Brøndum Elektro Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg ødelage min Kenwood køkkenmaskine med tryk på destruktion. Herefter spredte panikken sig ny maskine eller reservedele?! Jeg ringede til Brøndum Elektro og fik en god snak med en meget kompete... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Skulle reklamere på et Flex batt som var købt andet steds . De var meget hurtige og meget service minded Ingen problemer ! Klar anbefaling herfra Mv

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej deler lige et par oplevelser derfra . Helt fantastisk service , samt venlige . Og havde en reklamation på en del til køleskab købt gennem dem , ingen spørgsmål, dagen efter lå en ny ismaskine ved... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt service, hurtig forsendelse. I mit tilfælde blev der givet bedre service end man rimeligt kan forvente, så jeg skal handle der igen næste gang noget går i stykker. Også selvom prisen skulle væ... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de herramientas

Escrito por la empresa

Brøndum Elektro blev i 1989 startet af Frits Brøndum. Siden da er virksomheden stille og rolig vokset til i dag at være en af Skandinaviens største reservedelsforhandlere. I begyndelsen var det primært salg af reservedele til hårde hvidevarer og reparation af motorer og programværker til vaskemaskiner. Siden er varesortiment udvidet til også at omfatte industrimaskiner, køkkenmaskiner, industristøvsugere og storkøkkentilbehør. I dag har vi adgang til over fire millioner reservedele til husholding og hjemmeelektronik og 300000 varenumre til industri-hvidevarer. Vi kan også reparere alle mærker elværktøj og er siden 1997 garantiværksted for DeWalt og Black & Decker

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

23 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Stor faglig stolthed

Stor faglig stolthed, reparerede min billige Black & Decker til ingen penge.

Udstråler kundefokus!

27 de julio de 2022

Respuesta de Brøndum Elektro

Hej Torben, tusinde tak for din feedback - og ikke mindst de pæne ord. Du ønskes en god dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilt torsdag 11:17 kunne hentes…

Bestilt torsdag 11:17 kunne hentes fredag 10:18.. Dejligt med hurtig ordrebehandling .

22 de julio de 2022

Respuesta de Brøndum Elektro

Hej Kasper, tak for din anmeldelse af Brøndum Elektro. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med os.
Du ønskes en god dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, hurtig levering og meget venligt personale, samt konkurencedygtige priser.
Mangler du reservedele til hvidevarer eller el-værktøj, så er Brøndum Elektro et godt sted at købe.
Bestilte ny batterioplader ved middagstid, og hentede den næste formiddag i posten.
Personalet har altid været meget behjælpelig med at finde de rette ting, i en sød og venlig dialog.

30 de junio de 2022

Respuesta de Brøndum Elektro

Hej Johan, tusinde tak for de fine ord. Vi er meget glade for, at du er tilfreds med at handle hos os - og ikke mindst, at du deler din oplevelse her på Trustpilot. God dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin service, hurtig levering, stort udvalg

Jeg har fået leveret den bestilte vare fra Brøndum Elektro - det gik hurtigt og der er som altid god service. Og udvalget af varer er stort.

21 de junio de 2022

Respuesta de Brøndum Elektro

Hej Bent, tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback. God dag.

Enkel bestilling og betaling

Enkel bestilling og betaling. Bestilte mandag kveld og mottok varen torsdag kveld.

Den delen jeg bestilte passet, så nå vasker vaskemaskina på høygir igjen :D

Meget fornøyd :D

19 de junio de 2022

Hej Kristin,
Tak for din anmeldelse. Dejligt maskinen kører igen! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med Brøndum Elektro. Du ønskes en god dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service har netop modtaget motor til græstrimmer,som desværre var brændt af .
Helt uden beregning
Som de skrev “lavet på GOODWILL “
SUPER 👍👍👍

2 de junio de 2022

Respuesta de Brøndum Elektro

Hej John, super vi kunne løse det og tak for din anmeldelse. Du ønskes en god dag.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har kun positive ord at sige.

