Laatst voor de eerste keer hier besteld, goede snelle levering, netjes verpakt, geen verzendkosten en mocht iets niet naar wens zijn ook nog gratis retourneren. Alle bonnen hiervoor zitten in de doos... Ver más
Sandalen besteld en na een aantal dagen een mail dat de sandalen niet leverbaar waren. Het geld zou teruggestort worden. Dit was op 25 mei. Tot op heden nog geen geld ontvangen. Heb al meerdere mails... Ver más
Leuk jasje gekocht voor onze dochter. Van tevoren nog even gebeld om naar specificaties te vragen en goed te woord gestaan. Vervolgens bestelling geplaatst en de volgende dag netjes verpakt ontvangen.... Ver más
Op en top tevreden! Uitermate snelle levering, ook naar België, op 2 dagen is mijn bestelling aangekomen! Zeer verzorgd ingepakt en goede kwaliteit. Enige minpuntje zjin de verzendkosten die je sowie... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Brandkids.nl is de leukste webshop voor meisjes en jongens in merkkleding, schoenen, speelgoed en sieraden voor kinderen van 0 tot 16 jaar! Bij Brandkids bestel je snel en gemakkelijk de mooiste kleding uit de nieuwste collecties, voordelig uit de outlet collecties of tweedehands kinderkleding van bekende merken. Er zit altijd wel iets moois en leuks in het assortiment van meer dan 100 merken en 30.000 artikelen. Shop op stijl en je hebt zo een compleet nieuwe look in huis. Je kunt kiezen uit klassiek, hip, casual, stoer, streetwear, sportief, kleurrijk, chique & feestelijk of juist basic kinderkleding. Daarnaast vind je bij Brandkids professionele styling tips en allerlei leuke ideeën en inspiratie om te shoppen. Gratis verzending en Gratis retour. Nu alleen bij Brandkids!
SuikerSilo West 11, 1165 MP, Halfweg, Holanda
- 023 - 7630690
- klantenservice@brandkids.com
- www.brandkids.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
La gente también ha visto
snelle levering , leuke afprijzing
super jas gekocht voor mijn zoontje
en nu met de salle nog leuk geprijsd ook

Niet heel tevreden
Ik ben niet heel tevreden. Twee shirts besteld. De ene was bruin, terwijl hij zwart zou zijn. De andere werd een compleet ander shirt gestuurd dan besteld was. Retourneren uitsluitend met etiket welke geprint dient te worden. Lastig wanneer de printer het niet doet (dan regelt u dat toch even met familie of vrienden mevrouw!). Ik ga hier niet meer bestellen.

Zeer slechte levering
Als trouwe klant 4 euro verzendkosten betalen om nadien zelf het pakket te gaan ophalen?
Ja, was maar een klein ommetje van in totaal 48 km.
Bedankt Brandkids!!!

Altijd tip top in orde
De bestellingen die ik op Brandkids.nl al plaatste zijn altijd tiptop in orde.
Deze webshop biedt supermooie kledij aan en heeft een top service.

Toppie
Enige minpuntje zjin de verzendkosten die je sowieso moet betalen voor een bestelling naar België. Zou fijn zijn, mocht het vanaf een bepaald bedrag bijvoorbeeld kostenloos verzonden worden. Voor de rest uitermate tevreden, bedankt!

Heel tevreden
Binnen 2 dagen geleverd en een leuke attentie gekregen

Super snelle levering!
Snelle levering en makkelijk bestellen. Goeie kwaliteit tegen scherpe prijs.

Tevreden!
Bestelling plaatsen ging eenvoudig en werd binnen twee dagen afgeleverd. Een hele gave jas!

Snel en goedkoop
Goede aanbiedingen en supersnelle verzending.
Redelijke verzendkosten,

Een hele goede service !
De goederen worden prima geleverd en ook per telefoon werd ik correct te woord gestaan!

Respuesta de Brandkids
Order ging mis, maar wel fijne service
Mijn order was op de een of andere manier blijven hangen in de verwerking, hierdoor had ik na een paar dagen mijn bestelling nog steeds niet. Via de mail ging het niet zo vlot, maar de telefonische service was wel fijn. Een aantal producten uit mijn bestelling was inmiddels niet meer leverbaar, maar de klantenservice heeft geprobeerd zoveel mogelijk alsnog te leveren. Producten zelf zijn van goede kwaliteit en zo'n fout in het systeem kan altijd gebeuren.
Al met al toch een tevreden klant

Respuesta de Brandkids
Heel tevreden over de hele lijn!
Supermakkelijk te bestellen - snelle levering - absolute topper!

Respuesta de Brandkids
Goede merken voor redelijke prijs
Snelle verzending en mooie producten voor schappelijke prijs.
Geen min punten te noemen.

Top! Leuke hippe online webshop
Snelle en goede service, voor bestellen en retouren van je artikelen. Had niet eerder iets moeten retouren, maar dit ging eenvoudig met enige hulp van de klantevriendelijke klantenservice.