Banner for Byggefakta | Powered by Hubexo

Byggefakta | Powered by Hubexo  Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med Byggefakta / Hubexo. Sælgerne er dygtige, professionelle og virker meget behagelige i dialogen, men vores oplevelse er desværre, at produk... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kunne man give én stjerne gjorde vi det!! Lige som mange andre skriver her, så hold jer langt væk fra dette firma! Vi indgik en aftale på et års abonnement og absolut ikke mere. Vi modtager alli... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Erfaring efter 1 år hos Byggematerialer.dk Min statistik: Opkald: 0 Opgaver: 0 Byggefaktas statistik. Impressions: 18487 Detaljer views, Alle sider: 401 Klik gennemgang: 74 Fi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et fantastisk program til styring af evt. nye opgaver, samt styring af aftaler med kunderne. Giver et godt overblik i din hverdag, kan kun anbefales, deres service er tip/top. Priser kan man altid dis... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Proveedor de Material de Referencia Certificado (MRC)

Escrito por la empresa

Byggefakta A/S har leveret projektinformation til byggeriets aktører siden 1986 og er i dag markedets absolut førende leverandør af information om byggeprojekter i hele Norden. Byggefakta har i dag mere end 3.000 kunder - alene i Danmark.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Endnu et firma der snyder folk

Så Kan man konstatere endnu engang, et firma der kun svindler og snyder for at få penge indenbords. Jeg har valgt ikke at takke ja igen, da det er spild af penge og man får intet får det.

Et system der ikke fungerer, når man ikke kan komme i kontakt med nogen der har noget med sagerne at gøre, eller man endelig får fat i nogen og man så får at vide, at de ikke vil kontaktes, og de selv sender ud til dem de vil have til at give tilbud.

Har ikke kunne få fat i folk inde ved byggefakta.

Der har været en der har prøvet at hjælpe med at sætte tingene op, men det hjælper ikke noget, når personen ringer en gang hver tredje måned for at høre om det var bedre.

22 de noviembre de 2021

Kære Torben,

Jeg er virkelig ked af at læse, at du og din virksomhed TP Huse-BYG har haft en dårlig oplevelse som kunde hos os, og at du føler, at du ikke har fået noget ud af det abonnement, du har tegnet hos os.

Når det er sagt, så synes jeg, at det er nogle hårde ord med "svindler" og "snyd", du bruger om os. Du har fået det produkt og de informationer, som du har i din kontrakt og som du har betalt for. Derudover kan jeg se, at mine kollegaer i kundeservice flere gange har tilpasset dit abonnement til dine (ændrede) behov, for at du netop skulle få mest muligt ud af dit abonnement.

At du skulle have svært ved at komme i kontakt med os, kan jeg derfor heller ikke genkende.

Vi har desværre ingen indflydelse på, hvordan og hvor meget du bruger systemet – og det har selvfølgelig en afgørende betydning for, hvordan du oplever systemets værdi. Jeg kan godt forstå din frustration, når du ikke kan komme igennem til kontaktpersonerne på de enkelte projekter, eller når din arbejdskraft bliver fravalgt – dette er desværre heller ikke noget, vi har indflydelse på.

Vi kan dog forholde os til, at vi (heldigvis) har rigtig mange kunder med virksomheder, der ligner din, som opnår store resultater ved at bruge systemet.

Jeg kan se, at du har opsagt dit abonnement, men du er selvfølgelig fortsat velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Vores medarbejdere i kundeservice sidder klar til at hjælpe dig på 7025 3031.

Camilla / Byggefakta A/S

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun anbefale Byggefakta.

Jeg har tidligere brugt Byggefakta i en anden gulvvirksomhed, hvor jeg havde stor glæde og gavn af de mange værktøjer. Nu har jeg så fornøjelsen af at bruge det i min egen forholdsvis nyopstartede gulvvirksomhed, hvor jeg bestemt heller ikke kan klage.
Jeg kan kun anbefale Byggefakta.

