Cafeziggy Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi var i dag på café Ziggy i trøjborg. Det var en rimelig skuffende tur. Maden var det slet ikke kræset om, det lignede noget der bare var klasket sammen. Dermed bestilte vi en iskaffe med kar... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

1 stjerne for beliggenhed,1 stjerene for hyggelig lokaler og 1 stjerne for en sød servitricen. Mit og min sidemandens Cæsar salat smagt af ingenting meget vandet og alt kyllingestykker lå i bunden. I... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

d. 15 jan 2020 Veninde og mig skulle spise der. Bestilte ceasersalat og kyllinge sanwitch. Ingen dressing i salaten. krutoner var hårde som sten. virkelig gammelt brød. kylling over dato. San... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Usandsynlig dårlig mad. Hønsesalaten var rigtig god, men 79kr for en rugbrød på størrelse med en legoklods. Stegt skind der var hårdt og utyggeligt. Mindede mest om kyllingesticks man giver sin... Ver más

Información sobre la empresa

1. Restaurante

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Ziggy Original er caféen til dig, der vil drikke kaffe, spise god mad og hygge dig med vennerne eller dagens avis.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Man skal ikke søge job hos café ziggy

Man skal ikke søge job hos café ziggy, fordi man kommer til prøvetime hos dem og bagefter siger de at de vil kontakte en næste dag, men nu er der snart gået en måned og de har stadig ikke kontaktet mig og har selv prøvet at få fat i dem 4 gang, men de ignorer mig bare, synes det er for dårligt og de udnytter bare en til at arbejde gratis for en, selvom de siger at de vil give en penge for prøvetime, synes det er svinsk af dem at de igen gang kan finde ud af at ringe eller skrive at man ikke har fået det.

7 de marzo de 2019

Skuffende oplevelse

Surt personale, som ikke havde travlt med at hjælpe den længere kø der ventet. Når en dame med 2 børn beder om et bord pænt, for hun af vide hun selv kan finde et...
Maden i buffeen er kold, og det matcher ikke skildringen, og så for man mellem sodavand når man bestiller en stor.
Meget skuffende 😡

2 de enero de 2019

Surt personale

Surt personale, der står stille bag kassen og småsnakker, selvom køen er lang. Når en gravid kvinde med en lille datter beder om bord til 2, bliver hun bedt om selv at tjekke restauranten for pladser.
Vi bestilte en buffet hver, men madem var kold, og udvalget matchede ikke skiltet.
Vi fik to små colaer, der kom et kvarter efter maden, selvom vi bestilte to store.

2 de enero de 2019

RINGE STED

Skal spise en hyggelig aftensmad med to veninder ved åen i Århus, deres menu er lille i udvalg og jeg spørg om jeg må købe en lasagne der er børne menu. Det måtte jeg ikke da der er alders grænse på, og der kan ikke laves en undtagelse, og den findes ikke på de “voksnes” menu. Føler mig presset til at vælge andet, og vælger så en pasta med kylling til 138,- skuffende oplevelse! Tør pasta, to stykker kylling og bare adr! De andre fik burgere nogle kedelige bruger med meget lidt kartofler til - nærige.. ikke nok med det står tjenerene og griner og snakker om os åbenlyst udenfor, en rødhåret fyr og en lyshåret pige. Virkelig en dårlig service, dårlige tjenere og bare ringe oplevelse! Kan ikkr anbefales! Evt ansæt nogle mere erfarne mennesker i stedet for unge studerende, der IKKE er kundemindet!

9 de junio de 2018
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hvad sker der Ziggy

Var på Ziggy for første gang i lang tid.
Det er lige så hyggeligt som det plejer og betjeningen er fin.
...men maden er virkelig blevet ordinær grænsende til det jævnt kedelige.
Ziggy burger, V8 burger, vegetar burger og børne pasta-og-kødsovs - alle en kedelig, lidt kold og "slatten" oplevelse.
Kom igen team-Ziggy - vi ved I har det i jer.

31 de marzo de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dette er til Café Ziggy i Trøjborg

Dette er til Café Ziggy i Trøjborg. Vi lavede en aftale og fik først og fremmest mad af høj kvalitet og fantastisk service. Det var over alle forventninger og vi vil klart anbefale Cafe Ziggy i Trøjborg til andre, da det er et super, hyggeligt sted folk kan mødes. Personalet er smilende og søde og maden er lækker.

