Información sobre la empresa

1. Taller de reparación de embarcaciones
  2. Proveedor de accesorios para barcos
  3. Venta de embarcaciones
  4. Concesionario de motocicletas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Reparation, salg og service af Volvo Penta motorer. Salg af reservedele og bådtilbehør

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,0

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Professionelt arbejde

Jeg brugte i vinteren 2023 Kenneth fra Brødrenes Marine til at renovere min Volvo Penta i min 24 år gamle Bavaria 50 sejlbåd. Den havde gået 6000 timer på dette tidspunkt. Ny turbo og en del andre reparationer. Vi lagde fra havn juli 2023 og 600 motortimer senere lå vi i Caribien .... motoren arbejdede trygt og pålideligt hele vejen. TAK Kenneth

15 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har brugt BM Marine 2 gang til at…

Jeg har brugt BM Marine 2 gang til at få serviceret mine Volvo 290 Duoprop drev. Både styrbord og bagbord.
Begge gange er de kommet til den aftalt tid og har afmonteret drevet.
Arbejdet er blevet udført professionelt og korrekt. Drevene er blevet monteret til den aftalte tid.
Derudover har de udvist fleksibilitet omkring reperation af andre ting aom er blevet opdaget undervejs.
Jeg kan kun anbefale BM Marine når det drejer sig om Volvo Penta.

15 de septiembre de 2023

ADVARSEL, ADVARSEL, ADVARSEL. HOLD DIG LANG VÆK FRA BM MARINE KØGE

ADVARSEL, ADVARSEL, ADVARSEL: HOLD DIG LANGT VÆK FRA BM MARINE, KØGE!
Efter en grundstødning skulle jeg have udført reparationer af mine ror, aksler og motorers installation. Jeg henvendte mig i den forbindelse til BM Marine, Køge, som udførte et udpræget ELENDIGT stykke arbejde på min båd og der har været flere søsætninger, som måtte afbrydes på grund af indtrængende vand.

Firmaet har været afvisende over for en konstruktiv dialog om arbejdets kvalitet. Jeg havde ellers foreslået at betale halvdelen af beløbet mod, at vi sammen gennemgik motorinstallationen. Det forslag blev blankt afvist, hvorefter BM Marine sendte kravet til inkasso og der blev efterfølgende anlagt en retssag mod mig. Nu er det endt med, at de efter godt et år har opgivet retssagen!

Jeg kan se tilbage på tre sejlsæsoner, hvor jeg ikke har kunnet bruge min båd, som i øvrigt stadig står på land med en udestående reparation af motorernes installation. Desuden har retssagen været et opslidende forløb.

