Al een keer boos geworden omdat er maar emails bleven komen. Uiteindelijk werd het als een technisch mankement opgevoerd. Nu krijg ik weer emails. Uitschrijven leidt je naar een pagina die niet best... Ver más
Na 75 geleverde boxen kan ik wel zeggen dat ik de kwaliteit van de produkten uitstekend vind. Ook goed gevarieerd, uiteraard in de winter wat minder, als er minder aanbod is. Als er, een enkele keer,... Ver más
Lekkere gerechten, soms een wat langere bereidingstijd maar dat is dan meestal tijd in de oven. Bezorging gaat ook prima. Soms wat eerder op de avond, soms wat later, maar dat is tijdig bekend zodat w... Ver más
Super bedrijf en heerlijke producten! Ik ben erg fan van Boerschappen. Nu al een paar boxen ontvangen, de producten zijn altijd vers en de recepten echt heerlijk. Veel beter dan andere aanbieders. Én... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 28% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Leuke recepten, goede producten, geen onnodige verpakkingen
Leuke recepten, goede producten en geen onnodige verpakkingsmateriaal. Ze leveren met regelmaat een ingredient in volledig verpakking waarvan je maar een beetje nodig hebt, soms van biologische afkomst. Dit bespaart zoveel verpakking en levert je een extra item in je voorraadkast.
We hebben een glutenvrije eter in het gezin maar de recepten zijn altijd van te voren in te zien, zodat ik er rekening mee kan houden en altijd om te zetten naar een GV maaltijd. De hoeveelheden zijn goed aangegeven in de recepten waardoor je ze ook makkelijk aan kan passen voor meer personen. Een aanrader!
Opbouwende review
Over het algemeen ben ik erg tevreden over de producten (vegabox), en kook toch dankzij de recepten, anders dan ik zou doen! (met een verrassend lekker resultaat in 85% van de gevallen) maar ben altijd extra blij als er een beetje zuivel bij zit 😊!
Sta volledig achter de filosofie van lokaal en biologisch of in transitie naar bio.
Een paar puntjes echter:
1. Trunks gaat zoveel mogelijk elektrisch rijden maar sinds een jaar zie ik alleen maar diesel busjes voorrijden. Oefffff
2. Bij de recepten mis ik (een indicatie van) dé voedingswaarden/calorieën.
3. Soms ben ik een beetje traag met het opmaken van de inhoud en dan kan ik moeilijk de recepten van die bewuste week terug vinden op de site (hemel, wie weet nu in welke week je leeft??) en als ik op het ingrediënt ga filteren, dan kan ik vervolgens zes x hetzelfde recept lezen….. beetje onoverzichtelijk dus.
4. Kan helaas geen reviews over recepten of tips/receptaanpassingen van andere Boerschappers lezen. Echt een gemiste kans, vooral omdat het toch een Boerschappen-gemeenschap is!!
5. En ja: idealisme heeft een prijs….€€€
Mooie producten en lekkere recepten
Mooie producten en lekkere recepten. Nog geen dubbelingen gehad. Wij kiezen wekelijks voor de Vega box en zijn zeer tevreden. Soms mag er iets gewaagde mogen gekruid maar dat is persoonlijk.
Fresh vegetables and different receipts
Every week different offers of vegetables accompanied by receipts, it's almost a year that I subscribed and I never cooked so many different things, almost all tasty
Leuk om uit te pakken.
Het is altijd fijn om te kijken wat er in zit. Je eet zeer gevarieerd. Goede recepten. Eerlijke groente en vlees/vis. Je leert anders koken. Heel blij mee.
Cadeaubon besteld
Cadeaubon besteld, 2 weken later ontvangen. Als reactie op mijn vragen/klachten alleen maar (half) automatische mailtjes als antwoord. Teleurstellend........
Heerlijke box en afwisselend
Heerlijke box en afwisselend, fruitbox ook gehad , heerlijk!
