Restaurent Price Tivoli Vi var på besøg på Price, hvor vi ville spise frokost med vores datter. Vi blev mødt af en tjener der virkede ret fraværende og lettere arrogant. Vi bestilte en rejec... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Skuffelse første gang på.. glæden over Herning julekalender låger bristet totalt da jeg forventet en lettere frokost anretning og med min øjne måtte konstatere to bitte små trekanter på ca 2 cm 😵... Ver más
Bedr. Price Tivoli. Meget traditionel julebuffet, jævnt kedelig med tør flæskesteg med seje sværer, en rødkål som smagte som om, den lige var hældt ud af glasset, ikke som d’herrers egen opskrift... Ver más
Vedr. besøg hos Brdr. Price Herning Uopmærksom service, hvor vi gentagne gange selv skulle efterspørge service, ved bestilling af drikkevarer, mad, brød mm. Derudover blev der bestilt alkoholfri øl... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Brdr. Price er en klassisk bistro med rødder i det franske og danske køkken – krydret med personlig betjening, hjemlig indretning og smittende madglæde. Menukortet er alsidigt og afspejler alt det, de to brødre Adam og James Price elsker. Kig ind og oplev den særlige Price-ånd i både betjening, indretning, mad og vin.
Información de contacto
Rosenborggade 15-17, 1130, København K, Dinamarca
- info@brdr-price.dk
- www.brdr-price.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Er ikke imponeret
Er ikke imponeret. Bestilte rørt tatar, kunne IKKE smage kødet men kun sennep og cornichon. Herudover var tilbehøret en gang saltblade smurt ind i olie, så bestilte pomfritter og dyppelse ved siden af. Er noget skuffet over at de to brødre som er kendt fra TV for at lave god mad kan stå inde for dette. Øv en kedelig oplevelse 🙁
Ikke en god oplevelse i Tivoli.
Var i Tivoli og spise - det har en gave og jeg troede fejlagtigt at det ville blive en oplevelse - jeg var med mand, teenagere og oldemor. Maden er dyr og ikke særlig spændene - og alt tilbehør koster ekstra (25 kr for dyppelse til pomfritter??). Bøffen til 300 var sej - så den blev opgivet - da vi sagde det kunne tjeneren godt mærke det - men sagde bare - det skulle i have sagt noget før….;hvilket vi havde sagt til en tjener noget før uden der skete noget). en ting er sikker - jeg kommer ikke igen….
Forfærdeligt oplevelse, ringe service
Brdr. Price Rosenborggade købehavn
Aldrig har jeg oplevet så ringe service.
Vi er 4 mennesker som kommer ind til en halv fyldt restaurant.
Der er enormt langt ventetid.
Da vi får endelig får hovedretten serveret, har min kæreste bestilt medium/rare bøf, hans bøf er medium/gennemstegt.
Han beder om at få den sendt ud og få korrekt bøf, får af vide den kun vil tage 3 min.
Efter 15 min, da alle andre stort set har spist deres mad, får han sin nye bøf, som er helt rå.
Her giver han op og beder dem bare om at tage den helt.
Og måtte sidde uden at have fået noget mad.
Vi beder om regningen, da vi får den står bøffen stadig på regningen.
Det konfronterer vi tjeneren med dette.
Begynder han at diskuterer med os, om at bøffen altså havde været som den skulle, så det skulle vi betale for,
Efter noget diskussion frem og tilbage, ender han med flabet attitude at fjerne bøffen fra regningen, men ikke sides eller andet.
Vi bliver mødt af samtlige inkompetente tjenere som har så ringe attitude på vej ud derfra.
Kan slet ikke anbefale nogen at komme derind.
Især forfærdelig service fra tjeneren, Mads Emil.
Opdatering 03.08.2022.
Har været i dialog med en Thomas Kjelfred på deres mail. Aldrig har jeg oplevet en noget så flabet mail.
retur fra en restaurant.
I kan jo selv vurderer nedenstående.
Endnu en gang, intet godt om dette sted.
Kære Frederikke
Tak for din mail. Jeg har læst din anmeldelse på Facebook og talt med de kolleger, som var på arbejde i går.
