Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eénmaal Bose Sound wave aangeschaft , nooit meer ! Steeds gedoe, niet werkende app's, onmogelijk om nog in te loggen op mijn account, onbestaande helpdesk, geen reactie op mailverkeer... enfin, zeer o... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vreselijk wat een … bedrijf is het geworden na jaren fantastische service is het helemaal het tegenovergestelde geworden sind alles in duitsland word gerepareerd. Bose subwoofers gaan allema... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bose QuietComfort oordoppen gaan na worden na 2 jaar minger en na 2,5 werkt de noice cancelling helemaal niet meer, ze willen het herstellen voor 224 euro. Ik mag toch verwachten dat een premium prod... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bose ontdoet zich op asociale wijze van haar verantwoordelijkheid. Geen onderdelen meer te bestellen onder de noemer wij doen geen distributie meer in de Benelux. Voor klachten is geen ruimte en wor... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda Hi-Fi
  2. Tienda de electrónica
  3. Tienda de audio para el hogar

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Home Audio, Speakers, Car Audio, Carriere mogelijkheden bij Bose, de leider in sound systemen, home stereo systemen, home entertainment en surround audio systemen.

1,4

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Waardeloze service Bose

Sinds begin september 2024 tot op heden ligt onze soundbar 900 al ter reparatie in Duitsland, herhaaldelijk contact met klantenservice maakt geen verschil, ze kunnen niets voor je betekenen.
Product was in september 2024 1 jaar oud en al voor de 2e keer voor reparatie weg.
Supervisor krijg je niet te spreken, is altijd aan het lunchen, en geld terug of nieuw product kunnen ze niet regelen

7 de enero de 2025

Bose quietcomfort oordopjes

Onze zoon heeft zijn bose quietcomfort oortjes op 12 september 2024 opgestuurd naar bose. Op 1-09-2024. Ik heb de bose quietcomfort earbuds een jaar geleden gekocht, en 4 maanden geleden brak de linker oordop af toen ik hem in mijn oor had. Het heeft me 15 minuten gekost om hem eruit te halen (wat al gevaarlijk is). Het wordt nog beter: nadat ik mijn kapotte oordopjes naar Bose had gestuurd, kreeg ik geen enkele service. Ze zeiden: "We sturen nieuwe zodra de kapotte oordopjes zijn ontvangen." Nou, we zijn inmiddels 2 maanden verder, en het enige wat ze me kunnen vertellen is: "Het gaat langer duren, je moet gewoon wachten." Dus nu hebben zij mijn oordopjes al 2 maanden en proberen ze me gewoon af te wimpelen met opmerkingen zoals: "Het is niet zo erg, het zijn maar oordopjes, het leven gaat door." Dus als je service of werkende oordopjes wilt die niet kapot gaan tijdens het dragen, koop dan niet bij Bose! Aanvulling vandaag 30-12-2024 heb ik dan zelf maar eens gebeld naar bose voor onze zoon kijken of ze nu wel normaal kunnen omgaan met mensen. Nee dus na het doorgeven van het dossiernummer kreeg ik te horen dat er een case was aangemaakt en dat er intussen niets gedaan kon worden. Daarop gaf ik aan dat wij nu al wel zo'n lange tijd onzin van hun kant kregen te horen en dat wij nu een oplossingen wilden horen of een eind datum dat het opgelost dient te zijn. De man aan de telefoon gaf weer het zelfde antwoord waarop ik zelf aangaf dat het gewoon diefstal is als je niets terug stuurt of geen vervanging aanbied die je ook werkelijk waar maakt. Omdat mijn zoon nog steeds eigenaar van het kapotte product is. Daarop gaf de man aan de telefoon aan ik stop er mee en gooi nu de telefoon erop. Wat echt ja hij gooide gewoon de telefoon erop. Zo gaat bose dus om met zijn klanten om. Al 4 maanden onzin en zelfs de gekochte kapotte oordopjes zijn weer in hun bezit pure oplichting en diefstal. Mensen een tip koop nooit meer iets bij bose. Dieven en oplichters werken daar die alleen maar onzin verkopen en asociale telefoonmederwerkers. De oortjes hebben onze zoon € 199,00 gekost en hij heeft ze nu niet eens meer 1 jaar in het bezit gehad. Bose denkt de mensen stoppen vanzelf wel met bellen met klachten, maar niet deze mensen.

30 de diciembre de 2024

Reparatie duurt al 4Maanden

Zeer slechte service.
Bose soundbar voor reparatie opgestuurd eind Augustus, na 2 maanden ontvangen en was nog steeds kapot. (Ging niet aan)
Nu totaal 4 maanden verder nog steeds niks gehoord! (Eind December)
Meerdere malen met de klantenservice gebeld, ze zeggen letterlijk: Jammer we kunnen niks voor je doen. Zeer slecht voor een “groot” merk als Bose! Ik had wel meer van verwacht.

