Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Existem sítios onde nos sentimos em casa e que nos transmitem confiança logo desde do primeiro momento e este stand de automóveis é mesmo isso tudo. Desde do serviço inicial ao serviço pós venda só... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Adorei a experiência de compra do meu Mercedes! Fui sempre muito bem acompanhada, com total transparência e disponibilidade. O carro estava impecável, exatamente como prometido. O pós-venda também t... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tiden var kommet til at få skiftet min oliepumpe og hele tandrem sæt. Blev betjent hele vejen af mekaniker Anas, som arbejdede på min bil. Virkelig skarp og dygtig. Fantastisk service og ordenligt g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

har været hos Carspot i Herlev.. Måtte booke ny tid da autobutler havde glemt at reservere en lånebil, men Carspot fandt hurtigt en ny tid.. Flinke mennesker, fik skiftet taktkæde på min Nissen Q,... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Escrito por la empresa

O Grupo D3 iniciou a sua atividade em 1984, na cidade de Odivelas, sob a liderança visionária do Eng.º Duarte. Desde o primeiro momento, a organização foi estruturada com uma visão clara de longo prazo: antecipar as necessidades do mercado, investir em qualidade e construir relações baseadas na confiança. A Carspot representa a continuidade dessa visão estratégica — uma marca consolidada, orientada para a excelência operacional e para a entrega de soluções automóveis com elevado padrão de exigência. Hoje, o Grupo integra mais de 50 profissionais qualificados, distribuídos por três áreas estratégicas de negócio, assegurando solidez organizacional, eficiência processual e um serviço diferenciado no setor automóvel nacional. A Carspot proporciona uma experiência de aquisição estruturada, transparente e segura. O processo pode ser realizado integralmente online, com acompanhamento personalizado em todas as etapas. O nosso compromisso é assegurar que cada cliente beneficia de uma experiência clara, eficiente e alinhada com os mais elevados padrões de profissionalismo. Mais do que comercializar automóveis, a Carspot constrói relações duradouras, assentes em rigor, transparência e consistência. Desde 1984, mantemos o mesmo princípio orientador: Estrutura sólida. Crescimento sustentável. Confiança contínua.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,6

Todas las opiniones

51 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Carspot i Hvidovre

Fantastisk service og ordenligt gennemført, det hele blev lavet på samme dag.
Kan sagtens se mig selv komme tilbage for andet mekanisk - klart anbefales!

12 de diciembre de 2023

Besked til Claus Vilhelmsen

Besked til Claus Vilhelmsen.

Eftersom du skriver på Carspotkædens page. Er jeg nødt til også at bedømme for at kunne besvare din anmeldelse. Og svaret kommer altså med 5 stjerner.

Først og fremmest. Så blev vi begge enige om at du skulle have Imperial da pengene ikke rækkede til Continental. Jeg forstår simpelthen ikke hvordan du kan tro at vi har aftalt Continental med en pris til 1368 plus moms. Pr styk. Hvilket giver en samlet pris inkl montering 7340 ,- for Continental

Du har betalt 3700 ,- for 4 Imperial Inkl montering samt afbalancering samt påsætning, og udretning af skæv fælg

Du vil have jeg skal betale 3640 ,- af egen lomme så du kan kører Continental.

Det er da godt nok absurd.

Du ringer D 13 Maj. Og forklarer at du har fortrudt købet. Jeg forklarer pænt at vi har sat dækkene på. Og ikke kan gøre noget med mindre de fejler noget så reklamere vi dem på stedet. Du begynder at skabe dig i tlf og råbe DU SKAL TAGE DEM TILBAGE! og jeg bliver ved med at sige hvis de intet fejler kan jeg desværre intet gøre. Kan ikke lyve overfor min leverandør. Så går der 30 minutter også skriver du pludselig på mail. At bilen ryster og du kan simpelthen ikke holde ud at køre i den. Så svarer jeg så på mail. Kom til kontrol. Så tjekker bilen.

Du svarer at det ikke er sagens kerne, men antyder så, som det nye at jeg pludselig skulle have solgt dig Imperial på trods af du skulle have Continental. Til de 3700 Inkl moms.

3 forskellige forklaringer på så kort tid så gad jeg ikke mere.

