2,2

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vanguard ..niet de kwaliteit die je zoekt

Vanguard . Een merk dat kwaliteit propageert maar in werkelijkheid is dit ver te zoeken. Jeans die binnen het jaar slijten en truien waar de gaten in vallen. En nee, ik gebruik geen wasverzachter en draag ze niet intensief. Trap er niet in!

28 de octubre de 2025

Jeans gescheurd

Jeans gescheurd boven de knie op meerdere plekken, iets meer dan een jaar oud, niet zo vaak gedragen, zeer slechte kwaliteit.

17 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeans is gescheurd na 1 jaar.

Ik draag de v85 ongeveer 1 jaar en er zit een scheur onder mijn kruis. Ongelooflijk. Ik draag al jaren vanguards en nog nooit voorgehad. Vandaag stopt het. Ik kijk voor een ander merk. 129€ naar de vaantjes ( sedert dit jaar steken ze er nu 3% elastane in, precies een elastiekjeans ) 😡

5 de noviembre de 2024

Bijna nieuwe jeans uitgescheurd

Laatste twee broeken waren Vanguard V7 Rider stretch. Beide broeken nieuw gekocht, slechts half jaartje oud, amper gedragen en beide broeken van achteren gescheurd....De kwaliteit gaat achteruit en laat te wensen over! Voor mij geen Vanguard meer!

17 de junio de 2024

Waardeloze kwaliteit jeans van Vanguard

Al jaren broeken van Vanguard. Laatste broek was echter compleet waardeloze kwaliteit. Er zaten na minder dan een jaar en maar Max. 50 keer dragen al meerdere vale en kapotte plekken langs naden en zakken. Klantenservice verwees mij naar winkel van aankoop, maar die zegt natuurlijk dat algemene garantietermijn verstreken is.

9 de mayo de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kwaliteit en retourprocedure Vanguard Clothing niet op orde

Ik had 2 broeken besteld bij Vanguard, dezelfde maat en type jeans die ik al jaren draag. Echter waren de jeans te kort in lengte tov van mijn oude. Wat nog meer bijzonder was dat de 2 nieuw geleverde jeans ook 3 cm in lengte verschilde.

Dus besloten de broeken te retourneren en met het bijgeleverde formulier verzocht om de broeken te ruilen voor een grotere maat. Na een week wachten maar eens gebeld en toen kreeg ik te horen dat het een en ander nog niet verwerkt was. Een dag er na een e-mail ontvangen dat ik mijn geld terug kreeg, maar daar had ik niet om gevraagd. Ik moest maar opnieuw bestellen, ok ook geen probleem. Echter was de 50% korting op deze broeken vervallen…… Dus dit was de laatste keer dat ik besteld heb bij Vanguard.

De broeken zijn wel binnen een dag geleverd en het geld is netjes overgemaakt, dat dan weer wel.

12 de febrero de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.