I placed an order in March and paid a significant delivery fee. They contacted me on the date of my delivery and asked to reschedule for another day (the delivery driver was ill). They never resched... Ver más
De bestelling wordt correct afgehandeld. Voor de aflevering wordt er persoonlijk contact opgenomen, dat is heel fijn. De bestelling was niet helemaal compleet, maar werd zonder problemen later weer... Ver más
BouwOnline hanteert scherpe prijzen wat natuurlijk al een pre is. Echter gaan de mensen van bouw online nog een stap verder, ze zullen er alles aan doen om je de zorgen uit handen te nemen. Ze zijn m... Ver más
Información sobre la empresa
- Empresa de construcción
- Carpintero
- Tienda de puertas
- Ferretería
- Diseñador de interiores
- Tienda de suministros de cocina
Información proporcionada por diversas fuentes externas
BouwOnline.com biedt het grootste en meest gevarieerde productaanbod online op het gebied van bouwmaterialen, hout- en plaatmaterialen en afvalcontainers. Zowel de bouwprofessional als de particulier wordt bediend met uitsluitend A-kwaliteit bouwmateriaal. Naast een gevarieerd assortiment, kunt u bij BouwOnline.com terecht voor bouw- en verwerkingsadviezen. Uniek is de beschikking over een geavanceerde zaagafdeling waar plaatmaterialen en werkbladen worden bewerkt; volledig op maat voor de klant. Alle genoemde prijzen online zijn inclusief BTW. BouwOnline.com is gelieerd aan de grootste bouwimporteurs. Ruim 90% van het productaanbod wordt uit voorraad (1 werkdag levertijd) geleverd. Met ruim 50 afhaallocaties bestaat er een goede landelijke dekking en is er altijd een vestiging bij u in de buurt.
Gaffel 8, 3891KD, Zeewolde, Holanda
- +31 36 848 2760
- info@bouwonline.com
- www.bouwonline.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
het product dat ik op uw website heb…
het product dat ik op uw website heb besteld was precies datgene dat ik zocht alleen viel het me op dat er gezegd werd op werkdagen voor ... uur besteld word dezelfde dag verzonden maar dat klopt niet. ik had het op maandag besteld en ik kreeg de keuze om vanaf de volgende week maandag de gewenste leverdag in te vullen. ik had verder geen haast met de bestelling maar toch klopt dat niet met wat de website toezegd
Top service!
Goede service en correct geleverd…
Goede service en correct geleverd volgens afspraak
Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen, snel geleverd en goedkoper dan andere ondernemingen.
Levering boeidelen.
Levering boeidelen.
Er is vanuit BouwOnline uitstekend kontakt geweest over wanneer en hoe laat het materiaal geleverd zou worden. De chauffeur heeft voor het afleveren nog kontakt opgenomen over hoe laat hij zou aankomen. Uitstekend.
Stipt op tijd en schoon geleverd!
Prima, service en nazorg
Prima, afspraken worden goed na gekomen.
Bezorgers zijn prima, niet te beroerd om even mee te denken. En vergissing worden snel hersteld.
Super snel geleverd.
Super snel geleverd.
Er tevreden met de aankoop en service omtrent levering
Goeie levering en duidelijke informatie
3 maal een 9m2 container gehuurd
3 maal een 9m2 container gehuurd. Aanvraag gat soepel en betaling ook (logisch want dat levert op) 1e container snel geleverd en opgehaald, 2e container snel bezorgd maar het ophalen duurde even de 3e container ging erg moeizaam en duurde 5 dagen voor hij er was en de bodem lag ook nog vol met bagger. Voor het ophalen is het even afwachten. Levering gaat buiten bouwonline om en werd in deze gevallen geregeld door RENEWI.
Geweldige service and prima producten!
Geweldige service and prima producten!
Snel geleverd volgens afspraak.
Inmiddels meerdere keren besteld en nooit teleurgesteld door het team van Bouwonline
Prima communicatie en levering
Prima communicatie via mail.
Tafelblad helaas beschadigd bij levering. Na één telefoontje alles geregeld. Zonder probleem het tafelblad omgeruild.
Bedankt bouwonline voor de prima ervaring.
Goede service, bellen van te voren over de levering. Vriendelijke mensen. Hier kunnen bedrijven van leren!
Kwaliteit en snelle levering
Prima communicatie bij late levering.
Prima snel mijn houten plank geleverd…
Prima snel mijn houten plank geleverd gekregen. Ik ben heel tevreden.
Een prachtig product!
Een prachtig product, mooi opgeleverd. Enige puntje van aandacht: aan de onderkant zijn 2 metalen strippen in het blad verwerkt om het kromtrekken tegen te gaan. Dit stond nergens vermeld en leverde ons enige problemen met het 3-hoeks onderstel wat wij elders bestelden. Misschien in de toekomst ook een foto van de onderkant van de tafel tonen, zodat kopers daar rekening mee kunnen houden.
Maar het blad is prachtig en we zijn er erg blij mee. De levering was ook prima, keurig volgens afspraak!
Top Bedrijf
Top Bedrijf , product netjes verpakt op tijd en met zorg geleverd door eigen transport .
zeker een aanrader !!!!!
Más información sobre otros tipos de reseñas.