30 de diciembre de 2024

Afstandsbediening werkt niet meer

Afstandsbediening werkt niet meer, daardoor is het apparaat niet meer te gebruiken. Waardeloos dat een apparaat zo afhankelijk is van een afstandsbediening die ook nog eens niet makkelijk verkrijgbaar is tegen een betaalbare prijs

24 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Soundlink speaker laad niet meer op.

Ontzettend Veel geld besteed aan een prachtige speaker de Soundlink revolve+. Binnen 2 jaar laad deze niet meer op. Vanaf Curacao op geen enkele manier contact te krijgen met Bose. Grote miskoop.

1 de septiembre de 2024

Slechte service bij problemen

Wat een waardeloze ondersteuning bij problemen. Ik had problemen met mijn base module. Na vreselijk contact met een Indier of zo moest ik maar een reparatieverzoek insturen. Dan zelf de verzendkosten, onderzoekskosten en reparatiekosten betalen. Als je dure apparaten koopt van een zogenaamd kwaliteitsmerk verwacht je wel een betere service maar helaas... Dit is dus geen kwaliteitsmerk meer voor mij. En geen Bose meer!

28 de noviembre de 2024

Geen geld terug, oplichters

Bose had mijn bestelling zelf geannuleerd. Ik heb meerder keren contact opgenomen omdat ik mijn geld niet terugkreeg. Als ik ze sprak was het elke keer een andere reden waarom het er nog niet was. Ik ben zelfs naar de bank geweest omdat ze daar toe aandrongen omdat ze beweerden dat de teruggave door mijn bank was tegengehouden, dat was natuurlijk niet zo. Het zijn oplichters! Na zes maanden (!!!!) heb ik na meermaals contact mijn geld teruggekregen

9 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Koptelefoon opgestuurd voor reparatie. Nog niet terug!

Koptelefoon in september opgestuurd naar Bose voor reparatie. Viel binnen de garantie. Volgens tracking informatie van UPS netjes afgeleverd. Nu bijna 3 maand verder heb ik geen enkele update ontvangen over de reparatie. En heb ik hem nog steeds niet terug. Inmiddels al vele gesprekken met Bose gehad. Allemaal opgeslagen als bewijs. Echter ze houden je aan het lijntje! Pas dus op mensen!

19 de septiembre de 2024

Ervaring Bose.

Heb op 21/11 2024 een soundbar smart ultra, bas module 700 en surround speakerset 700 besteld. Bose zou deze binnen een week verzenden en ik zou binnen 2 dagen een mail krijgen. Op de gehele set een mooie black friday korting van 30%. Maar helaas,de mail is na 8 dagen nog niet binnen en ze reageren niet op berichten die ik achterlaat. Telefonisch contact is,zo goed als,onmogelijk. Wel hebben ze nu mijn account geblokkeerd, waarschijnlijk omdat ik de aankoop wil annuleren. Voor een bedrijf als Bose is dit toch een aanfluiting. Ga niet met ze in zee, tenzij je oneindig veel geduld hebt.

28 de noviembre de 2024

Levensduur Bose accoustimas 700 dramatisch kort. Bose geeft geen sjoege

Mijn Bose accoustimas 700 is in korte tijd voor de 2e keer kapot. De 1e reparatie liet lang op zich wachten en was prijzig. Je vindt op de Bose.nl geen info over reparaties.
De spullen van Bose zijn mooi maar accident prone, Bose klantenservice is adembenemend slecht. Nu staat mijn Bose accoustimas 700 dood stil te wezen. Er zijn veel negatieve recensies over Bose te lezen. Het verbaast me dat ze nog iets verkopen!

20 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bose customer services are awful

Bose customer services are awful. I bought a soundbar 900 in April from bose.nl directly. Having enjoyed it for a bit over 4 months, the soundbar suddenly stopped working. I contacted the customer service immediately, and got a return label for me to send the defective product back to Germany for repair. Following the UPS track number, I was certain that the soundbar was delivered to the factory. But after that nothing, no notification of reception nor update on the repair process. I contacted the consumer services again, who assured me that the product was well received and will be repaired within 4 weeks. But 4 weeks later, no news at all. I'm really disappointed with Bose as a primer producer of speakers and sound systems. If you are looking for a quality product that does not easily break down and you wanted to be taken care of when they do, please go away from Bose!

12 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bose-Service? Kan je dat eten?

