Restaurent Price Tivoli Vi var på besøg på Price, hvor vi ville spise frokost med vores datter. Vi blev mødt af en tjener der virkede ret fraværende og lettere arrogant. Vi bestilte en rejec... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Skuffelse første gang på.. glæden over Herning julekalender låger bristet totalt da jeg forventet en lettere frokost anretning og med min øjne måtte konstatere to bitte små trekanter på ca 2 cm 😵... Ver más
Bedr. Price Tivoli. Meget traditionel julebuffet, jævnt kedelig med tør flæskesteg med seje sværer, en rødkål som smagte som om, den lige var hældt ud af glasset, ikke som d’herrers egen opskrift... Ver más
Vedr. besøg hos Brdr. Price Herning Uopmærksom service, hvor vi gentagne gange selv skulle efterspørge service, ved bestilling af drikkevarer, mad, brød mm. Derudover blev der bestilt alkoholfri øl... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Brdr. Price er en klassisk bistro med rødder i det franske og danske køkken – krydret med personlig betjening, hjemlig indretning og smittende madglæde. Menukortet er alsidigt og afspejler alt det, de to brødre Adam og James Price elsker. Kig ind og oplev den særlige Price-ånd i både betjening, indretning, mad og vin.
Información de contacto
Rosenborggade 15-17, 1130, København K, Dinamarca
- info@brdr-price.dk
- www.brdr-price.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi bestilte hhv. Tartar og Adams salat med confit de carnard
Vi bestilte hhv. den rørte tartar og Adams salat m. confit de carnard, hvortil både tataren og salaten var pragtfuld udført. Retterne var anrettet og til tilberedt efter klassisk fransk maner. Servicen var fabelagtig. Ternerne kunne huske bestillingerne på hovedmål og servicen var med elegance og venlighed. Brdr. Prices resturent var efter alle kunstens evner, og hvad kan man forvente hvad man for. Den rørte tatar var uden dikkedarer og salaten var herlig frisk og mættende. Dertil var en dessert med et veludvalgt spirituskort akkompagneret spirituskort med til at fulende frokosten. En overordentlig veloverstået frokost, med god service og et dejligt fransk bistro dansk menukort veludført med glimrende service. Brdr. Kan varmt anbefales med tunger for det klassiske og simple.
Dyrt og halvskidt
Venlig betjening og lille men okay dessert.
Resten af oplevelsen for os syv der spiste, var en discount udgave af Jensens bøfhus.
Sejt kød uden smag, overkogt fisk tilgengæld var der ikke meget mad.
Brdr. Price Tivoli
Brdr. Price i Tivoli, Kbh. Fin betjening og dejlig mad. Vi var 7 gæster, der bl. a. fik Stjerneskud, rørt tatar, Carpaccio, kartofler vendt i persille (der var rigeligt!), flæskestegssandwich og sluttelig en dejlig kop latte. En rigtig fin oplevelse - kan kun anbefales!
Servicering og anretning af mad
Flere ting levede langt fra op til vores forventninger til en julefrokost hos Rest. Brdr. Price i Ålborg
Vi valgte en juleplatte, som efter en times tid blev serveret på en tallerken. - Maden, som både var kold og varm og af kød, and og fisk lå oven på hinanden, på tallerkenen, - nærmest som biksemad. Meget uappetitligt.
Vi blev kun serviceret, da vi bestilte maden og dette var meget positivt, men det ekstra smør vi bestilte, blev ikke leveret, før efter vi rykkede for det. Herefter blev vi først betjent, efter en af os havde rejst sig og henvendt sig til en tjener for at bestille kaffe
Da kaffen kom, blev den sat på bordet, uden at tallekenerne blev ryddet af - en meget rodet oplevelse. Vi måtte også selv bede om at få mælk og sødemiddel til kaffen.
Ikke et sted, vi vil besøge igen, lidt ærgeligt, for den ligger et godt og hyggeligt sted
Julefrokost i nov 2022
Julefrokost i nov 2022. For lidt mad i portionsanretning, meget lille stykke sild, få rejer. Klæg og smagløst hvedebrød til maden. Ingen smag i maden generelt. . Er temmeligt forbløffet over det, da jeg forventer god smag i mad på restaurant.
Meget støj i restauranten.
På grund af andet selskab (julefrokost) hvor deltagerne var meget berusede, var det ikke muligt at føre en normal samtale. Personalet formåede ikke at håndterer situationen, og gjorde reelt ikke noget ved det.
Pris og madoplevelse uden sammelligning
Alt for dyrt samlignet med maden på tallerkenen.