Vi skifter enhver servering ved det mindste vink fra gæsten, som I også oplevede det i går. Man kan godt have forskellige opfattelser af graden af stegning på en bøf. Vi vælger ikke at diskutere den slags med nogen, og I fik en ny til trods for, at den var, som den skulle være. Og det skete på ikke mere end 5 minutter. Det er ikke rimeligt, at I kræver ikke at betale for den servering, men igen diskuterer vi ikke gerne med gæster. Jeres besøg havde allerede fyldt nok i også de andre gæsters oplevelse.
Din anmeldelse på Facebook er, hvad den er, og det må du selv om. Men du burde nok vide, at det ikke er i orden at hænge en ansat på et sted, du har besøgt, ud ved navn på sociale medier.
Skulle det interessere jer er alle mine kolleger ok til trods for jeres utilbørlige opførsel. Din og din bedre halvdels måde at tale til og om vores kolleger på er ikke noget, vi ønsker at byde nogen i vores restauranter, og vi vil derfor gerne have os frabedt besøg fra jer fremover.
Venlig hilsen / Best regards,
THOMAS KJELFRED
Skuffende for en vegetar
Restauranten i Aalborg har kun to vegetarretter - jeg bestilte den med grillede grøntsager og blev desværre temmelig skuffet. Der var spidskål, majroe, fennikel og et par andre grøntsager/kåltyper. Desværre smagte det hele meget vandet og ikke særligt forskelligt. Den lille smule ost, der var smeltet ovenpå, smagte fint, men alt i alt var det en kedelig smagsoplevelse. Pænere kan det desværre ikke siges. Jeg kommer der næppe igen. (Min medgæst var dog tilfreds med sin 'sortfodgris', men undrede sig over ikke at få nogen dip eller lignende til sine pommes frites).
Desværre var der heller ikke noget egentligt protein i retten, så jeg var sulten igen allerede på vejen hjem.
Aalborg.
Aalborg.
Flot og hyggeligt lokale med plads til barnevogn og baby giver stjerner.
Servicen var som man kan forvente, så intet ekstraordinært der som jeg ellers ville forvente. Vi havde booket bord med info om en fejring, vi fik først flag på bordet da tjeneren så vi pakkede gaver op.
Maden:
Carpaccio - smagløst. Smagte ikke af andet end det parmesanost og basilikum der var lagt ovenpå, bestemt ikke 150 kr værd.
Tatar med caviar - lækker konsistens, dog smagte det som om estragon var blevet tabt ned i. Sammen med bearnaise til pommes, var det estragon med estragon for meget for min smag.
Peberbøf - lækker og mør med god pebersovs.
Deres pommes var helt i top.
Trods prisen - smagen, og at pommes var det bedste de havde at byde på, giver besøget desværre ikke mere end 2 stjerner.
Fantastisk madoplevelse
Fantastisk madoplevelse! Det smagte virkelig lækkert, maden var ligesom den skulle være, super søde tjenere. Jeg kommer med glæde tilbage og kan varmt anbefale stedet.
Fantastisk madoplevelse
Fantastisk madoplevelse, det smagte virkelig lækkert! Super søde tjenere. Kan varmt anbefales at tage herind.
Frygtelig oplevelse
Frygtelig oplevelse! Håbløs lang ventetid på et bord på trods af 1/4 fyldt restaurant! Efter lang ventetid får vi en dårlig tartelet med vandig fyld uden smag og kraft. Skulle desuden betale 125kr for et glas Riesling som på menukortet stod til 95kr!
Kommer aldrig igen og vil IKKE anbefale den til andre!!!
Klam, beskidt dug på dagens første seating…
I anledning af Vingegaards sejr spiste jeg en frokostbøf med fritter i Brdr. Prices restaurant i Tivoli. Jeg havde første seating kl. 12 og blev vel modtaget og tog imod valget om at sidde udendørs. Maden var fin og som forventet. Det, der stødte mig, var at alle udendørs borde var forsynet med en brugt grøn stofdug. Det vil sige at jeg bogstaveligt talt spiste ovenpå andre folks spildte sovs og smørklatter. Klammos Price. Det bør I gøre bedre næste gang. Mvh Mikkel
Disappointing experience, apparently the norm here
Disappointing experience, and sad to read we are not the only ones which means they don’t care about making changes for the better. Food mediocre at best, staff surprisingly inattentive (wine only served halfway through the dinner, had to ask for an extra plate for a child 3 times).
