Laatst voor de eerste keer hier besteld, goede snelle levering, netjes verpakt, geen verzendkosten en mocht iets niet naar wens zijn ook nog gratis retourneren. Alle bonnen hiervoor zitten in de doos... Ver más
Leuk jasje gekocht voor onze dochter. Van tevoren nog even gebeld om naar specificaties te vragen en goed te woord gestaan. Vervolgens bestelling geplaatst en de volgende dag netjes verpakt ontvangen.... Ver más
Op en top tevreden! Uitermate snelle levering, ook naar België, op 2 dagen is mijn bestelling aangekomen! Zeer verzorgd ingepakt en goede kwaliteit. Enige minpuntje zjin de verzendkosten die je sowie... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Brandkids.nl is de leukste webshop voor meisjes en jongens in merkkleding, schoenen, speelgoed en sieraden voor kinderen van 0 tot 16 jaar! Bij Brandkids bestel je snel en gemakkelijk de mooiste kleding uit de nieuwste collecties, voordelig uit de outlet collecties of tweedehands kinderkleding van bekende merken. Er zit altijd wel iets moois en leuks in het assortiment van meer dan 100 merken en 30.000 artikelen. Shop op stijl en je hebt zo een compleet nieuwe look in huis. Je kunt kiezen uit klassiek, hip, casual, stoer, streetwear, sportief, kleurrijk, chique & feestelijk of juist basic kinderkleding. Daarnaast vind je bij Brandkids professionele styling tips en allerlei leuke ideeën en inspiratie om te shoppen. Gratis verzending en Gratis retour. Nu alleen bij Brandkids!
SuikerSilo West 11, 1165 MP, Halfweg, Holanda
- 023 - 7630690
- klantenservice@brandkids.com
- www.brandkids.nl
La gente también ha visto
Oplichters
Sandalen besteld en na een aantal dagen een mail dat de sandalen niet leverbaar waren. Het geld zou teruggestort worden. Dit was op 25 mei. Tot op heden nog geen geld ontvangen. Heb al meerdere mails gestuurd, maar krijg geen reactie. Ook het telefoonnummer is niet bereikbaar. Ik vind dit een zeer kwalijke zaak.
Zeer slechte service!
25 februari een online bestelling gedaan. 26 februari een mail gekregen met de mededeling dat het product niet meer voorradig was en dat het betaalde bedrag binnen vijf werkdagen teruggestort zou worden.
Na twee weken nog steeds niets ontvangen. Klantenservice is telefonisch onbereikbaar en ook op mail wordt niet gereageerd.
Tot op heden (17 maart) nog steeds geen reactie en nog steeds mijn geld niet ontvangen!!
Voor mij NOOIT meer Brand Kids!!
Super service!
Accoount en tegoed vedwenen
Ik kan met mijn account niet meer inloggen. Ik heb hierover een bericht verstuurd via de website maar geen reactie op gehad.
Ik heb zelfs nog een tegoed (kleding geretourneerd) in mijn account maar dat lijkt nu verdwenen.

Respuesta de Brandkids
Zeer slechte ervaring met retourneren
Zeer slechte ervaring met retourneren. Na twee weken bevestiging dat retour is ontvangen en nu wacht ik al drie weken op de terugbetaling. De telefoon word niet opgenomen en 1x een reactie op de mail ontvangen; met de vraag wat het aankoopbedrag was...
Voor mij 1 keer en nooit weer!
Bestelde kleding bleek véél te klein …
Bestelde kleding bleek véél te klein daarom teruggestuurd.
Van Bandkids een ontvangstbevestiging ontvangen, geld zo binnen twee weken overgemaakt worden, maar helaas (we zijn nu 4 weken verder) nog steeds NIETS ontvangen. Mail wordt niet beantwoord. Voor mij geen Brandkids meer..

Top!
Voor de 2de keer helemaal tevreden! Aanrader voor smalle kleintjes

Babykleding kado gegeven..?
Ik heb babykleding kado gegeven..... geen idee hoe t is aangekomrn.... er kon door Brandkids geen kaartje bijgedaan wordrn, dus ontvanger weet niet eens dat t van mij komt....

Respuesta de Brandkids
Kwaliteit tegen een scherpe prijs en …
Kwaliteit tegen een scherpe prijs en betrouwbare levering.

Respuesta de Brandkids
goede snelle afhandeling van de …
goede snelle afhandeling van de bestelling

Goede snelle service
Goede snelle service, geheel volgens verwachting

Geen geld retour en geen antwoord mail
Geen geld retour en geen antwoord mail
Broeken voor mijn dochter besteld. Deze pasten niet en heb ik retour gezonden. Mail ontvangen dat ik binnen 14 dagen het geld terug zou krijgen. Geld niet retour. Mail gezonden paar dagen geleden en nog niets op gehoord. En geen geld terug!

Snelle service!
Per ongeluk het verkeerde jasje besteld. Direct na het bestellen hierover gemaild, en binnen 10 minuten had ik antwoord dat de bestelling gewijzigd was en dat ik het jasje een dag later kon verwachten. En inderdaad, de dag erna het juiste jasje in huis.

er was alleen 1 jurkje shirt
er was alleen 1 jurkje/ shirt die erbij was die niet goed was is
ingepakt . deze was alsof het strak was ingedraaid waardoor het helemaal was uitgerekt.
erg jammer maar verder was alles in orde

Respuesta de Brandkids
geen levering van de bestelling, maar ik mag wel een evaluatie invullen.... erg vreemd
Slechte informatie voorziening en de bestelling wordt niet geleverd. Ik ben benieuwd wanneer ik die kan verwachten en of hij überhaupt nog komt....
Ik bestel hier in ieder geval nooit meer.

Prima geregeld.
Niets op aan te merken. Netjes de volgende werkdag bezorgd en goede communicatie via email. Netjes verpakt; had maar 2 broekjes maar toch netjes in een doos verzonden terwijl de brievenbus ook een optie was geweest. Al met al tevreden.

Respuesta de Brandkids
Geen tegenvallers (1e week)
Snel geleverd en idd Gaastra een maatje groter kiezen (voor de kids toch).

Respuesta de Brandkids
Más información sobre otros tipos de reseñas.