Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte og betalte min cykel mandag morgen over nettet. Et par timer senere ringer ejeren af butikken og tilbyder at fragte cyklen fra Århus til Roskilde samme dag idet at han alligevel har et ærind... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen kommunikation. Jeg bestilte den 9/6 afhentning af ladcykel, som skulle fiksets efter et trafikuheld. Efter flere opkald, hvor Buhl ikke kan svarer på, hvornår de henter cyklen, opgiver jeg den... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en Abus holder til en foldelås. - Leveringstid 1-3 dage blev til over en uge - Forkert model modtaget - Lang svartid på mail om leveringstid og bytte/returlabel. Opfølgningen blev m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Foretog online køb af cykelhjelm. Umiddelbart efter blev jeg ringet op af forretningen, der vejledte om hjelmen og størrelser, da der kunne være tvivl om den havde rigtig størrelse. God og venlig serv... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para bicicletas
  2. también en la categoría
  3. Tienda de bicicletas

Escrito por la empresa

Buhlcykler.dk er en webshop med masser af lækkert cykeltilbehør. Buhlcykler.dk er også en cykelbutik i Aarhus. Vi henter og bringer din cykel gratis til service, reperationer og eftersyn - på vores 5 stjernede certificerede værksted - i Århus og omegn.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,2

Todas las opiniones

19 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Forventningen til kundeservicen blev overgået

Jeg bestilte en Abus holder til en foldelås.
- Leveringstid 1-3 dage blev til over en uge
- Forkert model modtaget
- Lang svartid på mail om leveringstid og bytte/returlabel.

Opfølgningen blev med godtgørelse uden beregning af den rigtige holder, så jeg blev glad igen. Så trods besværet vil jeg gerne uddele 5 stjerner, da men tog kundeservicen seriøst - skønt!

18 de junio de 2024

Virkelig god oplevelse

Jeg kan kun anbefale Buhl Cykler! Jeg oprettede en service hos dem og en time efter hentede de min cykel og reparerede den på kort tid, så jeg fik den hjem samme dag.

2 de abril de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig service

Dårlig service

Jeg bestilte et par Oakley Briller for en måned siden, fik ordrebekræftelse, hvor der stod at jeg ville få en ny mail når ordre var sendt.
Da der var gået nogle dage, og jeg intet havde hørt, skrev jeg til dem, de var noget sløve i svartiden, men skrev tilbage at den devsærre lige pludselig var i rest hos Oakley, til trods for de skrev at de havde den på lager selv.
Jeg afventede, men fandt i mellemtiden brillen anden steds, og bad om at få annulleret min ordre hos Buhl, dog er de igen MEGET sløve i deres svar.

Kommer ikke til at handle der igen, da man kan finde noget bedre service andre steder.l

15 de febrero de 2024

Virkelig god service

Virkelig god service. Svarede på samtlige spørgmål og solgte intet unødvendigt. Bestilte en vare hjem, som de ikke havde på lager i den rigtige størrelse. Var hjemme allerede dagen efter.

7 de diciembre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig service - Udskiftning af eger

Jeg er har fået skiftet 2 eger, som jeg selvforskyldt havde ødelagt. De blev skiftet ved Buhl, hvor lignende eger ikke kunne findes på daværende tidspunkt, så jeg fik runde eger i stedet for flade. Det er sådan set fint nok. Skrug tiden 2 måneder frem, hvor en af de to runde eger sprænger. Jeg tager igen mit hjul op til Buhl, og forventer fejlagtigt, at de påtager sig et ansvar, da jeg aflverer hjulet, da jeg angiver mit navn og nummer, og de kan se i systemet, at jeg havde fået det fikset ved dem fra 2 måneder siden. Da jeg så skal hente hjulet, har man pludselig fundet de korrekte eger, som koster 5x de runde, og jeg skal betale fuld pris for service. Det bliver ovenikøbet forklaret, at der ikke er kvalitetsforskel på de to typer eger, hvorfor jeg undrer mig over at jeg pludselig skal have den til 5x pris og betale for to ydeligere jeg får med hjem. (der kunne man godt ringe og spørge, selvom det i det store billede er småpenge).

Jeg havde måske uberetiget tænkt, at der lå noget god will, når man næsten lige har fået det lavet, og det meget 'tilfældigt' er en af de nye eger de havde sat i som sprængte. Det kan være at jeg fuldstændig har misforstået den her branche, som jeg også er forholdsvis ny i, men jeg blev i hvert fald skuffet, da alt ansvar blev fralagt sig fra cykelmekanikerne. Da jeg spurgte hvad vi skulle gøre, hvis den sidste runde eg sprængte, fik jeg at vide, at vi måtte tage det til den tid, samt en kommentar fra en ejeren, som sagde at jeg skulle skifte hjulet ud, hvis det skete igen, hvilket jeg ikke synes tidslinjen berretiger (igen personlig mening).

30 de septiembre de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lidt for effektive

Egentlig er forretningen bare super effektiv, men ved køb af en cykelhjelm gik der koks i betaling. Da jeg så prøver igen får jeg to identiske ordrebekræftelser (forskellig ordrenummer).
Jeg skriver med det samme til forretningen og at annullere,men jeg får ingen svar og efter to dage får jeg to identiske pakker . Jeg har ikke engang fået svar om at ordren desværre var sendt får de så mailen.

1 de septiembre de 2023

God oplevelse hos Buhl Cykler

God oplevelse hos Buhl Cykler, og jeg handler her gerne igen. Der var en mindre udfordring med min bestilling, men dette blev klaret hurtigt og professionelt, tak for det.
5 velfortjente stjerner.

21 de agosto de 2023

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.