Jesper Vera Christensen
JC Gulventreprise ApS

19 de noviembre de 2021

Kære Jesper,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Den er vi utroligt glade for.

Det er en fornøjelse at læse, at du har glæde af vores system og kan se værdien i det.

Vi glæder os til at se, hvor fremtiden bringer vores samarbejde hen.

Ha' en rigtig god dag :)

Camilla Jensen / Byggefakta A/S

Super godt produkt

Super godt produkt, utrolig god service og fremragende informations program.
Egebæk Byg A/S kan varmt anbefale Byggefakta.dk.

19 de noviembre de 2021

Kære Annette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Hvor er det skønt at læse, at I er glade for de informationer, vi hos Byggefakta leverer. At I får udbytte af vores produkt, er lige netop dét vi ønsker.

Jeg vil give dine pæne ord videre til vores kundeservice.

Rigtig dejlig dag til jer :)

Camilla Jensen / Byggefakta A/S

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale FaktaNetLive fra…

Jeg kan varmt anbefale FaktaNetLive fra Byggefakta. Det giver Halbyg en god indsigt i markedet. Specielt er vi interesseret i kendskab til projekterne på et tidligt stadie - og det er Byggefakta rigtig gode til! Halbyg får også en god indsigt i andre potentielle samarbejdspartnere på underenprenør- og leverandørsiden.

9 de noviembre de 2021

Kære Henrik

Mange tak for din meget flotte anmeldelse af vores projektinformationer og systemet FaktaNet Live.

Det er fedt at læse, hvordan I bruger systemet til at finde projekter og samarbejdspartnere. Det glæder os i den grad, at I får udbytte af vores produkt!

Jeg håber, at du får en dejlig dag.

Mia Smidt / Byggefakta A/S

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det nye Smart system er et virkelig…

Det nye Smart system er et virkelig lækkert program at bruge, hvis man gerne vil søge større projekter i hele DK.
Er så glad for det

1 de noviembre de 2021

Kære Anders,

Mange tak for din anmeldelse - den er vi meget glade for.

Det er dejligt at læse, at du er glad for vores system SMART - og at det hjælper dig i dit arbejde med at søge projekter.

Ha' en rigtig dejlig dag.

Mia Smidt / Byggefakta A/S

Super nemt

Super nemt, og overskueligt system, som kan bruges til mange forskellige ting.
Indtil videre har vi kun oplevet en super support
Kan klart anbefales!

20 de octubre de 2021

Kære Dennis,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det er en fornøjelse at læse, at I har glæde af de informationer, I finder hos os - og at I nemt får overblik over dem.

Jeg vil give dine pæne ord videre til vores kundeservice :)

Hav en rigtig dejlig dag.

Fremragende Informations program

Utrolig god service og fremragende informations program.
Byggefakta hjælper med gode og konkrete informationer vedrørende diverse byggerier.
Vi hos Jysk Coating ApS kan kun anbefale Byggefakta.dk.

1 de octubre de 2021

Kære Daniel,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Hvor er det skønt at læse, at I får udbytte af de informationer, I finder gennem os. Det er lige netop dét, vi ønsker for vores kunder.

Vi glæder os til at følge jer fremover.

Rigtig god mandag :)

Et værdifuldt værktøj

Byggefakta hjælper os til at være mere målrettet, når vi skal ud at opsøge vores opgaver. Samtidig er Byggefakta med til at give os aktuel viden og relevant fakta om den pågældende byggesag, så vi er godt klædt på og velinformeret allerede inden vores møde med kunden.

27 de septiembre de 2021

Kære Morten,

Mange tak for din anmeldelse - den er vi utroligt glade for.

Det er fedt at læse, hvordan I bruger systemet og de oplysninger, I finder.

Vi er glade for at vores platform bidrager til, at I har endnu mere målrettede og relevante møder med jeres kunder.

Vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer.