Konen og jeg var i Tivoli
Konen og jeg var i Tivoli, 10. juli og bestilte deres burger, det blev så første og sidste gang vi kommer der, aldrig har jeg fået så lille en burger uden mayo der lå dog en halv skive bacon på, dertil oliemættede pommes frites og en skive tomat med agurk og løg, det skal dog siges at mayoen til fritterne var god!
Tør og gennemstegt bøf
Vi var på Brd. Price i Herning igår.
Det startede fint ud med en god forret. Efterfølgende fik vi af to omgange en fuldstændig gennemstegt og meget tør bøf. Selvom vi bedte om hhv. medium og medium-rare. Vi plejer ikke at være vanskelige, men den bøf var uspiselig.
Vi kommer IKKE tilbage en anden gang.
Sur betjening og ringe mad
Sur betjening og ringe mad - det er en skidt cocktail…
Fem hovedretter, som ikke var møre - gad vide hvornår Brdr Price selv har været i Lyngby og spise sidst, for de plejer at have en kærlighed til mad - det kunne man ikke smage iaften!
Den ene stjerne er for desserterne - de var absolut velsmagende - bare synd at vi ikke gik på restaurant for at få dessert udelukkende.
Ubehøvlet personale
Tivoli den 13. juli 2022 kl 16.50
Min veninde og jeg der sidder i kørestol blev mødt af et meget ubehøvlet personale da vi ville spise en tidlig aftensmad. Vi spurgte om vi kunne fået bord uden for og fik et NEJ! Vi fik trukket ud af dem at alt var optaget.
Da vi en time senere kom forbi så det ikke ud til alt var optaget.... var det mon min kørestol der sendte os væk? måske ikke men det ændre ikke deres uvenlige adfærd.
Så aldrig mere Brdr. Price - livet er for kort til uvenlig mennesker
Det kan siges kort
Det kan siges kort , nul stjerner hvis det var muligt , tjener der nok helst ville blive hjemme, møj beskidt terrasse,vi kommer ikke igen ( d.6.7.2022 )
Maden var måske ok
Maden var måske ok, men ikke noget særligt - men det var svært at bedømme, da oplevelsen var meget skuffende. Betjeningen ville bare ud af døren og fortalte inden vi satte os, at køkkenet lukkede kl 20. Vi havde bestilt bord til kl 20!
Det hele var mærkeligt og lidt stressende.
Very poor service Tivoli BDR. Prices
Very poor service. And food only semi.
Cannot recommend!
En peberbøf bl.a. i Aalborg
Jeg bestilte en peberbøf, fik så blåt et stk. kød alene på tallerkenen samt en skål med pom frites yderst skrabet, ingen grøntsager eller andet tilbehør samt et teskefuld peber til egen fordeling. Så kunne man tilkøbe salat. Men man regner da med det er med på tallerkenen, og prisen var bestemt til den gode side for et stk. kød. Dem jeg havde med var heller ikke begejstret for deres. Ingen spurgte hvordan det smagte.
Hold kæft hvor var det skuffende
Hold kæft hvor var det skuffende. Alt ser fint og lækkert ud udefra, du får ingenting at spise næsten, så nu må vi ramme sunset på vej hjem. Jeg har aldrig set så lidt mad for så mange penge. Meget meget træt personale og en anelse flabet. så hvis man elsker at blive skuffet og har for mange penge så tag forbi brdr. Price i lyngby
Meget lav kvalitet
Spiste i Tivoli 24. juni.
Fik dagens fladfisk til kr 295. Smagte udemærket, men var så lille, at jeg ikke tror den overholdt mindstemålene:-) Der var nok mindre end 80 gram kød, og kanterne var totalt hårdtstegte, da den var så tynd. Tilbehøret var en meget lille portion små nye kartofler, hvoraf de fleste var halvrå.
Til dessert fik jeg citronpie med marengs. Meget simpel dessert som serveres mange steder, men smagen var højst besynderlig - cremen smagte ikke af citron, men nærmere af benzosyre/Atamon, og tjeneren indrømmede da også, at der ikke benyttes frisk citron. Virkelig ringe dessert.
La experiencia Trustpilot