Banner for Byggefakta | Powered by Hubexo

Byggefakta | Powered by Hubexo  Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse med Byggefakta / Hubexo. Sælgerne er dygtige, professionelle og virker meget behagelige i dialogen, men vores oplevelse er desværre, at produk... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kunne man give én stjerne gjorde vi det!! Lige som mange andre skriver her, så hold jer langt væk fra dette firma! Vi indgik en aftale på et års abonnement og absolut ikke mere. Vi modtager alli... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Erfaring efter 1 år hos Byggematerialer.dk Min statistik: Opkald: 0 Opgaver: 0 Byggefaktas statistik. Impressions: 18487 Detaljer views, Alle sider: 401 Klik gennemgang: 74 Fi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et fantastisk program til styring af evt. nye opgaver, samt styring af aftaler med kunderne. Giver et godt overblik i din hverdag, kan kun anbefales, deres service er tip/top. Priser kan man altid dis... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Proveedor de Material de Referencia Certificado (MRC)

Escrito por la empresa

Byggefakta A/S har leveret projektinformation til byggeriets aktører siden 1986 og er i dag markedets absolut førende leverandør af information om byggeprojekter i hele Norden. Byggefakta har i dag mere end 3.000 kunder - alene i Danmark.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale FaktaNet Live…

Jeg kan varmt anbefale FaktaNet Live som er et søgefunktion under Byggefakta. Fantastisk søgeværktøj, hvor man kan følge div. projekter på de forskellige byggestadier. Ydermere er FaktaNet Live proppet med information omkring de mange aktører som er involveret. Det tog lidt tid at sætte sig ind, plus et kursus, men i dag føler jeg at det er et enkelt og uundværligt værktøj, som jeg bruger hver dag.

1 de febrero de 2019

Kære Peter,

Tusinde tak fordi du tog dig tid til at gå ind og give os en anmeldelse! Vi er meget glade for, at du finder vores projektdatabase, med mere end 13.000 aktive byggeprojekter, brugbar, og at den bringer dig og din virksomhed værdi hver dag 😊
Det er dejligt at høre, at du er blevet godt klædt på til at bruge systemet, og at du finder FaktaNet Live enkelt og uundværligt.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kundeservice varetager med stor…

God kundeservice varetager med stor professionalisme deres kunder

Vicky Hansen har været helt fantastisk og vi har haft et meget et godt samarbejde
Og hun følger op på tingene på en rigtig god måde meget professionel og meget behagelig Person

Med venlig hilsen TMP Tømrermester byggerådgivning

14 de diciembre de 2018

Kære Mike,

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Vi er rigtig glade for at læse din ros af vores dygtige rådgiver, Vicky! Det er dejligt, at I har et godt samarbejde. Jeg giver dine flotte ord videre til kundeservice.

Du ønskes en glædelig jul!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Byggefakta giver os uundværlig viden

Byggefakta giver os uundværlig viden i tilbudsfasen, hvor vi nemt kan screene projekter og udvælge hvilke vi vil satse på, ift. det vi er gode til.

Projekterne findes nemt via søgefunktionen hvor man kan opsætte diverse kriterier, så resultaterne der efterfølgende kommer frem, er så relevante som muligt.

Vi kan se projekter allerede i planlægningsfasen, og det gør at vi langt bedre, kan planlægge vores ordrebeholdning længere fremme i tiden.

I selve tilbudsprocessen bruger vi også overvågningsfunktionen meget, da vi så her får automatiske opdateringer hver gang der sker nyt i et givent projekt. Det er en stor hjælp, og det sparer både tid og minimerer fejl.

Kort sagt; vi kan bestemt anbefale Byggefakta!

Christian Cortsen | IT- & Marketingansvarlig
Vesti Olsen & Hansen A/S

14 de diciembre de 2018

Kære Christian,

Mange tak for din flotte anmeldelse af os.

Det er dejligt at høre, at I har stor glæde af vores produkt og de projektinformationer, som vi leverer. Det gør os oprigtigt glade, at I nemt kan navigere rundt i systemet, og at det er en hjælp, der sparer jer både tid og penge!

