Allereerst het goede, het gaat om bram ladage zoetermeer stadshart. De bezorging was op het aangegeven tijdstip en alles was goed warm en compleet. Dan het slechte, de patat, ze hebben tegenwoordig pa... Ver más
Gisteren eea laten bezorgen, wo. 2 grote bram, 2 frikandellen, 3 frikandellen speciaal, 1 bamischijf pindasaus, 36.20€, bezorgkosten word dan nog apart berekend, 1.50€= totaal 37.70€. Bij afhalen beta... Ver más
Hoe is het mogelijk dat de frites waar Ladage al 50 jaar bekend om staat is veranderd. Friet mét of zonder schil is een wezenlijk verschil. Na 50 jaar wordt besloten om het concept te veranderen en ui... Ver más
Toen bram net open ging was ik nieuwschierig en dacht laten we een keer iets halen. We hadden besteld friet box , gehakt bal speciaal , 2 frikandellen. Eten was heerlijk en we dachten onze frieten... Ver más
Voor tweede keer teleurgesteld...
Schrijf eigenlijk nooit een revieuw, nu wel daar het nu de tweede keer is dat Bram me echt tegenvalt. Echt jammer. Had een Veggie en een Thai menu. Op de veggie zat een klein spiegeleitje en een eetlepel saus met paar stukjes champignon en mega veel friet. Idem voor de Thai menu.
Ook staan de prijzen niet vermeld buiten op het bord. Alleen plaatjes van de diverse menu's. Bijna 18 euro voor eigenlijk twee bakken friet met een eetlepel saus.
Niet echt zoals het hoort.
Soft(sof)ijs Bram Ladage
Dit bedrijf kan verbeteren door geen halve beker soft-ijs te verkopen maar gewoon een volle beker.