Eind augustus (2024) ging mijn Bose 700 stuk. Service-mederewerkers konden het niet verhelpen. Retour ticket naar Polen (!) 5 dagen later een gloednieuwe 900 ontvangen. Deze ging al binnen een week stuk. Opnieuw konden service medewerkers de storing niet verhelpen. Moest opgestuurd worden naar Ingram-Flensburg (DLD) ter reparatie. Nu, na 7 weken niks ontvangen en krijg ik geen antwoord van service medewerkers dan : vertraging. Maar waarom weten zij niet. Kunnen ze (zeggen ze) ook niet. onderzoeken. Wat een waardeloze winkel. Bose is een 100% afrader. Niemand weet hoe lang het gaat duren of erger, of mijn produkt ueberhaupt nog in beeld is. Communicatie met Bose service is vrijwel nutteloos. Zij lezen alleen maar op wat het hen aangeboden script toelaat.

11 de noviembre de 2024

SLECHTSE SERVICE OOIT

Hele slechte service!!! Op 25 mei 2024 heb ik mijn bose soundbar gekocht. In juli deed de soundbar het niet meer. De soundbar bleef hangen in de update. Na dat in terug was van vakantie heb ik op 17 september 2024 sounbar verstuurd naar van bose Service en heb tot heden (08 Nov 2024) niets meer gehoord van hun. Ik heb hun al 25 x gebeld en zeggen steeds iets anders. Ik heb ze aangeboden om de soundbar te houden en mijn een nieuwe soundbar te sturen of het geld te retourneren. Maar zijn willen niets doen 😡😡😡
Ik heb nog nooit zo een slechte service meegemaakt!!!!!!
NOOIT IETS KOPEN BIJ VAN BOSE RECHTSTREEKS!!!!!!
Lang leven Coolblue, mediamarkt, bol, amazon

NIETS RECHTSTREEKS BIJ VAN BOSE KOPEN! JULLIE ZIJN GEWAARSCHUWD ‼️‼️‼️

8 de noviembre de 2024

mijn QuitComfort Earbud II

mijn QuitComfort Earbud II, 1 oortje verloren, Bose kan deze niet opnieuw paren en moest deze opsturen voor een vervangend product, nu 2 maand verder en meerdere keren een zeer vervelende chat met een robot gehad (hoe kan je daar nu kwaad op worden) daarna geen enkele reactie meer gehad. heel vervelend, men laat je gewoon wachten, zonder ook maar 1 reactie terug.

7 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aanmelden van een defect oortje lijkt…

Aanmelden van een defect oortje lijkt een schier onbegonnen taak.
De web page waar je dat moet doen is al weken offline en het telefoonnummer dat er bij staat bestaat niet.
"We zijn binnenkort weer online" staat er maar ze komen helemaal niet online.
Komt erg onbetrouwbaar over allemaal.
Gebeld naar Bose en zou een mail krijgen maar die komt niet.
Moet ik zeker weer bellen.
De earbuds 2 en ultra werken best goed en de ANC is fantastisch maar hun service is ver beneden pijl.
Als je product garantie wilt dan moet je dus geen Bose kopen.
Nu mijn geluk aan het proberen bij hun service pagina op facebook.
Ook dat schiet niet echt op.

4 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Totaal waardeloos product, ellende om geïnstalleerd te krijgen

Niet te installeren zonder hulp van bose..zogenaamde plug & play in je dromen. Nieuwe provider en alles weg, daarna weer ellende om t aan de praat te krijgen. Van de "chat-agent" ontvang je de zelfde gebruiksaanwijzingen die ik zelf ook kan vinden.. simpel netwerk en pw aanpassen... forget it... het lukt dus niet

23 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Garantietermijn aangepast zonder op de hoogte te zijn gebracht.

Sinds een aantal jaar de Bose sleep buds in mijn bezit. Binnen een jaar functioneert het opladen van de buds niet meer. Verschillende malen zonder klagen dit kunnen omruilen aangezien dit binnen de garantie viel. Opnieuw functioneert het opladen niet meer. Echter, omruilen is niet meer mogelijk aangezien volgens Bose servicedesk de garantietermijn is aangepast van 2 naar 1 jaar. Dit, terwijl bij de productregistratie gewoon nog onder garantie staat weergegeven! Vreemd en je mag toch van een product verwachten dat dit langer meegaat dan een jaar!

11 de octubre de 2024

Slechte service

Slechte service, ze laten je eerst een week wachten ook na een e-mails schrijven moet je er nog een keer achteraan gaan. Heb je ze aan de lijn geven ze aan “ja u had een ticket binnen moeten krijgen voor beoordeling om het op te sturen” vraag je hoelang het gaat duren, blijkt dat het ongeveer 6 weken gaat duren. Maar ik zal u een ticket opsturen, Oja die krijgt u over een week per mail binnen.

Voor service geen BOSE kopen is mijn advies 😡

15 de octubre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.