Vil du vide mere, er herunder en mere detaljeret gennemgang af de observationer jeg har haft i forbindelse med forløbet:
Efter grundstødning, og det efterfølgende syn af skader på ror, aksler og propeller ved taksator, oplyser taksator, at motorfastgørelsen ikke er udført korrekt og, at jeg bør få det udbedret. Jeg beder derfor BM Marine om at give et tilbud på en korrekt installation og udføre dette. Herefter observeres følgende:
• Der monteres to nye propelaksler med forskellig længde! ”Det er helt normalt” oplyser BM Marine.
• Der monteres ror i forskellig dybde. ”Det er helt OK”, oplyser BM Marine.
• Ved første søsætning er der vandindtrængning. BM Marine benægter indledningsvis, at utæthed stammer fra stævnrørets montering mod skroget. Men i erkendelse af, at utæthed stammer fra stævnrørenes montering mod skroget, sammenspænder BM Marine disse uden forudgående adskillelse og ilægning af ny fugemasse. Fortsat utæt!
• Forud for anden prøvesejlads klarmeldes båden af BM Marine. Jeg konstaterer imidlertid, at begge motorer slet ikke sidder fast, idet jeg observerer, at der findes flere bolte, der synligt IKKE er tilspændt og kan løsnes med hånden. BM Marine bruger derefter pænt lang tid på at eftergå tilspænding. Da jeg nævner, at dette ville have medført bortvisning, hvis det var et fly, der var blevet klarmeldt, svares blot ”Jeg er ikke flymekaniker”!!
• Efter adskillige emails adskiller BM Marine begge stævnrør fra skroget og ilægger ny fugemasse. Ved ny prøvesejlads er én fortsat utæt. Under denne prøvesejlads forsøger BM Marine igen med en tilspænding indefra! Den er fortsat utæt!
• Båden sættes på land, hvor BM Marine går i gang med at efterfuge på yderkant af det utætte stævnrørshus. Jeg stopper dette, og må insistere på afmontering og ilægning af ny fuge. Modvilligt bliver stævnrørshuset afmonteret og ny fuge ilagt.
• Parallelt med arbejdet på ror, aksler og propeller bliver der arbejdet på motorinstallationen. Men i forbindelse med de forskellige prøvesejladser og mine mange observationer bliver jeg mere og mere usikker på den af BM Marine udførte fastgørelse. Jeg får derfor en god ven (maskinmester – har bygget og sejlet såvel store skibe som lystbåde) til sammen med mig at gennemgå installationen. Vi observerer følgende:
• Flere bolte er blot skruet ned i glasfiberen. Enkelte kan pilles op med hånden.
• Der er anvendt mindre bolte end anført i Volvo Pentas montagevejledning (M10 i stedet for M12).
• Sammenspænding af de af BM Marine fremstillede konsoller og mounts er flere steder udført med så afkortede bolte, at der stort set ingen styrke er tilbage.
• Samlet set er monteringen af en sådan standard, at min gode ven bliver oprigtigt gal og omtaler installationen som direkte farlig med mulighed for, at motorerne kan rive sig løs under belastning, med risiko for fatale konsekvenser.
• Jeg får efterfølgende et anerkendt firma med speciale inden for skibsbygning og inspektion til at undersøge motorinstallationerne, der bedømmer fartøjet ”Ikke sødygtigt”.

BM Marine fortjener INGEN stjerner. INGEN.

21 de octubre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god og MEGET hurtig service

Super god og MEGET hurtig service. Tak

Ringede til BM Marine torsdag og fortalte at vores ferie hang i en lidt tynd tråd. Dieselpumpen på vores ellers så fine Volvo Penta motor, sendte en del dieselolie ned i sumpen. Ikke godt 3 uger før ferietur.
Morten sagde.... vi kommer tirsdag, skruer pumpen af og sender den straks til service hos specialfirma i det jyske, får den retur et par dage efter, og fredag i næste uge er den monteret igen. Så på kun 8 dage var vores pumpe fixed og ferien reddet. Tak for hurtig og god service.

30 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har fået lavet et Volvo Penta…

Jeg har fået lavet et Volvo Penta sejldrevsmembran
Fik et tilbud på 9000 kr men pga defekte gevind som blev udskiftet blev regningen 14000 kr

Altså 5000 kr for iskruening af nye gevind. Dette er måske en ok pris men fik at vide fra Mortens side inden arbejdet blev påbegyndt at det ikke betød noget for mig

Nu har jeg betalt regningen men det er sidste gang jeg bruger bm bådservice

Morten er total uforskammet i telefonen magen til dårlig kundebehandling skal man lede længe efter

Hvis man havde oplyst at det ville koste x antal kroner mere så havde jeg haft en mulighed for at godkende ekstraarbejde hvilket er det mest normale.