Jeg ønsker dig og resten af Vesti Olsen & Hansen A/S en glædelig jul.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har været kunder i Byggefakta siden…

Vi har været kunder i Byggefakta siden marts 2018 med et FaktaNet Live abonnement, og vi er meget glade over alle de informationer, vi nu har til rådighed. Projektinformationerne er af høj kvalitet, og projekterne bliver opdateret hurtigt. Den viden vi får, ville vi på ingen måde selv kunne komme frem til, derfor er FaktaNet Live guld værd for en virksomhed som os. På bare et halvt år er FaktaNet Live blevet et helt uundværligt værktøj for os, da vi får helt unik produktviden.
Derudover vil vi rose den service vi altid får fra rådgiverne i Byggefakta. Konsulenterne er altid venlige og imødekommende, når vi taler sammen, og det er i det hele taget bare en fornøjelse at være kunde hos dem.
Vi giver hermed de største og bedste anbefalinger om FaktaNet Live og Byggefakta

19 de septiembre de 2018

Kære Lars,

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Det er dejligt at høre, at I har haft stor glæde af FaktaNet Live, og at I får produktviden og kontaktoplysninger, der giver værdi for jer. Jeg giver dine fine ord om vores medarbejdere videre til kundeservice.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

FaktaNet Live er et helt unikt værktøj

FaktaNet Live er et helt unikt værktøj
Vi blev kunder hos Byggefakta i marts 2018 med et FaktaNet Live abonnement.
Og vi er meget glade for alle de informationer, vi nu har til rådighed. Projektinformationerne er af høj kvalitet, og projekterne bliver opdateret hurtigt. Den viden vi får, ville vi på ingen måde selv kunne komme frem til.
Derfor er FaktaNet Live guld værd for en virksomhed som os. På bare et halvt år er FaktaNet Live blevet et helt uundværligt værktøj for os, da vi får helt unik produktviden.

Vi kan både følge med i igangværende og kommende byggeprojekter, og i det hele taget er det super god og detaljeret research, der ligger tilgængelig for os. På mail får vi besked, når der er ny relevant information til os omkring de projekter, vi følger. Det gør, at vi ikke selv skal sidde og bruge uanede mængder tid på at holde os opdateret. Kommer der nye relevante projekter i de områder, vi er interesseret i, får vi også besked om det. Ligeledes får vi information om, hvornår projekterne er planlagt til at starte. FaktaNet Live er desuden et fantastisk værktøj, når vi skal opsøge nye kunder, vi kan nemt og hurtigt få alle de relevante kontaktoplysninger på de forskellige projekter.

Derudover vil vi rose den service vi altid får fra rådgiverne i Byggefakta. De hjælper os, når vi har brug for det, og de følger løbende op på, om vi kan optimere vores brug af systemet. Konsulenterne er altid venlige og imødekommende.

Vi giver hermed de største og bedste anbefalinger af FaktaNet Live og Byggefakta.

Morten Christensen
Kunderådgiver
Detaljen Denmark - C-WEB

23 de agosto de 2018

Kære Morten,

Tak for din fine anmeldelse. Jeg bliver virkelig glad over at høre, hvor meget værdi I har fået ud af FaktaNet Live, og at I er glade for systemet. Vores kunders succes er altafgørende for os – vi lever af tilfredse kunder, og måler vores egen succes i jeres. Jeg giver selvfølgelig dine pæne ord om vores medarbejdere videre til kundeservice.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag! 😊

Meget tilfreds

Som kunde på både projektdatabasen og byggematerialer.dk, har jeg kun rosende ord at sige om virksomheden. Det hele er forløbet uden problemer lige fra starten. Godt salgsarbejde, gode produkter og service i top.

Kære Sarah,

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Jeg er meget glad for at høre, at du er glad for vores produkter, og har haft gode oplevelser med projektdatabasen og Byggematerialer.dk. Dine rosende ord giver jeg videre til vores medarbejdere i salg og kundeservice!

Nemt system. Glad kunde

Meget fint forløb med Byggefakta. Jeg bruger både Byggematerialer.dk samt projektdatabasen. Konsulenten som jeg har tæt dialog med, har været med til at hele mit forløb har fungerer optimalt.

Kære Dennis,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du har haft et godt forløb som kunde hos os. Jeg giver din ros af vores konsulent videre til kundeservice. Vi ser frem til en fortsat tæt dialog.