Jeg håber, du får en rigtig dejlig dag :-)

Fremragende udbudsportal

Fungerer rigtig godt som udbudsportal, et enkelt system at bruge. Har fået mange opgaver igennem portalen og får løbende sparring og service opkald..
Er overordnet super tilfreds!
Deres kundeservice er i top, og kan kun anbefale det til andre håndværkere der vil vælge de rigtige opgaver til deres forretning.

24 de septiembre de 2021

Kære Morten,

Mange tak for din meget flotte anmeldelse.
Vi er meget glade for at læse dine flotte ord om vores system.

Det er netop vores hensigt, at platformen skal være nem at navigere i og give dig netop de oplysninger, du har brug for. Så det er fedt at læse, at du har fundet opgaver igennem vores system.

Jeg er sikker på, at de dygtige mennesker i kundeservice også bliver galde for at høre, at du er glad for jeres samarbejde.

Jeg vil i hvert fald sørge for, at de får det at vide.

Vi gælder os til at fortsætte det gode samarbejde.

Rigtig god dag :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde problem med at logge ind på min konto

Havde problem med at logge ind på min Byggefakta SMART og det blev hurtigt ordnet. Fik så yderligere et uopfordret opkald hvor Mette S lige hjalp mig med at optimere min søgemaskine og samtidig lige gav mig nogle gode fif til at bruge systemet bedre.
Tak for det
Hilsen Ole fra CASADANA A/S

23 de septiembre de 2021

Kære Ole,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at læse, at du har fået den hjælp, som du har haft brug for.
At bistå vores kunder med råd og vejledning i vores produkter er en klar prioritering hos os.

Samtidigt er det vigtigt for os, at vores system gavner jeres forretning - jeres succes er altafgørende for os.

Jeg skal sørge for at give dine pæne ord videre til Mette.

Rigtig dejlig fredag og weekend :)

Vils Tegloverliggere

Byggefakta / FaktaNet Live bruger vi til at få detaljer om store kommende projekter.
Det er let at finde rundt på siden, og der er mange måde at søge på.
Fantastisk serviceminded personale, som altid står klar til at hjælpe.

16 de septiembre de 2021

Kære Vils Tegloverliggere,

Mange tak for den meget flotte anmeldelse.
Den er vi meget glade for at få!

Det er fedt at læse, hvordan I bruger systemet til at finde projektinformationer, der er relevante for jer. Jo mere I får ud af vores produkter, jo gladere er vi :)

Jeg vil give de pæne ord om de søde mennesker i kundeservice videre - dem er jeg sikker på, de bliver glade for.

Jeg håber, I får den dejlig dag.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rigtig godt redskab til styring og…

Rigtig godt redskab til styring og opfølgning på leads.

13 de septiembre de 2021

Hej NCC Hercules Fundering,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Vi er meget glade for at læse, at I har glæde af vores system og bruger det i jeres arbejde.

Vi glæder os til at se, hvor fremtiden bringer vores samarbejde hen :)

Rigtig skøn dag til jer!

Packs Multiservice

Packs Multiservice
Takker for den gode service og behandling

7 de septiembre de 2021

Kære Patrick,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Den er vi utroligt glade for.

Vi er glade for at læse, at du får den service, du har brug for.

Vi vil også gerne takke for det gode samarbejde - vi glæder os til at fortsætte det.

Rigtig god dag til dig :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi "Skovlundgaardbyg" har ved at bruge…

Vi "Skovlundgaardbyg" har ved at bruge byggefaktas projektbase oplevet succes i målet om at få kendskab til større projekter og vores mulighed træde ind som totalleverandør.

6 de septiembre de 2021

Hej Skovlundgaardbyg,

Mange tak for jeres flotte anmeldelse. Det er skønt at læse, hvordan I bruger Projektdatabasen til at finde de projekter, I gerne vil byde ind på.

Vi er både glade og stolte over at de informationer, I finder hos os, bidrager til at få jeres virksomhed i den retning, I ønsker.

Tusind tak for at dele det med os! :)

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde.