Har video overvågning. Og man kan tydeligt høre du takker ja til Imperial dæk og du takker ja til prisen..

For mig har det ingen betydning hvad jeg sælger. Vi får samme rabatter på alle dæk. Så misforstå mig endelig ikke. Ret skal være ret mod alle parter. Kan ikke lyve overfor min leverandør og reklamere dæk der intet fejler. Tænk dig om før du køber noget. Ellers står du netop dagen efter og fortryder. Og nogle gange er der bare intet at gøre.

En anden ting. Du kan takke FDM som har haft din bil inde til kontrol. Men overset din skæve fælg. Som havde tabt alt luft fordi du havde ramt en kant sten. Den stod jeg og kæmpede med og rettede ud så den kunne holde på luften "GRATIS" og det ved du da jeg var inde og hente dig. Og du var så glad og taknemmelig. Nu viser du noget andet.

Ja. Beklager inderligt at det tog tid. Men kunne ikke vide at det ene af de 4 hjul du havde bagved rent faktisk skulle kasseres.. men alligevel reddede jeg det uden beregning. Derfor tog det tid. Du skaber egne forklaringer. Dækkene modtog vi 1 uge forinden din aftale. Så det var der styr på..

Claus. Det var min forklaring tag intet personligt. Mere reflektere over hvor meget jeg egentlig gjorde for dig. Og alt kan bevises. Har video overvågning hvor du takker ja til Imperial. Så når alt kommer til alt så er der faktisk ingen problemer Tværtimod har gjort mit ypperste for at du kunne få en god oplevelse. Hvilket jeg altid bestræber mig på at give mine kunder.

Rigtig god dag min ven.

12 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

En tand for smart

Jeg havde bestilt fire Continentaldæk hos Carspot i Hvidovre. Da jeg kom hjem, kikkede jeg på dækkene og kunne se, at jeg havde fået fire Imperialdæk sat på. Oven i købet måtte jeg vente halvanden time ekstra hos Carspot, der endnu ikke havde fået dækkene hjem til trods for, at vi havde en klar aftale.
En opringning til FDM (som jeg er medlem af) viste, at Imperial er et kinesisk mærke, som ligger i den mellemste eller lave ende. De er ikke direkte farlige, men brændstoføkonomien er ikke god. Det er ikke dæk, jeg ville gå efter at købe på noget tidspunkt. Anas fra firmaet påstår, at det var det, vi havde aftalt, men det passer ikke. Jeg kunne aldrig drømme om at bestille kinesiske dæk. Der skal jeg ikke hen igen.
Efter den oplevelse kan jeg ikke lade være med at tænke på, om det var rigtigt, som Anas sagde, at de sommerdæk, jeg havde taget med til påsætning, virkelig var for gamle.
29. juli
Jeg ser, at Carspot har skrevet et svar, som er det rene løgn og latin. Det korte af det lange er, at de Imperial dæk, som værkstedet påsatte, ikke var dem, jeg bestilte. Så jeg ringede ikke næste dag, fordi jeg havde fortrudt, men allerede samme dag, da jeg kom hjem, hvor jeg opdagede, hvilke skoddæk, værkstedet havde sat på. Hele Carspots lange tirade tjener kun til at dække over ejerens bagdel. Hold jer langt væk fra det svindelfirma.
7/1 2024
Nu har et portugisisk bilfirma minsandten blandet sig. Det viser sig sørme, at det også hedder Carspot! Ha ha, det er morsomt. Så er der både en dansk og en portugisisk kæde, der bærer det navn.
Mun anmeldelse har selvfølgelig ingenting med det portugisiske firma at gøre, men udelukkende Carspot på Arnold Nielsens Boulevard 64 i Hvidovre.

12 de mayo de 2023
Logotipo de Carspot

Respuesta de Carspot

Infelizmente esta critica não e dirigida a CARSPOT Portugal mas a uma empresa sediada na Dinamarca , após varias reclamações a plataforma TRUSTPILOT, a mesma foi ignorada o que mostra o rigor que esta empresa opera no mercado, em vez de classificar empresas a TRUSTPILOT, devia ser rigorosa com ela própria o que não se vê nesta situação A carspot mencionada é https://pt.trustpilot.com/review/carspot.dk

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.