2,1

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mycket oseriös betalningshantering och dåligt bemötande.

Vägrades säkra betalningsalternativ och ombads lämna ifrån mig betalkort för manuell inmatning, alternativt uppge kortnummer muntligt. När jag avböjde av säkerhetsskäl fick jag höra att faktura “inte gick” och blev dessutom bemött på ett nedlåtande sätt.
Först när chef blandades in gick det plötsligt utmärkt att skicka faktura, vilket visar att tidigare besked var felaktiga.
Aldrig varit med om liknande hos något annat hyrbilsföretag. Rekommenderas inte. Särskilt inte om du värnar om kortsäkerhet.
Detta var på deras utlämningskontoret i Jönköping

14 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Forsøgte at snyde med prisen

Vi havde booket og forudbetalt en bil gennem Norwegian med opsamling i Stockholm Arlanda. Ved afhentning er prisen pludselig 60% højere end den forudbetalte pris, uden at der er sket ændringer til reservationen. Efter 10 minutters forhandling med deres ikke særligt hjælpsomme personale lykkes det endelig at få bilen til den aftalte pris. Det er svært at tolke på anden måde end at de bevidst forsøgte at snyde os ved at ændre prisen uden at vi ville opdage det.

De får en ekstra stjerne fordi bilen rent faktisk kørte som den skulle og medarbejderen vi afleverede bilen til, efter end leje, var hjælpsom og serviceminded.

12 de septiembre de 2025

VARNING

VARNING
VARNING! Önskar att jag skrivit tidigare. Var trött, besviken och stoppade huvudet i sanden. Hoppas ingen hunnit bli lurad efter oss. Vi hyrde en bil för uthämtning på Los Angeles flygplats, mars i år. Vi hade hyrt genom Hyrbil24/Cartrawler och betalat extra för en försäkring hos dem. Trots att vi hade deras voucher med oss, så lade försäljaren vid disken till diverse försäkringar för 3 500:-. Vi såg inte detta då vi skrev på, på den lilla dataskärmen (efter att ha varit på resande fot i 24 immar) Vi har inte fått rätt mot detta SKURKFÖRETAG - så jag hoppas att någon läser detta och är tänker sig för innan de hyr av dem.

19 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

VARNING – oseriöst företag som lurar sina kunder!

Vi lämnade tillbaka bilen i tid, med fulltankad bil och bildbevis på allt. Vi pratade även direkt med personal i skranken, som bekräftade att allt var korrekt. Nyckeln lämnades i deras box då bilavdelningen var stängd – exakt enligt instruktion. En anställd sa rakt ut: “Ni har gjort allt rätt, inga problem.”

Trots detta drar företaget dubbla summan från vårt konto och lägger på helt felaktiga avgifter, bland annat en påhittad kostnad för sen inlämning.

Vi hyrde via svensk sida, men när vi försöker kontakta kundtjänst möts vi av totalt ointresse, arrogans och noll ansvarstagande. De skyller allt på sin ”utomlandsavdelning” som enligt dem ”har fått ett notat” – men inget händer, oavsett hur mycket bevis vi erbjuder. Vi blir helt enkelt ignorerade.

Det här är inte bara dålig service – det är bedrägeri. Pengarna som stals från oss skulle gått till att besöka en svårt sjuk familjemedlem en sista gång. Men det här företaget visar ingen som helst medmänsklighet eller moral.

Vi kommer aldrig hyra från dem igen – och vi råder alla andra att hålla sig så långt borta som möjligt. Det här är en risk du inte vill ta.

Engelsk:

WARNING – Dishonest company that scams its customers!

We returned the car on time, with a full tank and photo proof of everything. We even spoke to a staff member at the counter, who confirmed: “You’ve done everything correctly, no problem.” The key was dropped in the designated box since the car rental desk was closed – exactly as instructed.

Still, the company charged us double and added completely made-up fees, including a false late return charge.

We booked through the Swedish site, but when we tried to get help from customer service, we were met with rudeness, complete disinterest, and zero accountability. They just blamed their “international department,” saying “a note has been sent” – but nothing happens, no matter how much proof we offer.

