Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Laatst voor de eerste keer hier besteld, goede snelle levering, netjes verpakt, geen verzendkosten en mocht iets niet naar wens zijn ook nog gratis retourneren. Alle bonnen hiervoor zitten in de doos... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuk jasje gekocht voor onze dochter. Van tevoren nog even gebeld om naar specificaties te vragen en goed te woord gestaan. Vervolgens bestelling geplaatst en de volgende dag netjes verpakt ontvangen.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op en top tevreden! Uitermate snelle levering, ook naar België, op 2 dagen is mijn bestelling aangekomen! Zeer verzorgd ingepakt en goede kwaliteit. Enige minpuntje zjin de verzendkosten die je sowie... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa infantil

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Brandkids.nl is de leukste webshop voor meisjes en jongens in merkkleding, schoenen, speelgoed en sieraden voor kinderen van 0 tot 16 jaar! Bij Brandkids bestel je snel en gemakkelijk de mooiste kleding uit de nieuwste collecties, voordelig uit de outlet collecties of tweedehands kinderkleding van bekende merken. Er zit altijd wel iets moois en leuks in het assortiment van meer dan 100 merken en 30.000 artikelen. Shop op stijl en je hebt zo een compleet nieuwe look in huis. Je kunt kiezen uit klassiek, hip, casual, stoer, streetwear, sportief, kleurrijk, chique & feestelijk of juist basic kinderkleding. Daarnaast vind je bij Brandkids professionele styling tips en allerlei leuke ideeën en inspiratie om te shoppen. Gratis verzending en Gratis retour. Nu alleen bij Brandkids!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Oplichters

Sandalen besteld en na een aantal dagen een mail dat de sandalen niet leverbaar waren. Het geld zou teruggestort worden. Dit was op 25 mei. Tot op heden nog geen geld ontvangen. Heb al meerdere mails gestuurd, maar krijg geen reactie. Ook het telefoonnummer is niet bereikbaar. Ik vind dit een zeer kwalijke zaak.

26 de junio de 2019

Zeer slechte service!

25 februari een online bestelling gedaan. 26 februari een mail gekregen met de mededeling dat het product niet meer voorradig was en dat het betaalde bedrag binnen vijf werkdagen teruggestort zou worden.
Na twee weken nog steeds niets ontvangen. Klantenservice is telefonisch onbereikbaar en ook op mail wordt niet gereageerd.
Tot op heden (17 maart) nog steeds geen reactie en nog steeds mijn geld niet ontvangen!!
Voor mij NOOIT meer Brand Kids!!

17 de marzo de 2019

Accoount en tegoed vedwenen

Ik kan met mijn account niet meer inloggen. Ik heb hierover een bericht verstuurd via de website maar geen reactie op gehad.
Ik heb zelfs nog een tegoed (kleding geretourneerd) in mijn account maar dat lijkt nu verdwenen.

20 de octubre de 2017

Beste Lisa,

Wat ontzettend vervelend dat je niet op de juiste wijze bent geholpen. Mijn excuses hiervoor.

Ik zou je willen vragen om een nieuw account aan te maken via onze website: https://www.brandkids.nl/registeren/. Ik zal er vervolgens voor zorgen dat je de waarde van de tegoedpunten alsnog ontvangt. Zou je een seintje willen geven wanneer dit is gelukt? Dit kan via vragen@localsunited.nl.

Nogmaals mijn excuses voor het ongemak.

Isabelle

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte ervaring met retourneren

Zeer slechte ervaring met retourneren. Na twee weken bevestiging dat retour is ontvangen en nu wacht ik al drie weken op de terugbetaling. De telefoon word niet opgenomen en 1x een reactie op de mail ontvangen; met de vraag wat het aankoopbedrag was...
Voor mij 1 keer en nooit weer!

6 de junio de 2017
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestelde kleding bleek véél te klein …

Bestelde kleding bleek véél te klein daarom teruggestuurd.
Van Bandkids een ontvangstbevestiging ontvangen, geld zo binnen twee weken overgemaakt worden, maar helaas (we zijn nu 4 weken verder) nog steeds NIETS ontvangen. Mail wordt niet beantwoord. Voor mij geen Brandkids meer..

30 de mayo de 2017

Beste Evelyne,

Vervelend om te horen dat het aankoopbedrag nog niet was teruggestort, dit is vandaag alsnog in orde gemaakt.
Onze excuses voor de vertraging en het ongemak!

Met vriendelijke groeten,
team Brandkids.

Top!

Voor de 2de keer helemaal tevreden! Aanrader voor smalle kleintjes

17 de mayo de 2017

Beste mevrouw Van Heusden,

Dank voor je mooie review. Dat waarderen wij zeer!

Babykleding kado gegeven..?

Ik heb babykleding kado gegeven..... geen idee hoe t is aangekomrn.... er kon door Brandkids geen kaartje bijgedaan wordrn, dus ontvanger weet niet eens dat t van mij komt....

