Mijn ervaring begon wat minder goed. (Vandaar de 4 sterren). Ik boekte huisje op vakantiepark in Nederland. Bij bevestiging van de boeking bleek dat bepaalde relevante informatie ontbrak op de website... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Snel gereageerd en correcte afhandeling. Nog even afwachten hoe het geboekte huisje zal zijn maar alle vertrouwen
In juli 2025 een week deel van cottage van vriendelijke eigenaars David en Jane gehuurd. Kamer/keuken, goede douche en heerlijk kingzise bed in een zeer ruime slaapkamer. De knusse etage was sch... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Kingsfordweg 151, 1043 GR, Amsterdam, Holanda
- 020 718 37 28
- info@casamundo.nl
- www.casamundo.nl
Ha contestado el 80% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Snel gereageerd en correcte…
We hadden een apartement geboekt in…
We hadden een apartement geboekt in Madrid. Het lukte ons niet om hier binnen te geraken met een nukislotsysteem. Casamundo niet bereikbaar. We hebben een hotel moeten boeken. Nu nog steeds geen waarborg terug gekregen. Laat staan het ganse bedrag van de boeking! Nooit meer Casamundo, niet te bereiken en niet betrouwbaar.
Ging soepel door def gegevens heen
Alles prima
Alles prima, voldoende info, voldoende filteropties en foto’s
Easy
Easy to find what you want, with good picture and description
Mooie makkelijke manier van boeken en…
Mooie makkelijke manier van boeken en betalen.
Telefonisch niet te bereiken
Geboekt bij Casamundo, zelf een foutje gemaakt met het aantal personen, dit kon ik niet zelf aanpassen. Formulier ingevuld, ik kreeg netjes contact en de oplossing dat ik de boeking moet annuleren opnieuw boeken. Maar in de voorwaarden staat dat we dat niet mogen doen zonder restitutie. Dat wisten we voordat we gingen boeken. De boeking is officieel bevestigd en we krijgen van de host een bericht dat onze datums niet door kunnen gaan. Maar geen annulering, geen reactie op mijn berichten. Ook bij Casamundo geen gehoor en alle telefoonnummers die ik vind op social media en internet zijn allemaal niet in gebruik. Ik heb hier een heel naar gevoel over.
Snel geregeld
Snel geregeld
Gauw een bevestiging en betalingswijze gehad. Mooie deal
Ik was verbaasd dat ik met drie verschillende organisaties te maken heb gekregen. Casamubdo, Landal en het park zelf. Is dit niet onhandig om met zoveel overdrachtspunten te maken te krijgen voor uw klanten. Alle drie vragen om feedback en dit is zeker niet efficiënt.
Wie heeft in mij geval nu de lead in zulke situatie?
easy to book and pay
Quick responses
Heb al eerder bij jullie geboekt huis…
Heb al eerder bij jullie geboekt huis was toen ook zeer naar wens
Casamundo licht bewust op
We hadden een huis geboekt voor 4 dagen op de site Casamundo.nl. Tijdens de boeking stond vermeld dat er tot 24 april gratis mag worden geannuleerd. We moesten de hoofdsom van ruim 2.400,- in 1x betalen. Na 2 dagen besloten te annuleren vanwege een andere locatie. We kregen de hoofdsom minus 30% (702,-) minder terug. Maar we hadden toch geboekt met een gratis annulering voorwaarde. Nee, zei Casamundo, kijk maar in de boeking bevestiging die verstuurd was na de betaling. De voorwaarden hadden zij hierin eenzijdig veranderd. Na melden van deze ervaring verschool Casamundo zich achter de verhuurder. Nee, dit kan niet dus besloten we een nieuwe test te doen op het zelfde pand en wat bleek, de gratis annulering stond wederom weer vermeld. We maakte printsscreens en gaven dit aan. Dit bleek weer een andere aanbieder te zijn volgens Casamundo. Casamundo geeft aan in Nederland gevestigd te zijn maar helaas moet onze advocaat nu richting Berlijn om de rechtszaak tegen Casamundo te starten. Ik wil iedereen erop wijzen dat je printscreens maakt om te bewijzen dat wat je ziet later niet anders blijkt te zijn. Kijk ook naar de andere recensies over Casamundo. Niet allemaal een warm gevoel bij. Zodra wij onze rechtszaak hebben gehad
zullen hier een update doen.
En dan krijg je de standaard feedback zoals onderstaand waarin zij zich verschuilen net als al de andere hier vermelden cases achter de verhuurder. Nee Casamundo, dit is een bewuste aanpak. Laat de rechter het binnenkort maar beoordelen.

Respuesta de CASAMUNDO
Veel keuze en makkelijk te boeken
Echt de moeite waard
Vooral natuurlijk een passend vakantiehuis, precies wat we zochten en nu eens niet via Airbnb! Verder alles prima: keuze, afhandeling betaling… oh ja zet wiro betalen er maar bij
Het leek allemaal zo mooi, maar....
Mijn ervaring met Casamundo is super slecht!
Op de site van Casamundo onze vakantie aan de Franse kust geboekt en een forse aanbetaling gedaan via mijn creditcard.
Toen ik geen bevestiging ontving en met Casamundo wilde communiceren, waren ze niet bereid om te onderzoeken wat er mis was gegaan.
Daar gaat je geld en je vakantieplezier!
Eén ster is nog teveel.
Eén ster is nog teveel.
Huis in Frankrijk geboekt en forse aanbetaling gedaan. Geen bevestiging ontvangen.
Casamundo was niet meer te bereiken toen de boeking nergens in het systeem te vinden was. Geen huis. Geld foetsie..

Respuesta de CASAMUNDO
good and easy booking process
Más información sobre otros tipos de reseñas.