Valorada con 5 estrellas sobre 5

Laatst voor de eerste keer hier besteld, goede snelle levering, netjes verpakt, geen verzendkosten en mocht iets niet naar wens zijn ook nog gratis retourneren. Alle bonnen hiervoor zitten in de doos... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sandalen besteld en na een aantal dagen een mail dat de sandalen niet leverbaar waren. Het geld zou teruggestort worden. Dit was op 25 mei. Tot op heden nog geen geld ontvangen. Heb al meerdere mails... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuk jasje gekocht voor onze dochter. Van tevoren nog even gebeld om naar specificaties te vragen en goed te woord gestaan. Vervolgens bestelling geplaatst en de volgende dag netjes verpakt ontvangen.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op en top tevreden! Uitermate snelle levering, ook naar België, op 2 dagen is mijn bestelling aangekomen! Zeer verzorgd ingepakt en goede kwaliteit. Enige minpuntje zjin de verzendkosten die je sowie... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa infantil

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Brandkids.nl is de leukste webshop voor meisjes en jongens in merkkleding, schoenen, speelgoed en sieraden voor kinderen van 0 tot 16 jaar! Bij Brandkids bestel je snel en gemakkelijk de mooiste kleding uit de nieuwste collecties, voordelig uit de outlet collecties of tweedehands kinderkleding van bekende merken. Er zit altijd wel iets moois en leuks in het assortiment van meer dan 100 merken en 30.000 artikelen. Shop op stijl en je hebt zo een compleet nieuwe look in huis. Je kunt kiezen uit klassiek, hip, casual, stoer, streetwear, sportief, kleurrijk, chique & feestelijk of juist basic kinderkleding. Daarnaast vind je bij Brandkids professionele styling tips en allerlei leuke ideeën en inspiratie om te shoppen. Gratis verzending en Gratis retour. Nu alleen bij Brandkids!

4,1

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,1

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

snelle levering , leuke afprijzing

super jas gekocht voor mijn zoontje
en nu met de salle nog leuk geprijsd ook

6 de febrero de 2017

Beste Mevrouw Vlemmings,

Wat fijn om te horen dat de jas goed bevalt! We zien je graag terug bij Brandkids.

Vriendelijke groeten,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Niet heel tevreden

Ik ben niet heel tevreden. Twee shirts besteld. De ene was bruin, terwijl hij zwart zou zijn. De andere werd een compleet ander shirt gestuurd dan besteld was. Retourneren uitsluitend met etiket welke geprint dient te worden. Lastig wanneer de printer het niet doet (dan regelt u dat toch even met familie of vrienden mevrouw!). Ik ga hier niet meer bestellen.

2 de febrero de 2017

Beste Mo,

We vinden het vervelend te vernemen dat niet het juiste artikel is verzonden. Onze excuses hiervoor!

Wat de kleur van de longsleeve betreft, communiceren we deze zoals wij deze van het merk aangeleverd hebben gekregen. We begrijpen dat "faded" zwart er inderdaad bruin kan uitzien en niet echt donkerzwart. We proberen dit aan de hand van een duidelijke foto altijd weer te geven.

Voor het retourneren van de bestelling zullen we per mail contact met je opnemen om je hier verder mee van dienst te kunnen zijn.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte levering

Als trouwe klant 4 euro verzendkosten betalen om nadien zelf het pakket te gaan ophalen?
Ja, was maar een klein ommetje van in totaal 48 km.
Bedankt Brandkids!!!

20 de enero de 2017

Beste meneer De Romagnoli,

Bedankt voor uw feedback. We betreuren de gang van zaken met betrekking tot de levering van uw pakket; dit heeft onnodig veel tijd en gedoe gekost. We zullen dit uiteraard opnemen met de vervoerder om dit soort situaties in de toekomst te voorkomen. Ter compensatie van dit ongemak bieden we u graag een compensatie aan. We zullen dit via de email communiceren. Nogmaals excuses voor het ontstane ongemak.

Altijd tip top in orde

De bestellingen die ik op Brandkids.nl al plaatste zijn altijd tiptop in orde.
Deze webshop biedt supermooie kledij aan en heeft een top service.

