Banner for Bureaustoel24.nl

Bureaustoel24.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitgebreide keuze op de site en duidelijk bestelproces. Levering was volgens afspraak. Na ontvangst bleek er sprake te zijn van twee kleine beschadigingen. Dit is snel en volledig naar tevredenheid op... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De zending was wel goed geleverd , maar de bezorging niet , ik was op dat moment gewoon thuis en ze zeiden dat ze niet konden leveren , de volgende dag heb ik ze wel gekregen , maar ik was gewoon thui... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijke mensen die snel terug komen op je vragen. Het zou wel fijn zijn als je zelf je bezorgdienst kon kiezen, DHL bijvoorbeeld. Maar dat geld eigenlijk voor iedere webshop. Mogelijkheden... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede kwaliteit, eenvoudig te monteren en een mooie kleur. De stof voelt stevig en duurzaam aan. Ergonomisch ontworpen en perfect geschikt voor een kind van 7 jaar.

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros de oficina
  2. Tienda de accesorios de moda

Escrito por la empresa

ONZE MISSIE Jouw zitcomfort is onze prioriteit. Wij streven ernaar om jou zo snel mogelijk de bureaustoel te leveren die perfect bij jou wensen past. Dit bereiken we door je uitgebreid te informeren over de optimale zithouding en de te maken keuzes. Dit doen we via de online keuzehulp of samen met de EMTEK gecertificeerde zitcoaches aan de telefoon of in onze eigen showroom. Wij maken het kiezen van de juiste bureaustoel makkelijk! GESCHIEDENIS Onze reis begon meer dan 20 jaar geleden met twee zitspecialisten. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot de voorloper in de wereld van bureaustoelen. Met meer dan 110 gepassioneerde medewerkers, voorzien we inmiddels dagelijks klanten van persoonlijk advies en leveren we gemiddeld 350 bureaustoelen per dag die niet alleen comfort bieden, maar vooral ook de gezondheid en productiviteit ten goede komen. VOORDELEN EN SERVICES In de zoektocht naar de perfecte bureaustoel putten we uit een uitgebreid assortiment van meer dan 1.200 verschillende bureaustoelen die direct uit voorraad leverbaar zijn. We bieden in verschillende segmenten stoelen aan waaronder XXL-modellen voor als je wat langer of zwaarder bent, mooie design bureaustoelen, functionele bureaustoelen, ergonomische bureaustoelen maar ook elegante vergaderstoelen. Daarnaast wordt ons centraal gelegen showroom als groot voordeel ervaren door klanten waar elke stoel uitgeprobeerd kan worden. Maar onze service houdt niet op bij de aankoop; we bieden uitgebreide garanties, nazorg en onderhoudstips om de levensduur van jouw stoel te maximaliseren. TEVREDEN KLANTEN We zijn trots op de tevredenheid die onze klanten uiten, zichtbaar in meer dan 4.700 recensies op Trustpilot met een gemiddelde score van 9,0. Deze feedback is voor ons het bewijs van onze niet-aflatende inzet voor kwaliteit en klantenservice. TOT SLOT Bij Bureaustoel24.nl zetten we ons volledig in voor jouw zitcomfort en welzijn. En wij weten het al……. jouw perfecte bureaustoel wacht bij ons al op je!

Bureaustoel24.nl

De grootste en goedkoopste van Nederland

De grootste en goedkoopste van Nederland
Ruim 750 verschillende bureaustoelen direct te koop en op voorraad!

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

6 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 93% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

210 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Niks bijzonders.

Op tijd geleverd. Eenvoudig verpakt in plastic zak.

19 de junio de 2026

Beste Gerrie,
Hartelijk dank voor je review.

Fijn om te lezen dat je bestelling op tijd is geleverd.
We nemen je opmerking over de verpakking mee. We kiezen er bij een aantal sets wielen bewust voor om deze in een stevige beschermhoes te verzenden om verpakkingsmateriaal te beperken, maar we begrijpen dat dit niet altijd als bijzonder wordt ervaren.

Mocht je nog suggesties hebben , dan horen we dat graag. We staan altijd open voor feedback om onze producten en service verder te verbeteren.

Prima stoel

Prima stoel, stevig. Zit goed. Blij met hoe hoog de stoel kan. Goede kwaliteit voor prima prijs.

17 de junio de 2026

Beste Ronald,
Hartelijk dank voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat de stoel stevig is, comfortabel zit en voldoet aan je wensen. Ook leuk dat de extra zithoogte en de prijs-kwaliteitverhouding zo goed bevallen.
We wensen je heel veel plezier met je nieuwe bureaustoel. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar.

Communicatie verliep goed

Communicatie verliep goed, product kwam snel aan en het is een mooie stoel. Alleen werkt de knop wat stroef maar voor de rest prima

16 de junio de 2026

Beste Ginelle,
Hartelijk dank voor je mooie review en je positieve woorden!
Fijn om te horen dat de communicatie goed verliep, de levering snel was en dat je tevreden bent met de stoel.
Jammer om te lezen dat de knop wat stroef werkt. Dat hoort natuurlijk soepel te functioneren. Mocht dit niet verbeteren na verloop van tijd of heb je er last van tijdens het gebruik, neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag met je mee en zorgen indien nodig voor een passende oplossing.

