Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, exact op afgesproken tijd aanwezig en zeer vriendelijk en informatief contact met BoxspringFD. Personeel die de Boxspring kwamen installeren ook zeer vriendelijk.

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Bij Boxspring FD stelt u uw droomboxspring helemaal zelf samen. Precies zoals u de boxspring wilt hebben. Stel hier uw boxsprings samen. Kies uit talloze hoofdborden, stijlen, stoffen en kleuren, en combineer dit met het matras dat perfect bij uw slaapvoorkeur past. Gaat u voor klassiek of modern? Extra stevig of juist heerlijk zacht? Alles kan. Alles is aanpasbaar. En u bepaalt. Ontdek hoe leuk en eenvoudig het is om uw ideale boxspring te creëren. Stap voor stap, volledig op maat. Slapen zoals het hoort.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De Firma was geweldig vriendelijk leverd klasse boxsprings en die hebben een geweldige kwaliteit

De Firma was geweldig vriendelijk en heeft ons enorm goed geholpen. Paar dagen na de bestelling kreeg ik de laatste vragen wil je dit en wil je dat hebben. Wij konden meteen zeggen wat we wilden. De Firma heeft een eigen fabriek en daar gaan we nog een keer kijken
Tot de levering zijn we enorm goed behandeld. Op de leverings dag. was het plaatsen simpel en zij hebben ons bed geplaatst en de rommel meegenomen. Dus mensen u wilt een bed bel naar de verkoper en eigenaar . En u wordt enorm goed geholpen

14 de abril de 2026

Prima ervaring

Prima ervaring. Het bestellen via de website was duidelijk en overzichtelijk. De levering ging snel en het was fijn dat ze hielpen met het in elkaar zetten.

20 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hartelijk bedankt voor jullie snelle…

Hartelijk bedankt voor jullie snelle service en voor jullie product. Ik ben erg tevreden over hoe snel alles is geregeld en over de kwaliteit van het product. Ik waardeer jullie goede service en de moeite die jullie doen voor de klanten. Nogmaals bedankt!

8 de marzo de 2026

Beste firma ooit

Ik heb nog nooit van mijn leven zo een bedrijf meegemaakt. Absoluut veel te weinig sterren want deze firma staat voor meer dan 100% achter hun product. Menselijk, denken mee, staan achter hun woord en super snelle service.
Ik kan deze firma hun bedden en hun mensen zeer zeker aanraden. Mensen als je een bed nodig hebt this is the place.

Carmen Schoers

6 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag bed bij hulpbehoevende kennis…

Vandaag bed bij hulpbehoevende kennis geleverd door de mannen vanaf 1e telefonisxh contact goed gevoel erbij goede uitleg info advies en zeer snelle levering vandaag montage afspraak en weer heel positief goede sercice vakwerk goede uitleg alles keurig gemonteerd verpakking netjes meegenomen verzin me rot maar kan ecgt niks negatiefs bedenken

MANNEN HET WAS TOP SUPER BEDANKT

20 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb bij BoxspringFD een bed op maat..

Ik heb bij BoxspringFD een bed op maat aangeschaft vanwege rugklachten. Vanaf het eerste contact werd er professioneel meegedacht en kreeg ik duidelijk advies.

Het bed ligt uitstekend en sinds de aanschaf merk ik duidelijke verbetering in mijn nachtrust en minder rugklachten. De kwaliteit is hoog en de levering verliep netjes volgens afspraak.

Zeer tevreden over de service en het maatwerk. Aanrader voor wie rugklachten heeft en op zoek is naar een goed bed.

1 de febrero de 2026

Perfect!

Afgelopen week een boxspring gekocht en zeer tevreden over de hele ervaring. De service was erg prettig en de levering snel en soepel. Het bed ligt geweldig, zo comfortabel dat ik er het liefst de hele dag in blijf liggen. Absoluut een aanrader!

6 de febrero de 2026

Passend advies BoxspringFD

Goede ervaring met BoxspringFD. Ik ben prettig geholpen en alle afspraken zijn netjes nagekomen. Snelle service en professioneel, eerlijk advies. Uiteindelijk ben ik naar huis gegaan met een beter passend bed dan ik vooraf in gedachten had, en ook nog voor minder geld. Al meerdere malen aangeraden aan familie en vrienden.

17 de noviembre de 2025

Goede ervaring!

Heel tevreden over zowel de service als het bed. Alles verliep vlot en professioneel. Het slaapcomfort is top, dus zeker een aanrader!

29 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supergave boxspring gekocht met alles…

Supergave boxspring gekocht met alles dr op en an,per ongeluk verkeerde topper geleverd ma na contact snel opgelost en we mochten de oude topper houden,💯% dank je wel nog jongens en zeer zeker tot de volgende keer

2 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bed besteld en zeer snel geleverd

Bed besteld en zeer snel geleverd. Vakmannen die echt met je meedenken en goed advies geven. Het bed is van hoge kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding is fantastisch. Bij de grote beddenwinkels was ik maar liefst €1800 meer kwijt. Absoluut een aanrader!”

5 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs heb ik een boxspring…

Onlangs heb ik een boxspring aangeschaft bij BoxspringFD en ik ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste contact tot en met de levering voelde alles professioneel en goed geregeld.

De communicatie was duidelijk en prettig: er werd echt meegedacht over mijn wensen en ik kreeg eerlijk advies zonder verkooppraatjes. De kwaliteit van de boxspring is top — hij ligt comfortabel, ziet er strak uit en voelt degelijk aan. Je merkt direct dat er gewerkt wordt met goede materialen.

Ook de levering verliep soepel en volgens afspraak. Alles werd netjes geplaatst en afgehandeld, wat ik persoonlijk erg waardeer.

23 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.