24 de noviembre de 2017

Wow en dårligt oplevelse

Wow en dårligt oplevelse! Var der til morgenmad. Dårlig betjening - sure tjenere uden tid til at hjælpe. Har mere travlt med at snakke.
Tarveligt mad - tørt rugbrød, æg der nærmest var flydende osv.

Vil aldrig anbefale det sted til andre og vil bestemt ikke komme der igen...

24 de octubre de 2017

Ret forfærdelig vegetarburger

Var på Cafe Ziggy på Trøjborg. Bestilte vegetar burger og fik en tør bolle, næsten uden indhold og med tørre kartoffelbåde - tag det af menuen hvis I alligevel ikke gider lave det. Var heller ikke et hyggeligt sted. Kommer ikke igen.

24 de julio de 2017
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ikke mange gnidninger blot dårlig …

Ikke mange gnidninger blot dårlig pre-fabrikeret portioner mad, der ikke svarer i kvalitet til pris. Portionerne er kæmpe store, mindre og større kvalitet var at foretrække. Sløv betjening, ventede længe på drikkevarer og fik aldrig lovet sukker til kaffen.

26 de junio de 2017
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Var engang et fedt sted med god mad. Det er forbi.

Var på besøg med familien på cafeen iaftes.
Vi "plejer" at komme der når vi er i byen og skal spise lidt med børne mf.
Maden er uinspirerede og kedeligt lavet.
Ved ikke om det er høje huslejer der er problemet, men en kok der kan lidt, vil være et fremskridt.
Før i tiden (ikke så længe siden) var det faktisk helt godt.
Men det er gået ned af bakke, et stykke tid nu.
Lagde også mærke til at der ikke var ret mange på cafeen. Førhen var det propfyldt.

23 de diciembre de 2016
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hyggelig café, knapt så god mad

Jeg var for første gang på café Ziggy i Trøjborg, i går aftes. Jeg bestilte først en vegetarpizza med svampe og zucchini, uden den marinerede salat.

Pizza bunden var helt blød som om den havde stået i vand i ovnen. Den smagte ikke af noget, bortset fra de få bider der smagte vagt af røget paprika, osten smagte heller ikke af så meget, og svampene var så våde at man skulle tro de var fyldt med vand. Hele herligheden var meget fedtet oven i, og halv lunken ved servering.

Efter at have konstateret at det ikke var en særlig god oplevelse, gik jeg op og fortalte dem at det ikke smagte af noget og at jeg ikke var tilfreds, jeg fik lov at bestille noget andet og fik trukket differencen fra.
Personalet var smilene og venligt, og undskyldte.

Jeg bestilte den vegetariske burger, selve brødet smagte godt, varmt knasende og let saltet, en rimelig god oplevelse, kartoflerne der blev serveret til var meget brankede og seje udenpå. Portionen var meget stor og kunne knapt være på talerkenen, og jeg kunne slet ikke spise det hele, syndt at det skulle gå til spilde. Falaflerne var krydret rigtigt men havde en meget ufærdig og tung konsistens som om der var hvedemel i, selve skorpen på falaflerne var nærmest ikke eksisterende.
De friske tomater og den friske kål samt de dertilhørende mandler var dog ok, men ikke nok til at trække retten op på noget jeg ville forvente af en café. Det virkede for nemt og var udført meget sjusket.

Til drikkelse bestilte jeg te, efter at have trukket den foreskrevne tid, måtte jeg konstatere at teen var næsten ligeså smagløs som pizzaen. Jeg lod derfor posen trække yderligere, og denne gang blev teen helt kold, men uden at den ekstra trække tid havde gjort noget for smagen.

Desuden kunne personalet ikke huske om jeg havde bestilt med eller uden den krydrede mayo, så denne blev serveret med burgeren, i en glasskål ved siden af. Da jeg påpegede det for tjeneren fjernede han dog denne inden han gik. At personalet ikke har styr på deres bestillinger, og kokken på sin madlavning, er i mine øjne foruroligende.

Alt i alt vil jeg ikke tage derhen igen, og jeg vil ikke anbefale stedet.
Det er ikke madoplevelsen værd.

26 de noviembre de 2016

En dårlig morgen..

D 16-8-2016 skulle jeg og en kammerat op og have morgenmadsbuffet hos Café Ziggy på Trøjborg i Aarhus.