Hold jer langt væk fra bm marine service

Mvh

John Henriksen

20 de julio de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har sjældent oplevet noget lign

Jeg har sjældent oplevet noget lign. En meget lang historie kort.
Bm marine laver service på min 2 motorer på min coronet. Da han åbner låget på den ene knækker pakningen. Han siger det ikke er et problem og at han sagtens kan lukke den hensigtsmæssigt til sejl sæsonen er forbi hvor jeg skal have skiftet den. Jeg sejler 1 sejltime og eftersom båden kun yder 30% gør jeg bm marine opmærksom på problemet. Deres svar er kort at de ikke kan have forårsaget den manglende ydelse. Jeg får båden op og afventer bm marine til drev og motor service. Da de kommer og har brugt 4 timer på snak og afmontere af drev. Tjekker de motorene hvor den motor han havde lukket af med ødelagt pakning nu meldes død, da alt er hvidt/gråt væske. At de dræbte moteren samt at de skulle konstatere det kostede mig Ca. 12.000.
Her fra forsøger jeg så med deres rådgivning at finde en motor med drev. Hver gang man skal tale med dem bliver man mødt af en arrogant og fuldstændig urimelig morten. Som absolut ikke burde have telefon kontakt med folk. Vi aftaler at de skal komme i uge 25 og at glasfibermanden skal lave det i følge aftale med morten.
Da vi når slut uge 24 ringer jeg til morten som kan fortælle de har aflyst tiden fordi han synes at mene glasfibermanden selv ville installere motoren (det har aldrig været på tale og det kan han og vil ikke). Det skal siges at dette havde jeg personligt selv bestilt hos morten 4 uger før. Jeg taler med glasfibermanden som kan fortælle at morten havde blevet ved med at sige at han skulle betale for det arbejde der skulle udføres og hertil svarer glasfibermanden selvfølgelig nej.
Hvortil de aftaler at bm marine selv vil lave fundamentet som var den aftale der oprindeligt blev lavet med morten.
Jeg ringer til morten som, som altid er meget ubehøvlet og bruger mest tid på at fortælle at alt er noget møg og at han ikke har tid. Jeg spørg hvordan det kan være rigtigt at jeg bestiller en tid samt aftaler forløbet med morten om at de taler med glasfibermanden så der er klar til dem og at morten så vælger uden om mig at aflyse tiden. Morten fortæller her at jeg har ringet til det dyreste Volvo værksted for at installere en ældre motor, som om jeg er komplet idiot. Hertil skal det siges at jeg har rådført mig med både Henning og morten vedr. købet af en brugt Volvo penta motor. Men nu fortæller morten mig så at han aldrig har sagt noget om at det var en god motor.
Jeg bider en masse ligegyldigt vrøvl i mig og prøver at lave en aftale igen så jeg kan få båden færdig. Morten siger det kan blive om 3 uger jeg bestiller tiden. Jeg ringer så i dag for at sikre mig de kommer hvor jeg kan få af vide at jeg ikke står i kalenderen.
Morten er nu på ferie.

Jeg har aldrig oplevet så elendig service. Jeg har aldrig troet at valget om at vælge bm marine ville koste mig langt flere problemer end de har løst.

Ny motor, nyt drev, ombygning af agter, 2 måneder forsinkelse og et muligt resultat heraf er jeg ikke kommer i vandet. Derudover betalingen på 12 jern for at ødelægge motoren samt dødsdømme den.
Dertil alt det ligegyldige nedladende vrøvl morten har brug for at komme af med hver gang man snakker med ham.

Jeg kan ikke på nogen måde anbefale bm marine som en helhed! En super dårlig oplevelse fra start til slut.

Men snobberi og arrogance er i top.

5 de julio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

SÅ bliver det ikke ret meget bedre!

SÅ bliver det ikke ret meget bedre! – problem med VP2002 motor – sendte mail med lille video fra motoren + foto af motornummer – kontaktede efterfølgende telefonisk Nancy fra BM Marine Service, som ud fra den lille video kunne spotte resten af de data hun skulle bruge for at hjælpe mig med stumperne til motoren. - 5 min efter kom der faktura med mulighed for MobilePay – og straks røg stumperne afsted fra BM Marine Service i Køge – ligger sandsynligvis i pakkeboksen lokalt i morgen 😉 – imødekommende, engageret, kompetent og hurtig service! – det var første gang jeg handlede hos BM Marineservice – men IKKE sidste 😉

5 de julio de 2019

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.