Peberbøf med lidt sauce 295 kr.
En lille skål med fire små kartofler i smør 35 kr
eller en lille kurv med fritter 55 kr
Ekstra kartofler 35 kr.
Intet specielt eller smagfuldt.
Dametoilet der flød med papir på gulvet og overfyldte
beholdere.
Uspiselig og trist Julemenu hos brdr. price
Julemenu hos brdr price, Lyngby. Var intet mindre en trist og skuffende oplevelse.
Sammen med 40 kolleger, blev der serveret en OK menu, dog uden den store fantasi. Silden var kedelig og nærmest smagløs. Tvivler på at den var hjemmelavet. Rugbrød og franskbrød var taget direkte fra pakken, tørt og kedeligt. burde ha været hjemmelavet. Medister også uden smag og en kedelig omgang rullepølse. Risalamande var en katastrofe, der var så meget salt i, at man næsten blev dårlig, og den var ikke lækker og cremet, men klumpet sammen. Kirsebærsovsen var hældt udover ved serveringen, som i øvrigt var kold da den kom på bordet. Alt i alt en kedelig omgang. Absolut ingen kærlighed og passion var tilført denne anretning, og kan absolut anbefale at finde et andet sted at spise…
Kaos
Nu er det tredie gang vi har fået en dårlig oplevelse til vores julefrokost, Vi er 4 venner der hvert år i december spiser julefrokost sammen. i 2020 ringede jeg og bestilte bord til julefrokost. Da vi ankom fik vi at vide at det kunne man kun få om dagen, så vi måtte leve med juelmenuen. Året efter oplevede vi nøjagtigt det samme, nu med begrundelsen at kokkene ikke havde tid til at lave det, men efter en del diskussion lykkedes det os at få det vi havde bestilt. I år, her til aften, hvor vi havde bestilt julefrokost, sket det samme igen. Vi fik serveret laks som førsteret, og kunne se at den var gal igen, da det er første ret til julemiddagen. De beklagede meget og nu fik vi første servering til julefrokosten. Så det var fint. Men det var godt nok en elendig julefrokost. 2 kedelige sildestykker, et lille laksestykke, en lille medister, et bittelille andelår og et lille stykke leverpostej. Afsluttet med Ris ala mande. Ingen flæskesteg, ingen fiskefilet
Nå men efter spisning så opstod kaos:
Regningen lød på 4 gange Julemenu, som koster 475, men vi havde jo netop ikke fået julemenu, men julefrokost som koster 395. Derudover måtte vi gøre opmærksom på at de havde glemt at fakturere de snaps vi havde fået. Tjeneren hold fast i at julefrokosten kostede 475, "da det jo er om aftenen". Vi nægtede, og hun hentede chefen, som selvfølgelig gav os ret i vi kun skulle betale den pris der stod på menukortet. Vi, og vores venner, blev enige om at det er sidste gang vi holder vore julefrokost hos brdr. Price
En farce uden lige og ringe mad
Brdr. Price - Herning
Øv en oplevelse. Virkelig ringe betjening fra start til slut og meget kaotisk. Der var ikke styr på meget og der blev tabt og spildt utallige gange. Der var slet ikke styr på bestillingen, og vi måtte endda spørge efter hovedretten efter at have ventet i mere end 30 min efter forret var ryddet af. Hummerbisquen var decideret uappetitlig i smag og udseende. Hovedretten blev serveret med total forkert og mangelfuld tilbehør som vi måtte præcisere 3 gange og så kom der ikke engang tilstrækkelig som pr bestilling. Regningen var som ventet også fejlbehæftet, men vi måtte haste ud for at nå til koncert selvom vi havde sat +2 timer af til middagen. Ikke et sted vi ønsker at komme igen. Yderst uprofessionel.
Aalborg restaurant
Vi besøgte restauranten i Aalborg og fik en fantastisk betjening af et enormt flinkt personale. Vi fik til forret svampesuppe, som smagte skønt og til hovedret okseculotte som var smørmørt.
Vi ventede lidt på hovedretten, hvor restauranten tilbød ekstra drikkevarer uden beregning.
En dejlig aften og skøn mad, hvor betjeningen virkelig fortjener ros.
Vi var i Tivoli og havde bestilt bord…
Vi var i Tivoli og havde bestilt bord til kl 19.45. Allerede vil 19, var vi top frustreret over alle de mennesker der også var i Tivoli til Halloween, derfor gik vi ind og spurgte om vi kunne få at tidligere bord, hvilket vi heldigvis kunne.
