Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gebyrer som man sniger ind til sidst i købsprocessen

Fragtprisen kommer først på til sidst i købsprocessen, hvilket er ulovligt. Der kommer desuden et "Gebyr på små bestillinger" på 40,- på til sidst. :-D Det er altså lidt for smart. Og desuden også ulovligt, da der skal informeres om det allerede i starten af købsprocessen.

23 de abril de 2026

Happy and impressed!

I have been a customer of Boesner for more than a decade now. I've purchased from them in their store and online. I absolutely love them. They provide great quality art supplies with amazing prices. The customer support has always been helpful and easy to reach. Their own "Boesner" brand products are a real wonder, competition for some of the great brands out there but with far better prices.

7 de septiembre de 2023

Jeg købte en del ting

Jeg købte en del ting, som desværre havde lækket i kassen. Leverencen tog pakken med retur. Jeg kontaktede boesner pr mail og fik besked om at de ville sende en ny pakke. Pakken er modtaget og alt er ok.
Handler gerne hos jer igen.

11 de enero de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Høj kvalitet af produkter - sløv lagerhåndtering.

Jeg har det super ambivalent med Boesner. Deres produkter er uden tvivl høj kvalitet, og jeg har svært ved at finde andre, der kan matche kvalitet og udvalg. Til gengæld bliver jeg bare så træt af, at enormt mange produkter altid er udsolgt, og de er desværre for sløve til at få købt nok ind.
I en periode på 4-5 måneder har jeg efterspurgt tre forskellige typer papir, hvor jeg løbende får at vide, at de er på lager d. xx/xx - men de er aldrig på lager den forventede dato, når jeg når dertil. Nu har jeg ventet over 4 måneder på det papir, jeg skal bruge, og det er dælme længe at vente, når man skal købe ind til sin virksomhed og har kunder, der venter svar i den anden ende.

Høj kvalitet af produkter - men desværre sløv lagerhåndtering.

25 de febrero de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top-klasse service og fejlfri produkter…

Top-klasse service og fejlfri produkter i flot og solid indpakning - til lavpris. Jeg var besværlig og tilføjede produkter til min ordre pr. mail efter bestillingen var afsendt og fik rigtig sød behandling uden det mindste bøvl. Ved fejl havde de lagt forkert akvarel-farve i min (ret store og forvirrende) ordre. Jeg skrev ind til dem og fik med det samme tilsendt den rigtige farve uden omkostninger for mig. Jeg siger tak for handlen og vender helt sikkert tilbage :-)

20 de febrero de 2021

Det sker aldrig igen...

...jeg har forgæves ventet hele dagen på en levering fra Boesner, som virksomhedens samarbejdspartner havde lovet ville blive leveret d.d. Jeg har efterfølgende studeret speditøren på Trustpilot. Det er ikke kønt! Så det sker aldrig igen, at jeg rekvireret varer hos Boesner.

12 de febrero de 2021

100% tilfreds og skarpe priser

100% tilfreds - gode priser og gode produkter - finder det helt fair man har tillæg på små ordrer - det tager jo ikke voldsomt mindre tid at pakke eller håndtere en lille ordre over en stor - og folk skal jo aflønnes i den anden ende. Har bestilt 3 gange indtil videre og det fortsætter

26 de abril de 2017

Ulovligt gebyr.

Jeg har som sådan været udmærket tilfreds med Boesner indtil jeg er begyndt at købe i England hvor varerne er langt billigere og der ikke lægges ulovlige gebyrer på.
Der lægges et gebyr på for små bestillinger hvilket ifølge dansk lovgivning er forbudt, da det i givet fald så skal pålægges samtlige ordrer som håndteringsgebyr. Man må ikke selektere negativt i henhold til købeloven. jeg har skrevet dette til den danske repræsentant som ikke engang gider at svare på dette.
At man ikke svarer på en kritik er for dårligt i sig selv, men at man ikke engang gider tage stilling til et ulovligt gebyr er under al kritik.
Kan hermed kun anbefale jacksons.co.uk på det stærkeste og nej jeg har ingen penge ud af at anbefale dette.

10 de septiembre de 2016

Boesner & Tina Scherzberg - Fremragende

Kan kun nikke genkendende til de tidligere beskrivelser af det Tyske firma.
Derudover vil jeg da lige gøre opmærksom på det Tyske katalog, som jeg fik med
(Gratis) og da den handel var over 800 dkr. var portoen også gratis.
Det Tyske katalog er en mursten...nej 2 mursten.. en Bibel nærmest (det gamle & det Nye), som er svær at
håndtere fysisk, medmindre du har et stativ til banditten, a la en pidestal, et bord
eller lignende.
-jeg har svært ved at bestille fx. pensler online, fordi størrelses
nr. ikke altid er det samme fra Mærke til Mærke...Derfor er det megafint at kataloget viser
Fx. pensler i naturlig størrelse.
Det Tyske katalog indeholder (tror jeg) stort set alle de produkter de handler med,
og det er mange gange mere/flere, end du bliver præsenteret for på den Danske Boesner-side
og også den Tyske side, for den sags skyld.

-TINA SCHERZBERG SalesManager for Boesner i Danmark og kunstner,boesner./forretning/kontakt.
tinascherzberg.dk/
er altid meget hjælpsom og en solstråle, fx. hvis du bestiller noget som ikke findes i det Danske Boesner katalog
eller er fra det Tyske katalog, har vi fundet ud af det fx. ved at betale via BankOverførsel.
Jeg giver Tina alle mine stjerner:)

-Og jeg må indrømme , jeg har aldrig (7,9,13) endnu, oplevet en depraverende fejl.
Stor, Stor Aplaus herfra.

Henrik Schandorff

29 de julio de 2016

Super

Har lige bestilt igen og glæder mig til at modtage har købt hos dem 3 gange før og det komme i fin sikker indpakning
Min fremtidig leverandør af kunstartikler det er helt sikker

2 de octubre de 2015

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.