Ga voorlopig nog er mee door.
Volop genieten…
Ik geniet elke week weer van de (h)eerlijke producten. Verrassende re cepten en wil niet meer zonder. De hele week groente voor een mooie prijs.
De levering via trunks gaat sinds kort gewoon goed.
Lekker verse gerechten om te maken.
Vers en vaak verrassende combi.
Lekker, vers en vaak net verrassende combi!
Een ervaren tevreden klant
Ik ben al jaren lid van Boerschappen en vind het nog steeds fijn. De inhoud is afwisselend en vers en de recepten vaak verrassend lekker. Ik eet gevarieerder en gezonder dan ik anders zou doen.
Ik sta helemaal achter hun bedrijfs filosofie!
Wij zijn al jaren klant bij…
Wij zijn al jaren klant bij Boerschappen. Dat zegt genoeg. Ideaal dat ik voor 3 dagen in de week niet hoef na te denken wat we gaan eten. Recepten die ik normaal gesproken niet zou hebben gekozen maar verrassend lekker bleken te zijn.
Heerlijk om eerlijke producten te eten
Heerlijk om eerlijke producten te eten. Ik vind het zelf fijn om elke x verrast te worden; bijvoorbeeld met syrische grill kaas - nooit geweten dat ik dit zo lekker vind. Zelf haal ik in de winkel toch snel weer dezelfde producten. Je krijgt groenten waar ik zelf niet snel aan zou denken, leuk voor de afwisseling. Ik volg meestal 2 recepten en gebruik de rest naar eigen inzicht.
Blij met box v Boerschappen
Wij zijn héél tevreden over deze boxen. Vooral de lekkere recepten. Zo hoef je zelf niet meer na te denken wat te eten én je eet soms gerechten waar ik zelf nooit op gekomen zou zijn die te maken.
Én het doel van boerschappen spreekt ons aan
Inhoud van de box klopte helaas niet
Inhoud van de box klopte helaas niet, gemeld via de mail, schriftelijk een excuus van boerschappen en dat er contact zou worden opgenomen zou worden. Nu na 3 weken nog niks vernomen. De receptuur kon dus niet volledig gemaakt worden omdat de producten ook niet in de box zaten.
Voor mij een reden om geen abonnement te nemen.
Geweldig!
Wij zijn heel enthousiast over deze boxen.
Geweldige producten. Hele leuke recepten.
Ik heb dingen gegeten waar ik anders met een boog omheen ging. En lekker!
Korte lijnen met klantenservice.
Bezorging verloopt zonder problemen.
Quality produce, lovely people
We enjoy the whole experience, collecting the box each week from the lovely team themselves in Oosterhout (thanks Robin!), and the produce is often bio which we also love. Feels like we do something good for the community as well as our own bodies.
Ik sta helemaal achter het concept maar…
Ik sta helemaal achter het concept maar het is wel prijzig. Je krijgt gemiddeld 11 groente wat in totaal 33€ is. Dus 3 euro per item. Dat is niet goedkoop maar goed.
Onproffesioneel
Box besteld. Bezorger kan adres niet vinden. Box betaald. Geen boodschappen in huis. En nu dus ook geen Box. Komt een hele week later. Serieus. Begin geen bedrijf als je je zaken niet op orde hebt. Kinderspel!
Seizoensbox als wekelijks kerstpakket
Ik heb een seizoensbox. Inclusief snijden duurt het recept vaak wat langer dan aangegeven, maar wel vaak nieuwe ideeën en niet altijd alledaagse groenten. Dat vind ik leuk. En helemaal uiteraard de missie dat de producten (zo veel mogelijk) van eigen bodem komen en voor een eerlijke prijs voor de boer. Het voelt elke week weer als een soort kerstpakket met lekkere en gezonde spullen erin met veel groenten. Heel blij mee. Enig nadeel vind ik, is dat weinig invloed hebt op de bezorgtijd.