Busch & van der Worp Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles wat ik nodig had -acrylverf, diverse kleuren - was er, en ik werd heel vriendelijk geholpen. Bij deze winkel kom ik beslist weer terug als ik iets zoek!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vorig jaar copic stiften besteld. Maar deze waren naar mijn idee al snel leeg. Telefonisch contact opgenomen en zeer netjes te woord gestaan. Duidelijk advies. Door verwezen naar de website, overigens... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een aantal aankopen in de winkel was dit mijn eerste online bestelling. Op maandagmiddag besteld, eind van de middag werd ik gebeld dat 2 dingen helaas tóch niet op voorraad waren, een pensee... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de hobbies

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Winkel in kunstenaarsbenodigdheden en lijstenmakerij, tevens schilder cursussen en schilderworkshops, gevestigd te Zwolle. Ook webwinkel

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

prima assortiment acrylverf

8 de septiembre de 2026

Bijzonder klantvriendelijke zaak

Bijzonder klantvriendelijke zaak: prettig contact. Snelle communicatie; wanneer de voorraad van een besteld product uitverkocht is wordt een alternatief voorgesteld of desgewenst een snelle terugbetaling uitgevoerd. Snelle levering , uitstekende verpakking met attente persoonlijke boodschap, over heel de lijn 10 op 10. Graag weer.

13 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Niet alles leverbaar, gekozen voor 'n alternatief

'n Kleine bestelling geplaatst. Daarvan waren twee penselen niet meer leverbaar. In (mail)overleg gekozen voor 'n alternatief.
Prettige communicatie en bij de zending een heel persoonlijk briefje.
Vijf sterren is het maximum, anders had er een extra gemogen.

19 de noviembre de 2025

Respuesta de Busch & van der Worp

Wauw, wat fijn om te horen! Bedankt!

Coulant en vriendelijk!

Absoluut een hele dikke aanrader. Mijn vrouw was jarig, dus een bestelling gedaan voor een ezel met accessoires. Daarna gebeld door het bedrijf met tips over welke producten beter werken voor een starter etc. Doos kwam binnen, en alles was ingepakt in cadeaupapier! Super coulant, super vriendelijk personeel. Echt een aanrader!

15 de septiembre de 2025

Duidelijke communicatie, snelle levering

Ik ben ontzettend tevreden over mijn bestelling bij dit bedrijf! Dinsdag had ik een verfset besteld en werd diezelfde dag nog gebeld met de mededeling dat het product tijdelijk niet leverbaar was. Ze gaven direct duidelijkheid over de verwachte levertijd – heel attent en professioneel.

Tot mijn verrassing werd de verfset al op zaterdag geleverd, dus nog sneller dan verwacht! Er zat zelfs een handgeschreven briefje bij met “bedankt voor je geduld en veel plezier” – echt een persoonlijk en sympathiek gebaar.

Kortom: snelle en duidelijke communicatie, snelle levering en een persoonlijke touch. Een aanrader!

12 de julio de 2025

Respuesta de Busch & van der Worp

Dank je wel! Wat fijn om te horen!!!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Product goed en zorgvuldig verpakt

Product goed en zorgvuldig verpakt. Prima samenwerking met de bezorgdienst betreft de levering.
Alleen jammer dat je vantevoren geen bericht krijgt wanneer het product verzonden is.

22 de junio de 2025

Respuesta de Busch & van der Worp

Bedankt voor je review! Inderdaad jammer dat het bericht van verzending niet is aangekomen. We merken inderdaad dat heel af en toe dit niet goed doorkomt. En er is een kans dat het bericht in de spam box komt. In ieder geval, veel plezier met de spullen!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Net niet helemaal goed

Helaas was één van de drie producten niet goed ingelijst. Zeer storende bobbels zichtbaar. Was niet nodig geweest met meer aandacht voor het eindproduct. De andere twee (zelfde lijst, zelfde formaat en zelfde papierdikte) waren prima.

