Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para hombres
  2. Tienda de ropa
  3. Tienda de jeans
  4. Tienda de ropa para mujeres

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Discover the complete collection of Cast Iron jeans, knitwear, shirts and more |Fast delivery | Free shipping & returns | Secure payment

2,2

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Teleurstellende klantenservice

Ik heb meerdere spijkerbroeken van Cast Iron gekocht in de afgelopen periode. Helaas is mijn ervaring dat de kwaliteit van deze broeken echt tegenvalt. In mijn geval vertoonden maar liefst vier broeken al vrij snel scheuren en duidelijke slijtage. Ook de zakken waren al na een paar weken stuk, waardoor ik deze op eigen kosten heb moeten laten repareren bij een kleermaker.

Wat het nog teleurstellender maakt, is hoe dit vervolgens door de klantenservice wordt afgehandeld.

Na contact met de service desk kreeg ik uiteindelijk het voorstel om één broek te ontvangen als tegemoetkoming. Dat leek een redelijke oplossing. Op dat moment stond er echter een actie op de website waardoor de prijs van een broek rond de €77 lag. Toen ik vervolgens een model uitkoos, bleek de website tijdelijk niet bereikbaar. Toen deze weer online was, was de actie voorbij en moest ik ineens €62 bijbetalen voor dezelfde oplossing.

De klantenservice gaf vervolgens aan dat ze hier niets meer aan konden doen omdat de actie inmiddels verlopen was. Met andere woorden: eerst een oplossing aanbieden, maar als de timing net anders uitpakt, wordt de rekening alsnog bij de klant gelegd.

Ik heb in de loop der jaren veel jeans gedragen van verschillende merken, maar zelden meegemaakt dat meerdere broeken zo snel kapot gaan én dat een klacht vervolgens zo star wordt afgehandeld.

Voor mij reden om hier geen broeken meer te kopen.

12 de marzo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Nieuw shirt met problemen.

Mooi nieuws shirt gekocht. 2e x dragen en naad van mouw liet al los. Gemaild naar Cast Iron gezien ik in Coevorden woon en shirt in Breda is gekocht. Krijg advies om maar even naar de winkel in Breda te gaan. Verder niks. Nogmaals gemaild... geen reactie meer.

7 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

2a3 jaar geleden een "technische" jas…

2a3 jaar geleden een "technische" jas gekocht die pretendeert waterdicht te zijn. Is dat ten eerste niet. Na 2 jaar begint de voering ongewone slijtage te vertonen, de binnenlaag bladdert als het ware af. Zowel de winkel waar ik het heb gekocht als klantenservice van van cast iron geven niet thuis en hangen en verhaal op over de zuurtegraad van mijn huid (de slijtage zit op plekken waar mijn lijf niet eens in contact is met de jas, zoals capuchon). Zo langzamerhand is in ieder geval mijn gevoel wel wat zuurder. Andere technische jassen hebben voor de helft van de prijs nooit moeite gehad met mijn zuurtegraad ;-) . Bijvoorbeeld didriksons. Anyway voor mij dus geen cast iron meer.

27 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte kwaliteit en nog slechtere…

Zeer slechte kwaliteit en nog slechtere klantenservice
2 broeken deugen niet, vallen uit elkaar van ellende
meerdere keren zelf moeten herstellen en dat al in de eerste periode na aanschaf en nog erger onmogelijk te dragen vanwege gifstoffen die meteen huidirritatie geven dus waardeloos merk en is mij ook bevestigd door een kennis met kennis van de industrie

19 de noviembre de 2024

Spijkerbroek vallen gaten in. Gaar

Spijkerbroek gekocht vorig jaar. Met een goedkope spijkerbroek doe ik ongeveereen jaar. Daar vallen gaten in bij het kruis en stiksels laten los.
Iron cast presteert het met een broek die na een jaar gaar is. Gaten vallen erin. Erg slechte kwaliteit.

26 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte kwaliteit, nog slechtere klantenservice

Mooie broeken met goeie pasvorm. Maar van slechte kwaliteit. Binnen 2 jaar zijn 6 broeken kapot gegaan bij normaal gebruik. De klantenservice geeft niet thuis.

Een samenvatting de klantenservice van het gesprek met de klantenservice:
Jullie krijgen een klacht en dit proberen jullie zsm op te lossen daar een kortingscode te geven (die krijg je ook al als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dus niet echt serieus te nemen).
Als klanten hier niet mee akkoord gaan, word continue hetzelfde bandje afgespeeld van '12 maanden garantie', naar de daadwerkelijke klacht word niet geluisterd en concrete vragen worden niet beantwoord.
Als de klant hierover doorgaat word elk antwoord afgesloten met 'We willen hierbij de conversatie sluiten', zonder dat er daadwerkelijk een antwoord/oplossing is. Vrij onbeschoft in mijn ogen.

26 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vorig jaar een linnen blouse van het…

Vorig jaar een linnen blouse van het merk Cast Iron gekocht in een winkel en deze nauwelijks gedragen. De stof begint slijtage en kleine gaatjes te vertonen. Aangezien ik niet meer weet in welke winkel ik die gekocht heb ik, heb ik gereageerd via chat bij Cast Iron. Als redactie gaven ze aan dat ze niets voor mij konden betekenen. Aangezien het van het merk Cast Iron is, lijkt mij dat ze daarvoor verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van het produkt en niet de winkel waar ik het gekocht heb.

19 de junio de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.