16 de mayo de 2017

Beste Hanneke,

dank voor je feedback. Wij kunnen op het moment nog geen zendingen versturen als cadeau, iets wat we wel heel graag willen gaan doen in de toekomst.
Hopelijk is de ontvanger hoe dan ook blij met je geschenk!

Wij nemen je feedback mee bij de toekomstige beslissingen voor onze website.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kwaliteit tegen een scherpe prijs en …

Kwaliteit tegen een scherpe prijs en betrouwbare levering.

14 de mayo de 2017

Beste Anne,

Dank voor je review. Daar zijn we erg blij mee!

Tot ziens bij Brandkids.nl!

Goede snelle service

Goede snelle service, geheel volgens verwachting

2 de mayo de 2017

Beste Marieke,

Dank voor je mooie review. Daar zijn we erg blij mee!

Geen geld retour en geen antwoord mail

Geen geld retour en geen antwoord mail

Broeken voor mijn dochter besteld. Deze pasten niet en heb ik retour gezonden. Mail ontvangen dat ik binnen 14 dagen het geld terug zou krijgen. Geld niet retour. Mail gezonden paar dagen geleden en nog niets op gehoord. En geen geld terug!

27 de abril de 2017

Beste Mandy,

Bedankt voor je bericht en feedback. Wat vervelend om te horen dat je nog geen refund hebt ontvangen en ook geen bericht met betrekking tot je de retourzending. Dat is uiteraard niet onze gebruikelijke gang van zaken en we bieden hiervoor onze excuses aan! We gaan deze situatie direct uitzoeken en zullen per mail contact met je opnemen.

Vriendelijke groet,

Snelle service!

Per ongeluk het verkeerde jasje besteld. Direct na het bestellen hierover gemaild, en binnen 10 minuten had ik antwoord dat de bestelling gewijzigd was en dat ik het jasje een dag later kon verwachten. En inderdaad, de dag erna het juiste jasje in huis.

4 de abril de 2017

Beste K Jansen,

Wat fijn om te horen dat onze service goed is bevallen! Een foutje tijdens het bestellen kan natuurlijk gebeuren dus daar helpen we graag bij om het juiste product bij je thuis te krijgen.

We zien je graag terug bij Brandkids.nl!

Snelle levering, goed product

3 de abril de 2017

Beste Evert,

Daar worden we blij van! Goed om te horen dat levering en het product goed is bevallen.
Dank voor je review.

Prima service!

Levering op afgesproken dag :-)

18 de marzo de 2017

Beste mevrouw Bos-Lunenborg,

Fijn om te horen, daar werken we hard voor!
We zien je graag terug bij Brandkids.

er was alleen 1 jurkje shirt

er was alleen 1 jurkje/ shirt die erbij was die niet goed was is
ingepakt . deze was alsof het strak was ingedraaid waardoor het helemaal was uitgerekt.
erg jammer maar verder was alles in orde

17 de marzo de 2017

Beste Karolien,

Wat vervelend om te horen dat het item niet in de gewenste orde is ontvangen. Neem gerust contact met onze klantenservice op en dan kijken we samen naar een passende oplossing!

Fijn dat de rest van de bestelling wel naar wens was.

Vriendelijke groet,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

geen levering van de bestelling, maar ik mag wel een evaluatie invullen.... erg vreemd

Slechte informatie voorziening en de bestelling wordt niet geleverd. Ik ben benieuwd wanneer ik die kan verwachten en of hij überhaupt nog komt....
Ik bestel hier in ieder geval nooit meer.

13 de marzo de 2017

Beste Jantine,

Bedankt voor je feedback. Vanwege een technische oorzaak was het helaas niet mogelijk om je bestelling direct te leveren, waardoor er een vertraging is ontstaan. Onze excuses voor dit ongemak. We hebben je inmiddels een email verstuurd met meer informatie omtrent de bestelling en een tegemoetkoming.

Prima geregeld.

Niets op aan te merken. Netjes de volgende werkdag bezorgd en goede communicatie via email. Netjes verpakt; had maar 2 broekjes maar toch netjes in een doos verzonden terwijl de brievenbus ook een optie was geweest. Al met al tevreden.

10 de marzo de 2017

Beste Renée,

Bedankt voor je positieve beoordeling. Daar zijn we erg blij mee!
Wat de verzending betreft, had dit inderdaad via brievenbuspost gemoeten. We zullen aan ons magazijn doorgeven hier extra alert op te zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geen tegenvallers (1e week)

Snel geleverd en idd Gaastra een maatje groter kiezen (voor de kids toch).

6 de febrero de 2017

Beste Gaastra koper,

We werken hard aan onze leveringstermijn, fijn dat dit goed bevalt!

Vriendelijke groeten,

Team Brandkids

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.