Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima sloggi onderbroekjes. Makkelijk te bestellen, goed en snel afgeleverd, was goed verpakt, broekjes zien er mooi uit en zitten ergcomfortabel. Ga ze zeker nog eens bestellen en zal ze zeker aanbev... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snel geleverd , product mooi verpakt. Moest alleen retour sturen omdat de maat niet goed was en heb zelfde artikel andere maat gevraagd /besteld . ging vrij gemakkelijk met retoursticker van het bed... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bonjour. Bien reçu le colis boxer BB conforme à la commande. Etant Francophone dommage que le courrier ne se fasse qu'en Néerlandais avec petite difficulté pour notre cas. Salutations amicales.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke website, snelle levering. Wenste 1 artikel terug te sturen en de instructies hieromtrent zijn zeer duidelijk te vinden op de website. Het terugstuurformulier werd ook onmiddelijk ontvangen... Ver más

Información sobre la empresa

1. Compras y moda

Escrito por la empresa

Boxershorts makkelijk bestellen op boxers.be ★ Veilig betalen, gratis cadeauservice, snelle verzending ★ Klantenservice per mail en telefoon

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,4

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kwaliteit en zeer snelle levering!

Super kwaliteit en zeer snelle levering!

29 de marzo de 2024

Hoi Sandra,

Bedankt voor je vijf sterren review!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering van je bestelling.
Zien we je nog eens terug?

Heel content snelle levering

Heel content snelle levering

29 de marzo de 2024

Hoi Stefaan,

Bedankt voor je beoordeling op Trustpilot.
Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering van je bestelling.
We horen het graag als je nog tips voor ons hebt zodat we de volgende keer wellicht de laatste ster er ook bij kunnen verdienen.

Kaylee - Klantenservice boxers.nl

Hoi Eddy,

Onwijs bedankt voor je positieve review op Trustpilot.
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling.
Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

VLOTTE COMMUNICATIE VAN MIJN BESTELLING…

VLOTTE COMMUNICATIE VAN MIJN BESTELLING OVER GANS DE LIJN VAN BEGIN BESTELLING TOT HET BIJ WAS.

25 de marzo de 2024

Hoi Yvan,

Bedankt voor je positieve beoordeling.
Als jij blij bent, zijn wij dat ook.
Hopelijk zien we je nog eens terug in één van onze webshops.

Super tevreden.

De foto's zijn juist, kwa kleur en model. Correcte afhandeling en snel geleverd.

24 de marzo de 2024

Hoi San,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven, hier zijn we heel blij mee!
We zouden het leuk vinden je nog een keer weer te zien in één van onze webshops.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering. Kwaliteitsvolle producten aan betaalbare prijs.

20 de marzo de 2024

Hoi Stijn,

Super tof dat je ons vijf sterren hebt gegeven!
Fijn dat je pakketje zo snel is geleverd en dat je tevreden bent over de kwaliteit/prijs verhouding.
We zouden het leuk vinden je nog eens terug te zien in één van onze webshops!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima kwaliteit en super snelle…

Prima kwaliteit en super snelle levering!

20 de marzo de 2024

Hoi Vicky,

Bedankt voor je vijf sterren beoordeling!
Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van je bestelling en dat deze zo snel bij je is geleverd.
Zien we je nog eens terug?

Alles op en top

Bestelling was duidelijk en simpel.
Levering was goed geregeld en alles is op en top in orde!

18 de marzo de 2024

Hoi Daan,

Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling op Trustpilot.
Wat fijn om te horen dat alles omtrent je bestelling goed is verlopen en dat je zo tevreden bent over de levering!
We wensen je veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Leuke winkel/website om te shoppen