Vi blev taget godt imod af en top professionel tjener(inde). Maden var god og der var rigeligt af den, og betjeningen var endnu bedre, så alt alt en rigtig dejlig aften - tak for det:-)
Kedelig
Kedelig, smagsløst og dyrt.. sikke en skuffelse. Kommer aldrig igen
Dejligt Bistro besøg i Lyngby.
Dejligt Bistro besøg i Lyngby.
Rigtig god service af opmærksom tjener, Brian, god mad på menuen, med gode smage.
Kommer gerne igen.
dårlig oplevelse på brd. Price Lyngby
dårlig oplevelse på restaurant
brd. Price i lyngby
Vi havde glædet os men måtte forlade stedet med en dårlig madoplevelse vi har spildt 1.1000 gode danske kroner
Den restaurant er ikke værd at besøge
Arrogant overtjener …
Vi var 4 som for første gang ville opleve at spise på Brdr. Price i Tivoli. Vi er desuden medlem af ældre sagen, så vi tænke at så kunne vi bruge dette derinde. Vi ankommer og bliver medtaget af en meget arrogant overtjener, som dårlig skænker os et blik. Vi fortæller, at vi er medlem af ældre sagen, da vi havde læst, at dette skulle man gøre opmærksom på med det samme, uden igen at kigge på os, siger han det skal i også oplyse inden i betaler. Vi bestiller alle 4 en 3 retters menu. Da vi så skal betale oplyser vi igen at vi ønsker de 25 % på regningen og tjeneren siger ja.. da regningen kommer er der ikke trukket noget og nu får vi så af vide, at ved menuer kan man ikke få rabatten..
På vej ud står overtjeneren og vi vælger at spørge om det ikke havde været en god service, at han havde fortalt da vi ankom, at vi bare skulle vide, at vores rabat ikke kunne bruges, hvis vi bestilte en menu, han vælger igen overhovedet ikke at kigge på os, men sagde bare, at det står alle steder.
Kritikken går egentlig ikke på maden for den var super lækker,, men på den arrogante overtjener, som bare gjorde oplevelsen utrolig dårlig…
I Tivoli
Jeg og min datter var i Tivoli.
Det var sku en tam fornøjelse. Jeg fik tatar med blade rundt om, det var sådan set ok, noget flat. Jeg kunne vælge mellem brød eller pomfritter. Fik pomfritter, de kunne lige så godt være kommet fra grill baren, dyppelse måtte jeg betale ekstra for. Da maden kom og der stort set kun var blade og kød måtte jeg have brød ved siden af.
Det fik jeg af en sød tjener uden beregning.
Min datter fik en burger med ost, der var fin, men ikke noget ekstra eller udsøgt i den. Osten betalte vi ekstra for.
Lokalet syntes vi var stort og koldt.
Vi troede vi skulle have mad fra bunden, der var “håndlavet”. Det var det så ikke.
De reklameret ellers med at tataren først blev hakket når den blev bestilt. Det er jeg ret sikker på den ikke var.
Nu har vi prøvet det, det gør vi ikke igen.
Lone
Uambitiøst og kedelig, men dyrt
Uambitiøst og kedelig, men dyrt mad. Vi spiser ofte ude i Herning. Vi var omkring Brdr. Price dengang de åbnede og var langt fra tilfredse. Vi ville prøve at spise der igen, hvilket igen, igen var en sølle oplevelse. Sødt og venligt personale og dejlige lokaler. Jeg har set mange Tv udsendelser med Price om hvordan man gør. Om kokken havde en dårlig dag eller om man ikke tjekker om kokken kan lave mad vides ikke. Maden trist og livløs oplevelse, kedeligt og smagløst kød og tørre pom frites til. Nu gider vi ikke det sted mere.
Igen, igen en aldeles glimrende oplevelse!
Nyligt var vi igen hos Brdr. Price i Rosenborggade; denne gang inviteret af mindre selskab.
Også denne gang var oplevelsen fortræffelig; et behørigt opmærksomt og oprigtigt venligt personale, veltillavede serveringer og stor imødekommenhed ift. alternative ønsker indenfor rimelighedens grænser. Alt i alt en særligt glimrende aften i rare og afslappede omgivelser.
Bent Bang; Slagelse
Hej Kære Venner
Hej Kære Venner
Hvis i skulle får lyst til at spise med Prise på CW Obels plads
Så lad være det. Det handler nemlig ikke om at levere rigtig god gastronomisk oplevelse mere. Vi var der for 2 år siden der var det fantastisk.
La experiencia Trustpilot