Consulta las opiniones de los clientes
Caught in a trap no turning back. Wow such beautiful pics.what you get is totally different to the so called download you receive,I complaineld got same pic different size,complained again smaller pi... Ver más
Absolutely love our new pictures of our girls. My Pet Frame were amazing. Proofs came through quickly, followed by a speedy delivery. Unfortunately our frames arrived damaged but I had a reply from th... Ver más
I bought this as a gift for my parents of their Great Dane, it captured her character perfectly and was exactly what I had hoped it would be. The preview was very quick (but did go into my spam email... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Maak een kunstwerk van jouw eigen huisdier. Kies uit verschillende tekenstijlen! Op maat gemaakte posters voor je viervoetige vrienden!
Información de contacto
De Overmaat, 71, 6831AG, Arnhem, Holanda
- info@mypetframe.nl
- mypetframe.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Oplichters!!!!
slechte communicatie met dit bedrijf, ik heb 2 weken op een antwoord moeten wachten en het probleem is niet opgelost. Besteld en binnen 24 uur kreeg ik een voorbeeld van wat ze gemaakt hebben, dit was zeer slecht en heb er feedback op gegeven wat er anders moest, er werd beloofd dat ik binnen 24 uur een nieuwe schets kreeg, dit werd dus 3 weken uiteindelijk. Ze hebben niks aangepast en gewoon de oude schetsen weer gestuurd. Ik heb maar op akkoord gedrukt omdat ze toch niet luisteren, en ik niet meer mocht annuleren want de 2 weken waren al om, tja zo kan ik ook makkelijk geld verdienen. Ik zal deze schetsen waarschijnlijk nooit ophangen dus weg 130 euro. Dacht een mooi cadeautje te kunnen geven aan mijn man van zijn geliefde overleden huisdieren maar ik schaam me er gewoon voor.
Feedback goed aangepakt
Feedback goed aangepakt, snelle levering, mooi eindresultaat
Super slecht
Wat er mis kan gaan... gaat mis bij dit bedrijf...luisteren niet naar klant..hebben geen emphatie, gaan schandalig met je om, geven geen antwoord op mails... kijken totaal niet wat je gewijzigd wil hebben, blijven steeds de portretten terug sturen waar je een wijziging voor aangevraagd heb.....of ze sturen smoesjes terug dat het onderweg is maar vervolgens 5 dagen later alleen nog op gelabeld staat....tja wat is er wel goed aan dit bedrijf totaal NIKS dus zou mn portret hier dan ook echt niet bestellen, en echt verder kijken er zijn meerdere bedrijven die dit kunnen die vast wel klantvriendelijk zijn en naar je willen luisteren hoe je portret het liefst gezien wil hebben KORTOM SLECHT.....
Terrible service, don’t buy from them.
I ordered a portrait as they look amazing.
Placed my order on the 26/05 and got a email saying I would receive a proof of my picture within 24 hours which didn’t arrive.
I had to email them a few days later which they did get back to me pretty quick, but this was the only email I have ever received back.
I’m now on the 8th of June and emailed them numerous times, but never get anything back.
Avoid buying from this company there customer service skills is terrible.
The all round service is awful.
Shop around if your after a similar picture I’m sure there are must better company’s around that actually do respond to your emails.
Teleurstellend
Precies dezelfde ervaring als Laure Gyssels. Extra bijbetaald voor een aanpassing, maar krijg continue de oude opdruk doorgestuurd. Klantenservice reageert ook niet meer.
Teleurstellend
Duur voor wat het is. Ze zeggen dat je binnen 24u een (nieuw) ontwerp krijgt maar dat is zelden het geval. En de opmerkingen/aanpassingen die je stuurt worden precies zelfs niet gelezen. Ik heb al 3x bij hen besteld maar de laatsre 2 ontwerpen waren rampzalig. Weken heen en weer sturen, telkens dezelfde aanpassing vragen omdat die niet wordt aangepast, ik heb meerdere maken hetzelfde ontwerp ontvangen dat ik al had afgekeurd… Ook een slechte klantenservice.
