Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Matten besteld voor mijn Citroën c4 picasso type 2. Helaas komt de pasvorm totaal niet overeen. De kwaliteit is echt matig want de mat achterin is na 1,5 maand al helemaal dubbel gevouwen en geknikt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had automatten besteld, maar ontving broeken van een Shoeby. Bij de bezorger is iets fout gegaan. Na eindeloos heen en weer chatten komt er geen oplossing bij de bezorger. De fout ligt daar, maar bl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super goede ervaring opgedaan. Ik had een mooie kwalitatief goede degelijke Novus einddemper bestelt welke zeer snel werd verzonden. Prijs kwaliteit verhouding is zeker wel meer dan de moeite... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pakket werd instant verstuurd. Direct een bevestigingsmail ontvangen van de bestelling. Gls liet het wel 2 dagen afweten zonder enig bericht. Terwijl we gewoon thuis waren werd pakket terug naar de... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de repuestos para automóviles
  2. Tienda de accesorios para automóviles

Escrito por la empresa

Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires, styling- en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor car-styling-artikelen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Goed geregeld

Goed geregeld

31 de diciembre de 2024

Wederom lange levertijd

Wederom lange levertijd. Heeft ruim een week geduurd ondanks op voorraad.

30 de diciembre de 2024

Beste,

Zoals in de mail en in uw andere review aangegeven hebben pakketten vertraging opgelopen bij de vervoerders door de afgelopen feestdagen.
Normaal worden onze pakketten keurig op tijd geleverd (zie ook de vele positieve reviews over ons en onze vervoerders op verschillende pagina's)

Heel slecht Materiaal

Heel slecht Materiaal
Van binnen kant stuk en ook van buiten
Ik heb nog en baar foto's
Ik ben helemaal niet tevreden.

29 de diciembre de 2024

Beste,

Bedankt voor uw review en vervelend om te lezen dat uw product kapot is binnen gekomen.
Kunt u ons de foto's mailen ovv uw order- of factuurnummer dan gaan we dit nakijken.
Dit kan naar info@cargoods.nl.

Super mooie matten

Super mooie matten ! Dank voor goede kwaliteit en snelle levering.

16 de diciembre de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie matten die goed passen en een…

Mooie matten die goed passen en een luxe uitstraling geven. Alle informatie die ik zocht kon ik vinden op de website.

8 de diciembre de 2024

prijs inclusief verzenden

Mogelijkheid om slechts een mat te bestellen. bestuurdersmat slijt eigenlijk als enige.
Bij anderen moet je tenminste 2 voormatten bestellen of alle 4, terwijl je alleen de bestuurdersmat nodig hebt

4 de diciembre de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik geef deze vijf sterren anders ook…

Ik geef deze vijf sterren anders ook gewoon je te woord staan en je vraagt er netjes beantwoorden over de uitlaat kan ik nog niet veel zeggen want die gaat er pas over twee weken onder als de katalysator ook binnen is voor de rest ziet er netjes uit in ‘t verleden ook wel dit merk gekocht Top!!

27 de noviembre de 2024

Beste,

Bedankt voor uw review en alvast veel plezier van uw einddemper!

Een mooie degelijke mat.

Het is een mooie degelijke mat.
Snel geleverd.

24 de noviembre de 2024

Zeer tevreden, goed advies en snelle service

Zeer tevreden, goed advies en snelle service

Prijskwaliteit ook zeer goed.

Kan dit bedrijf echt aanraden.

15 de noviembre de 2024
Opinión espontánea

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Maakt zijn afspraken waar.

Maakt zijn afspraken waar.
Keurig geleverd zoals beloofd.

7 de noviembre de 2024

goed bedrijf

Snelheid van levering en kwaliteit van het product, komt afspraak na.

7 de noviembre de 2024

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloos bedrijf waar je niet van…

Waardeloos bedrijf waar je niet van opaan kunt, hele middag zitten wachten, niets gezien, krijg je n bericht dat ze me niet thuis troffen, ja amehoela, hoe fdurf je. Nooit hier bestellen want je weet niet of je het wel geleverd krijgt.

22 de octubre de 2024
Opinión espontánea

Beste,

Stuur ons even een email met uw order-/factuurnummer zodat we mee kunnen kijken want ik kan zo namelijk geen bestelling van u vinden. Mocht deze review niet voor Cargoods zijn dan hoop ik dat u deze wil aanpassen.

Team Cargoods

8 consejos para escribir buenas reseñas.