19 de enero de 2017

Beste Isabelle,

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent!
We zien je graag terug bij Brandkids.nl

Toppie

Enige minpuntje zjin de verzendkosten die je sowieso moet betalen voor een bestelling naar België. Zou fijn zijn, mocht het vanaf een bepaald bedrag bijvoorbeeld kostenloos verzonden worden. Voor de rest uitermate tevreden, bedankt!

17 de enero de 2017

Superbedrijf!

Alles netjes in orde.
En snel geleverd

16 de enero de 2017

Beste Mirjam,

Dank voor deze zeer positieve beoordeling!

Hartelijke groet,

Heel tevreden

Binnen 2 dagen geleverd en een leuke attentie gekregen

22 de diciembre de 2016

Beste Joanna,

Hartelijk dank, veel plezier met je Brandkids item(s)!

Prima tevreden,

Snelle afhandeling en correct

19 de diciembre de 2016

Beste Wendy,

Fijn om te horen en dank voor je review.

Tot ziens bij Brandkids!

Super snelle levering!

Snelle levering en makkelijk bestellen. Goeie kwaliteit tegen scherpe prijs.

18 de diciembre de 2016

Beste Renee,

Kijk, dat horen we graag! Hartelijk dank.

Topservice!

17 de diciembre de 2016

Beste Drost,

Daar worden we blij van!

Tevreden!

Bestelling plaatsen ging eenvoudig en werd binnen twee dagen afgeleverd. Een hele gave jas!

16 de diciembre de 2016

Beste Christel,

Dat vinden we fijn om te horen. Dank!

Snel en goedkoop

Goede aanbiedingen en supersnelle verzending.
Redelijke verzendkosten,

15 de diciembre de 2016

Beste S Koster,

Hartelijk dank voor je review. Fijn!

Een hele goede service !

De goederen worden prima geleverd en ook per telefoon werd ik correct te woord gestaan!

14 de diciembre de 2016

Beste Hilde,

Wat leuk om te horen. We werken hard voor goede service, dank je wel voor je mooie feedback.

Tot ziens bij Brandkids!

Super!

Snelle levering maar ook een prima service!

13 de diciembre de 2016

Beste Mevr. Deun,

Daar worden we blij van! Hartelijk dank en tot ziens bij Brandkids!

Top service

13 de diciembre de 2016

Beste Deborah!

Fijn om te horen. Veel plezier met je Brandkids item(s)!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Order ging mis, maar wel fijne service

Mijn order was op de een of andere manier blijven hangen in de verwerking, hierdoor had ik na een paar dagen mijn bestelling nog steeds niet. Via de mail ging het niet zo vlot, maar de telefonische service was wel fijn. Een aantal producten uit mijn bestelling was inmiddels niet meer leverbaar, maar de klantenservice heeft geprobeerd zoveel mogelijk alsnog te leveren. Producten zelf zijn van goede kwaliteit en zo'n fout in het systeem kan altijd gebeuren.
Al met al toch een tevreden klant

10 de diciembre de 2016

Beste Nathalie,

Wat fijn om te horen dat onze service zo goed is bevallen! We doen daar hard ons best voor. Erg jammer dat we niet alles konden leveren wat je wilde, maar we hopen dat je inmiddels veel plezier hebt van je aankopen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede merken voor redelijke prijs

Snelle verzending en mooie producten voor schappelijke prijs.
Geen min punten te noemen.

6 de diciembre de 2016

Beste Gaastra,

'Snelle verzending en mooie producten voor een schappelijke prijs'; dat is helemaal onze insteek! Leuk om te horen.
We zien je graag terug bij Brandkids.nl!

Top! Leuke hippe online webshop

Snelle en goede service, voor bestellen en retouren van je artikelen. Had niet eerder iets moeten retouren, maar dit ging eenvoudig met enige hulp van de klantevriendelijke klantenservice.

5 de diciembre de 2016

Beste D Boot,

Snel en gemakkelijk kunnen retourneren is voor ons erg belangrijk.
Goed om te horen dat je dat bij ons ook zo hebt ervaren!

Team Brandkids

8 consejos para escribir buenas reseñas.