De gelijkenis was treffend zo blij mee
Supermooie afwerking en kwaliteit en…
Supermooie afwerking en kwaliteit en top klantenservice.
Heel erg blij mee!
Verschil met voorgaande ontwerpen
Ik heb al twee kaders en nu heb ik net hetzelfde besteld van onze nieuwe pony. De kleur beige als achtergrond is niet hetzelfde als bij de vorige kaders, de kleur is een beetje donkerder. Maar vooral is het ook een andere kader waardoor het verschil wel opvalt als ze naast elkaar komen te hangen. Ze zijn mooi maar het is jammer dat ze niet hetzelfde zijn natuurlijk.
Hele fijne communicatie ook als er wat…
Hele fijne communicatie ook als er wat aanpassingen gevraagd worden. Het resultaat is prachtig! Heel blij mee
De kwaliteit is gwn top en het is ook…
De kwaliteit is gwn top en het is ook fijn dat jullie ook laten zien hoe het er uit gaat zien zo dat wij kunnen zeggen ja of nee
This was 100% worth it
I had a portrait made for my mum of her cat as it sadly passed away . I am over the moon of how the portrait turned out it was so accurate and looked incredible I would 100% recommend buying from my pet frame it’s definitely worth the money
een prachtig cadeau voor mijn partner
Ik had een foto van mijn twee honden aangevraagd en ze stuurden me heel snel een concept. Na mijn goedkeuring ontving ik de foto dezelfde week nog thuis. Ik kan dit van harte aanbevelen, want zo krijg je een prachtige foto van je lieve huisdier.
Alles blééf misgaan - gekmakend!
Wat ging er mis? Je kunt beter vragen wat er níet misging. Bijna een maand bezig geweest, en een eindeloze stroom e-mails moeten sturen, voordat ik éindelijk een kloppende tekening in handen had. Ik blééf dezelfde aanwijzingen sturen, keer op keer. Op den duur zélfs een (computer-)getekend voorbeeld gestuurd van: zó moet het! En ondanks dat er steeds beterschap beloofd werd, werd er gewoon niets mee gedaan. Iedere keer weer een nieuw ontwerp krijgen dat totaal niet overeenkomt met de foto die je gestuurd hebt. Mailen tot je een ons weegt dus, en deze firma is niet telefonisch te bereiken - daar had ik vooraf op moeten letten, want dat is meestal een slecht teken.
En dan nog iets. In het bestelproces wordt er voor ieder formaat hetzelfde voorbeeld weergegeven. Maar dat klopt van geen kanten. Voorbeeld: In 20x30 is de lege ruimte boven je huisdier veel hoger (géén gezicht) dan in 30x40, doordat dat een andere beeldverhouding is. Sta hier goed bij stil en zoek dat van tevoren uit. Nog een veel beter advies: bestel NIET bij deze firma.
Ontzettend tevreden!
Een aantal jaar geleden hebben wij een My Pet Frame van onze hond cadeau gekregen van vrienden. Nu hebben we er nog een hondje bij en wilden we van haar ook een mooi portret van My Pet Frame.
Maar we wilden wel zeker zijn dat het ook bij elkaar zou passen en dat de kleuren t.o.v. de portretten en de verhoudingen in het echt ook met elkaar zouden kloppen.
Het eerste portret van ons hondje leek digitaal perfect, maar viel in het echt heel donker uit, zeker t.o.v. het portret van onze andere hond.
Hierover een mailtje gestuurd en ze begrepen het compleet en met meer foto's en aanwijzingen wat we graag anders zouden zien, zijn we na een aantal proefversies uiteindelijk tot een super mooi resultaat gekomen! De portretten passen nu perfect bij elkaar en de verhoudingen en kleuren kloppen ook met in het echt.
Ontzettend tevreden over de klantenservice, vriendelijkheid, geduld, begrip en medewerking! Dus dat verdiende zeker een goede review!
Zeer snelle en goede service.
Zeer snelle en goede service.
Ook snelle reactie op mails.
Mooie canvas van je huisdier
Er waren wat problemen met een canvas die ik besteld had, maar dit is netjes opgelost. Verder tevreden over het resultaat
Más información sobre otros tipos de reseñas.