Het is leuk om te zien hoeveel jullie verkopen. Als je hier het niet vind, zal je het nergens vinden. Mijn bestelling geplaats en bestelling goed ontvangen. Maar ik zal er NOOIT NOG IETS KOPEN, tenzij ze van pakjesbezorger veranderen. De doos zag er wel uit of ze onder een bus had gelegen maar dat is maar een bijzaak. alles zat erin en op tijd geleverd. Dus ok voor mij. Zoals bij veel kleding die je online besteld, zullen er wel al eens zaken zijn die niet passen en dat je dan terug moet sturen. En daar liep het bij mij fout. Aangezien alles te klein was, heb ik alles terug in hun doos gestoken, toegeplakt en afgegeven op een postpunt van postnl. Groot was mijn verbazing ondanks ik alles had teruggestuurd zonder een omruiling te doen, ik toch nog een deel van de bestelling moest betalen. Naar boxers gebeld en daar is maar de helft van mijn bestelling terug aangekomen. Dus iemand heeft losse handjes gehad onderweg en heeft al de dure merken er uit gehaald en de goedkopere merken laten steken in de doos. Nu sta ik dus met mijn rug tegen de muur en is het mijn woord tegen boxers. Ik heb alles terug gestuurd en zij hebben maar de helft terug ontvangen. Heb bij post nl een klacht ingediend maar die vragen zoveel info over de zending dat ik al geen zin meer heb om verder te gaan. Dus ik heb gen andere keuze dan te betalen voor zaken die ik niet eens meer in mijn bezit heb.
TIP voor alle toekomstige kopers. Overplak het logo van boxers op de doos en overplak alles wat maar kan verwijzen naar boxers. Of nog beter, steek het in een andere doos. Zo weet postnl en de pakjesophaler niet wat er in de doos zit. en van waar het komt. Zo zullen ze hopelijk uit de doos blijven met hun handen.

22 de marzo de 2024
Opinión espontánea

Hoi,

Bedankt voor je beoordeling.
We vinden deze situatie ook heel vervelend.
We hebben hier contact met je over gehad via de mail.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het blijft steeds leuk om bij jullie te…

Het blijft steeds leuk om bij jullie te bestellen. Mijn bestelling is weer top verzorgt en op tijd geleverd zoals jullie het laten weten hebben. Tot de volgende

13 de marzo de 2024

Hoi Tamara,

Onwijs bedankt voor deze mooie review!
Leuk om te horen dat je elke keer weer tevreden bent met je bestelling.
Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer! :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kwaliteit is zeer goed maar een grotere…

Kwaliteit is zeer goed maar een grotere stock zou beter zijn moet nu mijn bestelling vaak beperken omdat er amper stukken voldoende zijn

7 de marzo de 2024

Hoi Ludwig,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven, dat waarderen we enorm.
Goed om te horen dat je zo tevreden bentover de kwaliteit van je bestelling. Je feedback vinden we fijn en nemen we zeker mee!
Kom je nog eens langs in één van onze webshops?

Boxershort

Goed product, vlotte levering

3 de marzo de 2024

Hoi Kirina,

Super tof dat je ons vijf sterren hebt gegeven!
Goed om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling en het snelle leveren ervan.
We zouden het leuk vinden je nog eens terug te zien!

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst, dag erna thuis geleverd. Topkwaliteit. Zeker aanrader om nog bestellingen te plaatsen.

1 de marzo de 2024

Hoi Luc,

Bedankt voor het schrijven van je mooie beoordeling.
Als jij blij bent, zijn wij dat ook.
Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze webshops.

Super

Hallo
Heel goed op tijd geleverd.

26 de febrero de 2024

Hoi Chretien,

Bedankt voor je vijf sterren beoordeling op Trustpilot.
We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren. Fijn om te horen dat dit dan ook is gelukt.
Zien we je nog eens terug in één van onze webshops?

Alles top

Alles top, goeie kwaliteit en heel vlugge levering

20 de febrero de 2024

Hoi,

Wat gaaf dat je ons met vijf sterren hebt beoordeeld, heel erg bedankt!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling en het snelle leveren ervan.
Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer.

Er waren geen problemen

19 de febrero de 2024

Hoi Luc,

Bedankt voor de vijf sterren!
We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.
We zien je graag nog eens terug in één van onze webshops!

Vlotte bestelling

Vlotte bestelling, netjes aangekomen. De retour is ook heel vlot gegaan, net als de terugbetaling! Zeer tevreden klant hier!

8 de febrero de 2024

Hoi Leentje,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent.
Heb je nog tips voor ons om de volgende keer de laatste ster erbij te verdienen?

Stipt en correct!

De bestelling was precies wat ik ervan verwachtte. Vlotte en stipte levering. Ik kom terug! (En daarvoor hoef ik niet tig mailtjes te ontvangen 😉)

8 de febrero de 2024

Hoi Kris,

Veel draag plezier gewenst en tot de volgende keer.

Snelle levering!

5 de febrero de 2024

Hoi Yves,

Supertof dat je ons vijf sterren hebt gegeven! We doen ons uiterste best om je bestelling op tijd te leveren. Fijn dat dit dan ook is gelukt!
Wij zien je graag terug bij een volgende bestelling.

Kaylee - Klantenservice boxers.be

8 consejos para escribir buenas reseñas.