Citruss Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

5,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super super god service. Adrianne holdte mig ajourført forinden afsendelse af mine varer. Hun sendte desuden et hav af vareprøver og en virkelig sød håndskreven besked/instruks til de købte varer. Bes... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk udvalg af koreanske hudplejeproduker. Altid en sød lille håndskrevet hilsen. Og en hel masse dejlige prøver er vedlagt ❤️😃

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og med det fineste personlige håndskrevet brev med fif om hvordan jeg skal bruge produkterne, som jeg har købt. Derudover fik jeg nogle lækre prøve samples på andre produkter med i o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Modtog cremen jeg havde bestilt dagen efter bestilling. Cremen var smukt pakket ind og vedlagt var et hav af prøver, en caramel og en sheetmaske. Prøver fra virkeligt lækre mærker. Derudover en person... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

En overordentlig positiv handel

Jeg havde en meget positiv handel ved Citruss. Ikke nok med at jeg fik de produkter jeg havde søgt efter, men leveringen indeholdt også overraskende mange spændende produktprøver (og en chokolade). Meget god oplevelse.

25 de julio de 2024

Mega god service

Mega god service. Fik enormt mange prøver med, som jo altid er mega lækkert og en sød håndskrevet besked. Sjældent man får så god service. Vil helt klart købe herfra igen

25 de julio de 2024

Overskuelig side

Overskuelig side, med gode produktbeskrivelser. Hurtig levering, og altid små overraskelser med i pakken, god inspiration til at afprøve nye produkter. Kan absolut anbefales.

22 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

-Altid god og hurtig service

-Altid god og hurtig service. God hjemmeside med meget udførlig tekst/fremgangsmåde på hvert produkt. Lækre prøver i alle afskygninger, som vedlægges ordren. En fornøjelse at handle her - kæmpe anbefaling herfra.

15 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, gode prøver og rigtig sød besked med fra indehaveren 🩷

14 de julio de 2024

Bedste service

Bedste service
Skønne produkter
Gode priser
Sødt kort med prøver i hver eneste ordre
Kan varmt anbefales.

10 de julio de 2024

Hurtigt & lækkert

Det er første gang jeg køber noget fra citruss, men ikke sidste gang. Meget hurtig levering, og man får en masse gode vareprøver med og et sødt håndskrevet kort.
Kan varmt anbefales ♥️

6 de julio de 2024

Fantastisk Citruss

Det gør utroligt meget at Adrianne er som hun er, ligetil, sød og ved hvad hun taler om.
Når man får sine vare, er der altid en masse vareprøver med, det helt fantastisk, et lille stk chokolade og et kort hvorpå der er en hilsen.
Det gør en mega glad, og får lyst til at handle der igen hos Citruss.

28 de junio de 2024

Anden shoppingtur hos citrus.dk

Det er anden gang jeg shopper hos Citruss.dk og de skuffer ikke. Samme glæde begge gange.
Elsker alle de tester man får med i købet og det personlig kort som er håndskrevet 😍 de forstår en god kunde oplevelse.

24 de junio de 2024

Hurtigt & Godt

Jeg var meget spændt på at modtage min bestilling - det gik virkelig hurtigt og det er nogle lækre ting jeg har fået fat i :-) der var overraskelser med i pakken, skønt!
Jeg kommer helt sikkert til at handle hos jer igen.

25 de mayo de 2024

Super happy

Super happy! Delivered quickly, with little samples, a treat and a sweet note! I will be ordering again 🥰

5 de junio de 2024

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.