Heel veel plezier met je nieuwe bureaustoel!

Klantvriendelijk

Heel goede klantenservice bij retourneren.
Erg goed geholpen in de winkel.
(Wel aan te raden om naar de winkel te gaan om een stoel uit te zoeken welke bij je past)

7 de junio de 2026

Beste Vincent,
Hartelijk dank voor je mooie review!
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice en dat je goed bent geholpen in de showroom in Utrecht. Daar doen we het voor!
Heel veel plezier met je bureaustoel. Mocht er in de toekomst nog iets zijn, dan weet je ons uiteraard te vinden.

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Paul, Hartelijk dank voor je review!
Fijn om te horen dat je de informatie over de levering als duidelijk en correct hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent.
Veel plezier met je ErgoHuman bureaustoel!

Aanrader

Bureaustoel zit zeer comfortabel .Goede service.

13 de junio de 2026

Beste Christine,
Kijk, dat horen we natuurlijk ontzettend graag! Fijn dat alles snel en naar wens is geleverd.
Veel plezier met je ErgoSmooth bureaustoel en hopelijk tot een volgende keer!

Keurig volgens afspraak

Keurig volgens afspraak, uitstekende service in Nieuwegein.

13 de junio de 2026

Beste,
Bedankt voor je fijne feedback!
Geweldig om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat je tevreden bent over de service . We waarderen het dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geen gepush en rustig de tijd voor je…

Geen gepush en rustig de tijd voor je als klant. het meest belangrijk is dat je in de winkel op je gemak een stoel kan uitzoeken en dat deze na 9 dagen bezorgd wordt . De bezorging duurde iets wat langer dan verwacht maar de stoel zit als gegoten. Daarbij hadden ze op dat moment korting en 15% is altijd meegenomen.

12 de junio de 2026

Beste Jasper,

Hartelijk dank voor je mooie review!

Fijn om te lezen dat je de tijd en ruimte hebt ervaren om op je gemak de juiste stoel uit te zoeken. Dat vinden wij erg belangrijk en fijn dat dit ook zo overgekomen is. Jammer dat de bezorging iets langer duurde dan verwacht (wordt aan gewerkt), maar des te leuker om te horen dat de stoel uiteindelijk als gegoten zit.

Heel veel zitplezier gewenst en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Goed advies

Goed advies, goed aanbod, snelle levering. Alleen updates over bezorging kwamen niet door. Stond ineens voor de deur.

3 de junio de 2026

Beste Bas,

Hartelijk dank voor deze mooie review en de fijne complimenten over ons advies en het aanbod!

Tegelijkertijd willen we je ook bedanken voor deze scherpe feedback over de levering. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de bezorger onverwacht voor de deur staat; een goede track & trace-update en contact met de vervoerder is juist zo belangrijk. We gaan dit direct oppakken met onze vervoerder als belangrijk leerpunt om deze updates in de toekomst te verbeteren.

Fijn dat de levering zelf in ieder geval snel is verlopen. Heel veel plezier met je ErgoHuman directiestoel!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering en makkelijk in elkaar…

Snelle levering en makkelijk in elkaar te zetten.

27 de mayo de 2026

Beste Henk,
Dat is de ideale combinatie! Fijn om te horen dat het bezorgen snel ging én dat het monteren van de opvouwbare bureaustoel een fluitje van een cent was.

Heel veel plezier met je nieuwe aankoop en geniet ervan.

Topservice!

24 de mayo de 2026

Beste Gert,

Hartelijk dank voor deze mooie review en de complimenten! Wat fijn om te horen dat je onze service als topservice hebt ervaren. Daar doen we het voor.

Veel plezier ermee!

Snelle en goede levering

24 de mayo de 2026

Beste Annet,

Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De meubels zijn oké maar niet foutloos

De ontvangen meubels zijn redelijk naar tevredenheid, al zijn ze niet foutloos. De chromen frames van de fauteuils niet geheel perfect. Er zitten op alle 4 de zijframes boven en onder middenin kleine verbuigingen dan wel oneffenheden die lijken alsof de buizen ergens knel gezeten hebben of misschien zijn het toch lichte productiefouten? Het is op alle 4 de frames consistent aanwezig dus waarschijnlijk geen toeval. Desondanks ben ik tevreden omdat het niet héél lelijk of opvallend is en ik ermee kan leven. Het blijven leuke fauteuils en ze staan leuk in mijn woonkamer.

12 de mayo de 2026

Beste heer, mevrouw Gruijters,
Hartelijk dank voor je uitgebreide en eerlijke review.