Tilfreds

Som kunde på både projektdatabasen og byggematerialer.dk, har jeg intet negativt at sige om virksomheden. Det hele er forløbet gnidningsfrit, og jeg har været glad for resultatet.

Kære Gitte,

Tak fordi du tog dig til at anmelde os. Jeg er meget glad for at høre, om dine positive oplevelser af vores produkter og Byggefakta generelt. Det er dejligt at høre, at vores produkter gør en forskel hos dig.

Rigtig god weekend!

Anmeldelse fra Made a Mano ApS

Første step var møde med salgskonsulent Jakob Toxværd-Larsen fra byggefakta, som dukkede op hos os rigtig godt forberedt. Han var rigtig god til at guide og vejlede i, hvad der præcis for os, var det bedste. Vi har høje forventninger til Byggefakta og ser meget frem til at komme i gang med at bruge databasen.

Kære Signe,

Tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at I er glad for den service, I får som kunde hos os. Jeg giver dine pæne ord om Jakob videre.

Vi glæder os til at indfri jeres høje forventninger. :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kontrakt mere eller mindre uopsigelig efter lukning af firma

Min første (FORKERTE) vurdering da jeg bliver kontaktet i maj måned 2017 af en deres sælgere var at hvis man lavede aftale med Byggefakta ville man simpel hen få lavet så meget reklame inden for den branche jeg arbejder i at det ville man kunne tjene hjem op til mange gange.Efter cirka et år bliver jeg kontaktet af en af deres sælgere her i februar hvor han ville følge op på om jeg havde været tilfreds med året som snart var gået og jeg fortalte ham at der ikke var sket noget som helst af kontakt fra Byggefaktas side siden aftalen blev indgået 01-05-2017 jeg fortæller ham også han skal være opmærksom på at mit firma ville blive opløst cirka 01-07-2018 og vil overgå i anden form for virksomhed.
Hans kommentar det skal vi have lavet noget reklame på men jeg forklarer ham at dette ville jeg ikke få så meget indflydelse på da jeg går sammen med andet udenlands firma og de kommer med ind over og får indflydelse på hvad der kommer til at forgå i Danmark fremad rettet.
PÅ INTET tidspunkt i denne samtale bliver der nævnt at man skal være opmærksom på at den nuværende kontrakt ville forlænget 1 ÅR hvis man IKKE skriftligt opsiger minimum 30 dage før udløb.
Den 01-05-2018 dumper der så en faktura ind i post pålydende 41125,00 kr. hvorfor jeg kontakter dem spørger indtil hvad dette går ud på eftersom jeg har fortalt sælger i februar at firmaet er på vej til at blive opløst og skal i samarbejde med andet udenlansk firma og jeg få det svar at det er da ikke hendes problem når jeg nu ikke har skriftligt opsagt kontrakten senest 30 dage skal jeg betale som det også står oplyst med småt ned i kontrakten.
Jeg skriver til dem på mail d.19-06-2018 hvor jeg forslog dem at de skulle opsige kontrakten d.31-07-2018 og jeg betaler for de tre måneder fordi som jeg havde sagt til sælger tideligere var at firmaet var på vej til opløsning.
Jeg får mail retur d.19-06-2018 med det svar at dette ikke kunne lade sig gøre og de fastholder at jeg skylder for næste års kontrakt.
Jeg ringer efterfølgende igen til hende som sender retur svar på mail og spørger ind til om vi skal finde en løsning på dette og få grov sagt det svar tilbage hvis jeg ikke betaler fulde beløb gør vi da bare udlæg i din privat ejendom og det har vi ingen problem med eftersom du er et privat eget firma.
Med dette ville jeg sige til jer alle små virksomheder hold jer langt fra Byggefakta det er bondefangeri og de lover og siger en helt masse som der så ikke er hold i og hvis i ønsker at opsige kontrakt er det næsten ikke muligt at komme ud af igen også selvom i lukker bliver i bare stævnet privat efter i er lukket.

23 de julio de 2018

Kære Bent,

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse som kunde hos os, og at du føler, at du ikke har fået noget ud af dit abonnement på Byggematerialer.dk.

