitet omkring datoer. Alt har været super nemt, og transparant, gode vilkår for skift af bil, og hurtig svar på alle spørgsmål.
Aflevering til gennemgang af FDM, og helt fair opgørelse. Dækpriser, stemmer med markedspris på kvaliteten, omkostninger til udbedring af skader er super fair. Kan kun give fem stjerner og ville give mere hvis muligt.

16 de diciembre de 2025

Hej Jesper

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er en fornøjelse at høre, at hele forløbet – fra skift af bil til FDM-gennemgang og opgørelse – har været nemt, gennemsigtigt og fair.

Vi ser frem til et fortsat fantastisk samarbejde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bilen var i den stand og med det udstyr…

Bilen var i den stand og med det udstyr som annonceret, og alt forløb som forventet.

2 de enero de 2026

Hej Poul

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at det hele levede op til dine forventninger.

Hurtig og god service 🙏🏼

Hurtig og god service 🙏🏼
Skrev mig op til bil på hjemmesiden 29/12
Allerede inden nytårsaften var der styr på det hele 🙏🏼☺️

Oplevede en rigtig god service og kommunikation 🙏🏼

Fik bilen leveret på Høje Tåstrup station
Dato og tid som aftalt, og overleveringen var super
Bilen var helt som ny, Tonny der afleverede var super flink og grundig 🙏🏼
Rigtigt god oplevelse 💪🏼

2 de enero de 2026

Hej Pernille

Tak for de mange pæne ord.

Dejligt at høre, at processen var nem, leveringen forløb som aftalt, og at overleveringen gav en god og tryg oplevelse. Vi giver selvfølgelig rosen videre.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.