Jeg selv og min kammerat har før benyttet os af stedet, da der er en udemærket buffet og det er billigt til 39 kr - så det besluttede vi os så for at gøre igen idag.

Desværre var det en dårlig morgen for Café Ziggy og det kan ske for selv den bedste.

1. Brødet var muggent med store grønne pletter.
2. Æggene var stort set flydende, selv æggeviden.
3. Osten var tør
4 Det tog CF 30 minutter, at klargøre nogle nye æg og sætte på buffetbordet.

Da vi spurgte til brødets mug, sagde ekspedienten, at de også plejede at kigge efter mug pletter.

Her må jeg nok erkende at det vi idag fik for 39 kr var en lille skål yogurt og et par skiver melon og så til sidst et vel-blødkogt æg. Resten af buffeten var simpelthen for ulækker, harsk, tør og muggen.

Det er en skam at man skal miste kunder, som der normalt benytter sig af stedet. Øv øv... Håber I vil se denne her anmeldelse som en opfordring til forbedringer, mere styr på madvarernes kvalitet og så måske blive lidt hurtigere til at koge nogle gode blødkogte æg.

vi ses ikke igen, men håber for kommende kunder, at de vil få det jeg her ønsker må blive forbedret hos jer :)

17 de agosto de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende service på Ziggy Århus

Jeg og en kammerat gik på Ziggy ved Åen i Århus for at få en kop kaffe.

Vi satte os udenfor og ventede på at de skulle bringe kaffen ud. Efter et kvarter hvor kaffen ikke var kommet gik jeg ind for at høre hvor den blev af.

De undskyldte meget da ordren nok var gået tabt i travlheden. Meget hurtigt kom de ud med kopperne og informerede høfligt om at det var på husets regning.

Meget god og høflig håndtering af en lille fejl.

Kan godt anbefales når der tages så godt hånd om deres kunder.

30 de noviembre de 2015

Virkelig uvenligt personale

Jeg har nu været på Ziggy tre gange, og tænkt at det må have været en skidt dag. Men nej.
Ingen af gangene er man blevet mødt med et smil. Ved bestilling blev jeg bare spurgt.: Hvad vil du ha? .... Jeg når knap at bestille før hun vender sig bort og lader en "hænge" . Ingen smil, videre til næste...
Jeg har især lagt mærke til en bestemt fra personalet der alle tre gange ser ud som og tiltaler en som om hun helst ville være fri for gæster.
Mage til uhøflig betjening har jeg ikke mødt før.

10 de junio de 2015
Logotipo de Cafeziggy

Respuesta de Cafeziggy

Hej Ronni
Tak for fordi at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af os. Vi er oprigtige ked af den oplevelse du har haft. For at komme videre herfra, vil vi meget gerne om du vil bruge lidt tid på at skrive til os på info@cafeziggy.dk
Vi beklager endnu engang.
Fortsat god dag

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har altid syntes godt om Ziggy, de kunne måske trænge til nyt menu kort!. ellers rigtig søde og gode ansatte

2 de abril de 2014
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Caféziggy - dårlig og ubehøvlet service

Jeg har sjældent været ude for så dårlig service.
Man skal vente på at få anvist et bord, dette sker først efter 10 min, hvor der i mellemtiden kun er blevet kigget og ikke talt til én. Vi bliver sat ved et bord, men bordet bliver ikke tørret af. Da jeg spørg en tjener om salt, og om vi kunne få bordet tørret af, bliver jeg vendt ryggen til, hvorefter hun kommer tilbage 10 minutter efter og tørrer bordet af. Vi prøver forgæves at købe drinks, men pga. travlhed, (ineffektivitet i mine øjne) var vi næsten færdige med at spise da vi fik noget at drikke. Drikken, som var "friskpresset appelsin juice", smagte af juice blandet op med vand, i lige dele af hver. Dog skal det siges at maden var okay, dog ikke resten taget i betragtning ifølge mig.

5 de diciembre de 2011

Lukker i åbningstid

Søndag aften fik vi lyst til at gå på café på Trøjborg. Jeg tjekkede åbningstider hos Ziggy og kunne se at de lukkede søndag kl 22.00. Vi tog derfor afstedkommet og ankom kl 21.00. MEN Ziggy valgte at lukke baren pga få kunder og personalemøde. Ziggy - hvad er jeres åbningstider?

27 de noviembre de 2011

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.