Jeg har kigget lidt på din sag, og kan se, at du for virksomheden Bvs/Varmeservice (Hargassner Danmark) den 31/3-2017 har tegnet et abonnement på Byggematerialer.dk. Den aftale, som du har indgået som virksomhed, fungerer som et helt almindeligt abonnement. Det vil sige, at der ikke er nogen skjulte betingelser, og som alle andre abonnementer fornyes det, hvis det ikke opsiges indenfor den i aftalen beskrevne opsigelsesvarsel (1 måned). Det er ganske almindelige betingelser og dit abonnement er fornyet helt efter den aftale, som du har indgået med os.

Jeg kan godt forstå, at det er ærgerligt, at du ikke har fået opsagt abonnementet rettidigt, når nu du ikke ønsker at forsætte med det.

Du skriver, at du ikke er blevet kontaktet af os siden aftalen blev indgået. Det er ikke det samme indtryk, jeg får, når jeg kigger på din sag. Her kan jeg se, at vores medarbejdere løbende (mere end 10 gange) har kontaktet dig med henblik på at få optimeret din profil, og for at sikre at du fik udnyttet alle de muligheder, du har for annoncering i din aftale. Jeg kan dog alligevel se, at du har valgt ikke at indrykke alle dine annoncer, hvilket jo er rigtig ærgerligt.

Det betyder rigtig meget for os, at vi har glade og tilfredse kunder. Vi er derfor ærgerlige over, at du ikke løbende har udtrykt din frustration over manglende resultater og ønsker for din profil, så vi har kunne handle på dette. Du er velkommen til at kontakte vores salgschef Mark Trans på telefon 36926043, så I kan finde en god løsning for alle parter.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Anbefaling fra Energi Fyn Bredbånd

Siden vi blev kunde tilbage i 2015, har vi fået rigtig mange sager på baggrund af de informationer, som vi får via FaktaNet Live, hvilket er helt fantastisk. Så for os er FaktaNet Live helt uundværlig. Informationerne i systemet giver os et unikt overblik over, hvad der bygges på Fyn. Det overblik og den viden vi får via FaktaNet Live, vil vi ikke kunne få nogle andre steder.
Systemet er sat op, så vi følger alle projekter på Fyn. Det er især boligbyggerierne, der er rigtig interessante for os, da vi sidder med kontakten til boligforeningerne. Hver gang der sker opdateringer på de projekter, som vi følger, får vi en mail i indbakken. Vi er dermed hele tiden opdateret omkring, hvad der bliver bygget på Fyn, og hvad der er af interessante projekter for os. Disse mails vil vi slet ikke kunne undvære i vores daglige arbejde. Det er også ud fra mailene, at vi kan se, hvornår byggeriet er planlagt til at starte, samt vi har alle relevante kontaktoplysninger, som vi ikke selv ville kunne komme i nærheden af. Vi kan dermed allerede tidligt i processen tage kontakt til bygherren eller entreprenøren på det pågældende projekt og afgive et tilbud om, at der skal installeres fibernet i bygningerne.
Vi vil på den baggrund gerne give vores varmeste anbefalinger om- og til FaktaNet Live.

16 de marzo de 2018

Kære Jacob,

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os, jeg er glad for at høre, at I får stor værdi ud af FaktaNet Live. VI lever af tilfredse kunder og jeres succes er altafgørende for os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har stor glæde af produktet

Vi har stor glæde af produktet. Projektinformationen er af høj kvalitet og er meget værdifuld for os. Inden for det sidste år har vi vundet flere sager.
Produktet er meget nemt at tilgå, og det er rart at have alle informationer samlet et sted.
Derudover er kundeservicen helt i top.

1 de diciembre de 2017

Kære Hamid,

Mange tak for din flotte anmeldelse af os.

Dejligt at høre, at du har stor glæde af vores produkt og de projektinformationer, som vi leverer. Og det er fantastisk, at I inden for det seneste år har vundet flere sager. Derudover er det dejligt at høre, at I er glade for den service, som I får som kunde hos os.

Jeg giver de fine ord videre til vores medarbejdere i kundeservice.

Rigtig god weekend

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Byggefakta giver super hurtig adgang …

Byggefakta giver super hurtig adgang til både igangværende og nye byggesager, der er et meget kompetent personale af undersøgere og kunderådgiver bag, der alle sørger for at man får friske opdateringer om sager. De er hurtige og gode til at følge op på om man synes man får nok ud af byggefakta, og give den fornødne hjælp i tilfælde af tvivl vedr. porjekter.