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de fauteuils en dat ze een mooie plek hebben gekregen in je woonkamer. Tegelijkertijd vinden we het jammer om te lezen dat de chromen frames niet helemaal 100% aan je verwachtingen voldoen.
Naar aanleiding van je opmerking gaan wij onze productmanagers vragen om de frames van dit model extra te controleren, zodat we kunnen beoordelen of dit een productiekenmerk is of dat er ruimte is voor verdere verbetering. Mocht er in de toekomst toch iets spelen of mocht je vragen hebben over de fauteuils, neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee en helpen je uiteraard graag verder.
Veel plezier gewenst met je nieuwe fauteuils!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Levering snel en conform afspraak!

Levering snel en conform afspraak, geleverde stoel is van prima kwaliteit. Aanrader

22 de mayo de 2026

Beste Marc,
Fijn om te horen dat de levering snel en volgens afspraak is verlopen en dat de stoel goed bevalt. We besteden veel aandacht aan zowel de kwaliteit van onze producten (middels 2 productmanagers die kwaliteit als nr. 1 prio hebben) als aan een betrouwbare levering, dus het is mooi om te lezen dat dit ook zo is ervaren.
Veel plezier gewenst met de stoel en graag tot ziens!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goeie service na verkoop.

Goeie service na verkoop.

Beste Candy,
Dankjewel voor de mooie woorden! We vinden het minstens zo belangrijk om na de aankoop goede service te bieden als ervoor. Fijn om te horen dat je dat zo hebt ervaren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

goede uitleg stoel ziet er goed uit…

goede uitleg stoel ziet er goed uit moet nog even wennen aan de zit alleen rugleuning moeilijk in te stellen.

21 de mayo de 2026

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste heer Zijlstra, Hartelijk dank voor je review en fijn om te horen dat de stoel goed bevalt!

We snappen goed dat een ergonomische bureaustoel in het begin even wennen is, zeker als je hiervoor een andere zithouding gewend was. Vaak merk je na enkele dagen of weken dat het zitcomfort juist verder toeneemt.

Wat betreft de rugleuning: deze is voorzien van een rastermechaniek. Dat betekent dat de rugleuning in verschillende vaste standen vergrendeld kan worden. Door de rugleuning heel langzaam omhoog te trekken ontgrendel je de rugleuning, waarna je deze in de gewenste positie kunt plaatsen en weer kunt vergrendelen. Het kan soms even zoeken zijn naar de stand die het beste bij jouw lichaam en werkhouding past. De hoogste stand zorgt er weer voor dat de rugleuning zakt naar de meest lage positie.

Mocht je er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met het optimaal instellen van de stoel.

Goede kwaliteitsproducten

Goede kwaliteitsproducten

Respuesta de Bureaustoel24.nl

Beste Marjolein, Hartelijk dank voor je mooie review!

Fijn om te horen dat zowel het ladeblok als de kapstok naar wens zijn. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van ons assortiment, dus het is altijd fijn als dat ook zo wordt ervaren.

We wensen je veel plezier met je aankoop en zien je graag nog eens terug in onze webshop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over onze aankoop

Zeer tevreden over onze aankoop, goed op de hoogte gehouden over status bestelling en hoge kwaliteit product

Beste Gian,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel de communicatie rondom de bestelling als de kwaliteit van het product. Veel plezier gewenst met je aankoop en mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Let op: wieltjes blokkeren!

Goede voorlichting op de site. Wat ik niet wist: de wieltjes vd bureaustoel blokkeren als je erop zit. Daarvan was ik me niet bewust toen ik hem bestelde. Let dus daarop.

Beste Christy,

Hartelijk dank voor je review en waardevolle feedback.

Veel van onze bureaustoelen worden standaard geleverd met veiligheidswielen die blokkeren wanneer er geen gewicht op de stoel rust. Dit voorkomt dat de stoel onbedoeld wegrolt bij het opstaan of gaan zitten. We begrijpen echter dat dit niet voor iedereen de voorkeur heeft.

Voor de meeste modellen zijn ook ongeremde wielen los verkrijgbaar, zoals onze Rolo Free-wielen. Mocht je liever vrij rollende wielen gebruiken, dan helpen we je graag verder.

Neem gerust contact met ons op als je hierover meer informatie wilt. We denken graag met je mee.
Rob namens het Team Bureaustoel24

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bezorgdienst ondermasts

De goederen zijn goed.
De pakketbezorging is nog geen 1 ster waard.

20 de mayo de 2026

Beste Wim,

Hartelijk dank voor je review.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde Voetensteunen. Tegelijkertijd vinden wij het erg vervelend om te lezen dat de bezorging niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

Zoals we inmiddels ook persoonlijk contact gehad, nemen wij jouw ervaring zeer serieus. We hebben hierover contact gehad en je al geïnformeerd over de stappen die wij intern gaan zetten om dit soort situaties in de toekomst te verbeteren.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit onder onze aandacht te brengen.
Martijn namens het Team Bureaustoel24

8 consejos para escribir buenas reseñas.