19 de marzo de 2025

Respuesta de Busch & van der Worp

Dag, jammer dat je niet helemaal tevreden bent. Kunnen we het (alsnog) oplossen? Neem anders nog even contact met ons op.
B&W

Gastvrije winkel

Gastvrije ontvangst met een kopje thee. Daarna het mooie assortiment van deze Zwolse winkel mogen bekijken. Ook de website is dik in orde en orders worden snel verstuurd. Ik kom zeker nog eens terug.

21 de febrero de 2025

Respuesta de Busch & van der Worp

Dag, wat leuk om te horen, bedankt, en tot de volgende keer!!!

Service is erg vriendelijk

Service is erg vriendelijk, als er iets niet op voorraad is, dan wordt je gebeld of gehaald hierover. Ik maakt tekeningen vaak met pastel of houtskool en grafiet.

25 de enero de 2025

Fijn om te horen!

Top zaak

Ik bestel al jaren bij Busch en van der Worp en ben altijd snel en goed geholpen. Het leveren van artikelen gaat volgens afspraak. Meestal de volgende dag in huis. En als er onverwacht iets niet is bellen ze om af te spreken hoe ze het kunnen oplossen.

1 de diciembre de 2024

Respuesta de Busch & van der Worp

Fijn om een positieve recensie te lezen, bedankt!

Winkelbezoek

We komen regelmatig langs en krijgen goede tips en adviezen. Ze hebben er echt verstand van!

28 de noviembre de 2024

Respuesta de Busch & van der Worp

Met plezier, Hetty! Bedankt voor je review.

TOP!

Zeer goede webshop van deze winkel.
Vriendelijke en kundige medewerkers.
Snelle levering en als een artikel niet leverbaar is krijg je een telefoontje.
Dus gewoon top!

5 de noviembre de 2024

Respuesta de Busch & van der Worp

Hartstikke fijn om te horen, bedankt voor je review Chris!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne webwinkel en altijd in orde

Fijne webwinkel en altijd in orde! Goede kwaliteit spullen, handige content en blogs/vlogs. Kortom! Prima!

23 de octubre de 2024

Respuesta de Busch & van der Worp

Dank je wel voor je mooie review! :)

Creatieve Echte mensen....

Ontzettend fijn bedrijf met echte mensen online, ( geen Ai bots) , die je vragen beantwoorden. Geven altijd goede oplossingen en denken met je mee. De positieve energie van het team en het bedrijf is voelbaar. Ik hoop dat dit nog heel lang zo blijft. Tegenwoordig best schaars.......

28 de julio de 2024

Respuesta de Busch & van der Worp

Wat een fijne review om te lezen, superbedankt! :)

Wow!!

Wow! de volgende dag was de bestelling al binnen. ik had een tube brons besteld van 120ml. Er zal een hartelijk briefje bij dat die niet op voorraad was en dat ze er een pot van 500ml in hadden gedaan, zonder enige kosten. Waar vind je dat nog! Dank je wel, Anna!

18 de julio de 2024

Respuesta de Busch & van der Worp

Hierom doen we ons werk met zoveel plezier :D Bedankt voor je review!

Top Service!

Ik woon in Voorburg maar bestel regelmatig bij Busch en van der Worp. Wat een enorme collectie en de mensen hebben verstand van hun producten. In de ochtend besteld en volgende dag al geleverd! Laatst wqs een tube verf niet op voorraad dit wordt dan gewoon een paar dagen later geleverd. Zal zeker hier opnieuw bestellen.

29 de mayo de 2024

Respuesta de Busch & van der Worp

Hallo Debbie, superbedankt voor je leuke review! :D Groetjes van het Busch & van der Worp team

passie!

Je voelt echt de passie van dit bedrijf. Bij je bestelling een leuk handgeschreven kaartje maakt het zeker af. Het enige wat ik iets minder vind zijn de wat hoge verzendkosten, maar uiteindelijk weerhoudt het mij niet om te bestellen. Ga zo door!

13 de abril de 2024

Respuesta de Busch & van der Worp

Hoi Cynthia! Bedankt voor je fijne review :) Helaas hebben wij geen invloed op de verzendkosten, maar de handgeschreven kaartjes gaan we zeker mee door :D Fijne dag!

Always a top service

Always a top service. Personal approach and fast delivery

5 de abril de 2024

Great, thank you! :D

8 consejos para escribir buenas reseñas.