This is not just bad service – it’s fraud.
The money they took from us was meant to help us visit a dying family member one last time. But this company showed no conscience, no empathy, and no integrity.

We will never rent from them again – and we strongly urge others to stay far away. Don’t take the risk! #fraud #svindel #lureri

12 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helt värdelös firma att hyra bil på.

Helt värdelös firma att hyra bil på.
Från början stod det att depositionen var på 200 USD som skulle återbetalas. När jag väl ska hämta bilen säger de att depositionen är 331 USD som skulle täcka ifall bilen inte är tankad osv. Stressad som man var skriver man på eftersom vill hämta ut bilen.
Men trots att man lämnade in bilen 5 januari har inget hänt ännu med återbetalning.

Så hyr bil från någon annan så slipper du bekymmer med kostnaderna efteråt!!!

5 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bokade bil i Kroatien till ett fast…

Bokade bil i Kroatien till ett fast pris, trodde jag. Väl i Kroatien så sa jag att jag inte ville ha några extra förankringar eller dylikt då jag redan hade det via mitt kreditkort. Väl hemma i Sverige fick jag en faktura som var 70% högra än initialt. Har sedan suttit i deras helt bedrövliga telefonkö med skrikande musik i örat flera gånger. Kommer fram till Norsk support.... har inte hänt någonting på 2 veckor utan de skyller bara på Kroatien... Har anmält debiteringen som bedrägeri och jag kommer aldrig hyra hos Budget vare sig privat eller via mitt företag i framtiden. USELT!

13 de julio de 2024

Lurendrejeri

Lurendrejeri. Betalade mer än dubbla kostnaden av det listade priset. Tar inget ansvar och skiter i sina kunder. Undvik!

6 de noviembre de 2022

Varning för Avis / Budget

Med tanke på att det finns så få omdömen så ska jag försöka vara objektiv även om det är svårt när.man är missnöjd som kund.

Bokningen på Internet gick bra, fast pris... ( Mer om det senare)

Vid hämtning av bilen hade jag gjort en "incheckning" på nätet för att det skulle gå snabbt. Men det gjorde det inte. Närmare en 15 minuter för att få ut bilen, tur att det inte var kö... Men det störde mig inte så mycket.

Men nu efteråt får jag en räkning på ytterligare 25% ovanpå.det till synes fasta priset. Jag har nu i snart en månad försökt få reda på vad dessa 320kronor består i. När jag får tag på någon så lovar de att se över problemet. Det enda som händer är att jag får en ny påminnelse om att betala ospecifika kostnader.

Kundservice är HELT obefintlig. Den enda jag pratat med är utlämningsstället som bara sa att jag skickar det vidare.

Så ska du hyra bil hur inte på Avis/budget för dom är inte seriösa.

12 de agosto de 2022

Dubbla avgifter

Vi bokade och betalade för bilen i samband med bokningen. Vi läste igenom all information. Ändå blev vi förvånade när vi fick ”slutfakturan” och det visade sig att de hade tagit ytterligare betalt för trängselskatt och bilregistreringsavgift.

När det gäller bilregistreringsavgiften så stod det klart och tydligt i bokningsbekräftelsen att den ingick. Ändå tog de extra betalt för detta.

När det gäller trängselskatten så visade det sig att detta stod någonstans i det tre sidor långa dokument/avtal som personalen snabbt gick igenom vid upphämtning av bilen - fast de nämnde det inte.

När vi sedan försökte kontakta dem för att fråga om bilregistreringsavgiften så visade det sig vara lättare sagt än gjort att ta kontakt med företaget. När vi väl fick svar (efter nästan två veckor) så var det egentligen inget svar alls. Avseende bilregistreringsavgiften skrev de endast att detta är något som de har på fakturan automatiskt, men de svarade inte på varför de har det BÅDE på slutfakturan OCH i den förskottsbetalning vi gjorde.

Vi kommer inte hyra något mer från Budget.

16 de octubre de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.