23 de noviembre de 2017

Kære Bent,

Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst de fine ord.

Jeg er utrolig glad for at høre, at du er glad for vores produkt og de projektinformationer, som du får. Derudover er det dejligt at høre, at du er tilfreds med den kundeservice, som vi leverer.

Jeg giver rosen videre til vores medarbejdere i kundeservice. Det betyder rigtig meget for os.

Effektivt og værdifuldt

Grundig, saglig og værdifuld rapportering der i høj grad understøtter vores strategiarbejde.

I det daglige uundværlige i identifikation og opfølgning på udbud og projekter.

29 de septiembre de 2017

Hej Carsten,

Tak fordi du tog dig tid til og anmelde os.

Jeg er glad for at høre, at I får værdi ud af vores informationer, og I er glade for systemet. Det betyder meget for os.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Meget fint værktøj til både dagligdagen …

Meget fint værktøj til både dagligdagen samt det strategiske arbejde

Giver en god indsigt i bygge og anlægs aktiviteten

Kære DR DR,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at I får værdi ud af vores informationer, både i hverdagen og også i forhold til det strategiske arbejde.

Pålidelighed

Dygtige, pålidelige og ikke mindst grundige. Byggefakta leverer dygtig research som vi anvender i vores daglige indsatser. Men også pålidelige prognoser som vi anvender i vores strategiske planlægning.

Kære Mogens,

Tak for den fine anmeldelse og de pæne ord. Det er dejligt at høre, at I får værdi ud af vores system. Derudover glæder det mig meget, at I også er glade for vores prognoser, som I bruger som en del af den strategiske planlægning. Det betyder meget for os. Jeg giver dine pæne ord videre til vores medarbejdere i kundeservice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Giver en god indsigt i byggemarkedets …

Giver en god indsigt i byggemarkedets udvikling og vigtige interessenter

Hej Kunde,

Tak fordi du tog dig tid til og anmelde os.

Det glæder mig at høre, at du er glad for vores informationer om byggeriet.

Kanon arbejdsredskab

Kære Heidi,

Tak fordi du tog dig tid til og anmelde os. Det glæder mig at høre, at du er glad for systemet.

Jeg giver dine fine ord videre til vores medarbejdere i kundeservice.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hjælper på en god måde til at skabe …

Hjælper på en god måde til at skabe overblik over projektpipelinen. Venlige og hjælpsomme konsulenter.7

Kære Bente,

Tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre at du er glad for vores produkt og vores service. Jeg giver rosen videre til vores konsulenter i kundeservice.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg måtte desværre give firmaet en …

Jeg måtte desværre give firmaet en stjerne, for overhovedet at kunne komme ind og anmelde firmaet. De har netop fremsendt en faktura på et års abonnement, som man ikke kan komme ud af. Det var en faktura med en mere end 100% stigning. Jeg kan ABSOLUT ikke anbefale dette firma. Lad være med at tegne abonnement. De fremsender en faktura, på mere end det dobbelte af, hvad de fremsendte det første år og da vi kontaktede dem, satte de beløbet ned til, hvad der svarede til det første år, da de ikke havde varslet prisstigningen af denne størrelsesorden. Det viser blot, hvor useriøst dette firma er. Hold jer langt væk.

Hilsen
Ingeniørgruppen Syd
6330 Padborg

7 de junio de 2017

Kære Birgit,

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Jeg er virkelig ked af at høre, at I har haft en dårlig oplevelse med jeres abonnement. Jeg har kigget lidt på jeres sag. Umiddelbart kan jeg slet ikke genkende det billede, du tegner med en prisstigning på over 100 procent. I har selvfølgelig haft en førsteårs rabat, der selvfølgelig er bortfaldet efter første år, helt i tråd med det abonnement, I har tegnet. Og jeres reelle prisstigning har ligget på ca. 10 procent. Men jeg kan også se, at der har været lidt uoverensstemmelser ift. jeres abonnement. Derfor har vi også tilbudt jer en løsning på dette, der stemmer godt overens med jeres udgangspunkt. Vi forsøger at kontakte jer, men du er også altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på 7025 3031. Det betyder rigtig meget for os, at vi har glade og tilfredse kunder, og jeg er sikker på, at I kan finde en god løsning sammen.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.