Jeg har kun positive ord at sige om dette firma, og det er ikke sidste gang jeg bruger dem. Syntes at det gik hurtigt med at det nåede frem. Kullene passede ikke til maskinen.
Et produkt nummer og wupti, så var de sendt.
Mangler man reservedele til elværktøj, så det Brøndum Elektro der har det.

19 de mayo de 2022

Hej Danny,
Tak for den positive anmeldelse. Vi sætter meget pris på din feedback og håber at være behjælpelige en anden gang. God dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde en reklamation på en vare som der…

Havde en reklamation på en vare som der desværre også tidligere havde været en reklamation på. Alligevel har jeg begge gange fået ombyttet min vare uden det store besvær.
Kan kun anbefale dette firma

4 de mayo de 2022

Hej Michael,
Tusinde tak for din feedback - det sætter vi stor pris på. God dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

SUPER god og hjælpsom service

SUPER god og hjælpsom service, Tom ydede en yderst professionel rådgivning, og tolererede at jeg sikkert kom med spørgsmål som klart indikerede at jeg ikke anede en bjælle om hvad jeg skulle bruge og hvad der var galt med min maskine

Til trods for min store uvidenhed blev jeg hele tiden mødt med venlighed og hjælpsomhed..
helt klart en virksomhed jeg fremover vil både anvende og anbefale at andre også at benytte sig af.

21 de abril de 2022

Hej Michael,
Tusinde tak for den fine anmeldelse - det sætter vi pris på. Vi vil altid gerne være behjælpelige, så tøv ikke med at kontakte os en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte en vaskemaskine pumpe og havde en…

Købte en vaskemaskine pumpe og havde en rigtig god service gennem telefonen og alt som det skulle være

9 de abril de 2022

Hej Mark,
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med dit køb.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt i alt en god købsoplevelse

Brøndum Elektro havde netop de 2 ting jeg søgte til mit komfur af ældre dato.

Overskuelig og brugervenlig hjemmeside, fair priser, hurtig levering og mine vare var pakket forsvarligt ind.

Alt i alt en god købsoplevelse.

15 de marzo de 2022

Uden tvivl anbefalingsværdigt!

Uden tvivl anbefalingsværdigt!
Jeg har nu flere gange handlet hos Brøndum Elektro, og hver gang har service niveauet priserne og leveringstiderne været helt i top. Ofte har det taget under 20 timer, fra jeg bestilte en eller anden underlig dims til vaskemaskinen, førend den var leveret. Og de har flere gange hjulpet mig med at analysere problemer på vores vaskemaskine, og hjulpet med at finde den rette reservedel. Prima! En særlig tak til Rasmus, der senest tog sig mere end et kvarter til at analysere varmesystemet i vores vaske-/tørremaskine, så jeg kunne reparere den, sågar helt uden at en reservedel var nødvendig. 10/10.

/ Jakob

5 de marzo de 2022

Hurtigt og nemt

Nøjagtig beskrivelse af reservedele til min boremaskine
Bestilt lørdag aften og modtog den tirsdag i pakkeboks
Super service og kan klart anbefales

22 de febrero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig levering og fantastisk…

Super hurtig levering og fantastisk kundeservice!

Jeg havde en rigtig go' købsoplevelse, og oplevede fantastisk kundeservice hele vejen i gennem forløbet. På trods af teknisk lidt bøvl (måske fra min side) stod Peter til rådighed med hurtig assistance i kundeservice.

Kæmpe anbefaling herfra!

22 de febrero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og god service

Bestilte tandhjul til KitchenAid røremaskine. Det kom på 2 dage, og nu virker den igen. Bestilte en ekstra del, som jeg ikke skulle bruge. Den blev hurtigt afbestilt uden problemer.

20 de enero de 2022

Super sted

Mindre end 24 timer fra bestilling til levering. Og det var imellem jul og nytår.
Dertil gode dele næsten lige så billigt som i Tyskland.
Har handlet der før og gør det gerne igen.

30 de diciembre de 2021

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.