Må I få en rigtig dejlig dag.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vigtigheden af det nærværende menneske

Jeg har som tovholder på samarbejdet mellem mit firma og Byggefakta haft en rigtig god oplevelse. Jeg vil især fremhæve den venlige og hjælpsomme dialog, jeg har oplevet. Vores firma fik tildelt en bestemt medarbejder, der tog mig i hånden hele vejen med hjælpsomhed, tålmodighed og venlighed. Det havde jeg stor gavn af, da jeg var ny til konceptet. Jeg blev altid mødt med venlighed og forståelse for min opgave, og der var stor hjælp at hente.

4 de septiembre de 2021

Kære Kristian,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse.
Det er virkelig dejligt at læse om, hvad du oplever gør vores samarbejde godt!

At møde vores kunder med venlighed, hjælpsomhed og med en konstruktiv dialog er meget vigtigt for os. Det er skønt at høre, at vi netop formår det hos dig.

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde i fremtiden.

Jeg vil glæde mig til at dele dine flotte ord med vores kundeserviceafdeling :)

Jeg håber, du får en rigtig dejlig dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super godt værktøj og en fantastisk…

Super godt værktøj og en fantastisk service.

3 de septiembre de 2021

Hej Scankalk,

Mange tak for den meget flotte anmeldelse.

Vi er utroligt glade for at læse, at I har nytte af vores system og kan se værdien i det.

Det gode samarbejde er mindst lige så vigtigt som et godt produkt for os, så det gør os stolte og glade at læse, at I får den service, som I forventer og har brug for.

Vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer og til at fortsætte det gode samarbejde :)

Rigtig dejlig fredag og weekend til jer!

Service i top

Vi har kun haft gode oplevelser på byggefakta.dk
Personalet er imødekommende og altid klar til at hjælpe.
Siden er nem at finde rundt på med gode søgefunktioner

3 de septiembre de 2021

Kære Hanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er en fornøjelse at læse, at du nemt finder de informationer, du har brug for i vores system.

Vores kunders succes er altafgørende for os, så det glæder os, når vores produkter bidrager til at gøre arbejdet nemmere.

Samtidigt vægter vi det gode samarbejde rigtig højt og det er skønt at se, at vi imødekommer dine forventninger.

Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde i fremtiden :)

Rigtig god fredag og weekend til dig!

Super god kundeoplevelse

Super god kundeoplevelse. Har kun haft rigtig gode oplevelser, både med support og it afdelingen. Kan kun anbefale.

2 de septiembre de 2021

Hej Jesper,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Vi er meget glade for at læse, at du har en god kundeoplevelse. Det betyder rigtig meget for os.

Vi glæder os til at forsætte det gode samarbejde fremover :)

Må du få en skøn dag!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Faktalive er et godt program

Byggefakta / Faktalive er det program jeg bruger til at finde nye emner.
Selve platformen (ikke windows) kunne være bedre & mere hurtig, men når først man lærer det, er det fint.
Fantastisk serviceminded personale, som altid står klar til at hjælpe.

2 de septiembre de 2021

Hej Jens,

Tusind tak for din pæne anmeldelse.

Vi er glade for at læse, at du bruger systemet til din fordel og finder nye emner.

Vi sætter mindst lige så stor pris på din feedback vedrørende funktionen i systemet. Vi arbejder hele tiden på at blive bedre og optimere de muligheder, vi tilbyder.

Jeg skal med glæde give dine flotte ord videre til de søde og dygtige mennesker i kundeservice.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde :)

Rigtig god torsdag til dig!

Rigtig godt produkt.

Rigtig godt produkt.
Pernille er altid klar med god service og sparring.

1 de septiembre de 2021

Kære Mikkel,

Hvor er det en dejlig anmeldelse at få.
Mange tak for den! :)

Det gør os utroligt glade at læse, at du har gavn af de informationer, vi hos Byggefakta leverer.

Et godt samarbejde er mindst lige så vigtigt, derfor vil jeg med glæde give dine flotte ord videre til Pernille.

Jeg håber, du har en skøn dag.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.