Goede procedure: formuliertje invullen en de rest gaat vanzelf, geen omkijken naar. De boel wordt opgemeten zonder dat daar iemand bij nodig is en na een paar weken wordt op dezelfde manier de ruit... Ver más
La empresa ha respondido
zeer slordige werkers. hebben het bed gebruikt om spullen op te leggen. Geprobeerd om nieuw dubbelglas aan te brengen. Totaal mislukt! Scharnieren vernield. Chaos achtergelaten in de slaapkamer. Hun... Ver más
La empresa ha respondido
Na melding van glasbreuk werd snel contact opgenomen voor meting. Aangezien het alleen om een kleine breuk ging en de ruit dubbelglas bestond duurde de bestelling enkele weken (3). Het glas is profess... Ver más
La empresa ha respondido
Komen afspraken en tijden perfect na, dus perfect op tijd, werken secuur, netjes en zeer beleefd en leggen, als je het vraagt echt goed uit hoe of wat, klantgericht ook ! Ook hele duidelijke uitleg... Ver más
La empresa ha respondido
Clarixy is dé plek voor glasherstel. Sinds 2000 zorgen we ervoor dat ruitbreuk snel en moeiteloos gemeld kan worden en vervolgens coördineren wij het herstel en de afwikkeling daarvan. Dat doen we voor bijvoorbeeld verzekeraars, VVE-beheerders en woningcorporaties. We werken als schakel tussen klant, glashersteller en partners en ontzorgen onze klanten van A tot Z. Binnen ons team staat samenwerken centraal. We houden van daadkracht, klantgerichtheid en kwaliteit en dat merk je aan alles: de sfeer, het tempo én de trots.
Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 87% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Kijk hier wordt ik nu blij van. Het was maar een kleine ruit, maar wel in de deur van de hoofdingang. Alles is snel en correct hersteld en daarom mijn complimenten!

Respuesta de Clarixy
Alles prima gegaan en goed geregeld

Respuesta de Clarixy
Je wordt meerdere malen aan je afspraak herinnert, bellen netjes na , klantvriendelijk
Alles is naar wens verlopen

Respuesta de Clarixy
Duidelijke berichting rond opname van de schade en reparatie. Goede afspraken herrinnering. Snelle reparatie zonder problemen. Veel humor tussen de collegas onderling. Prima resultaat.

Respuesta de Clarixy
Duidelijke informatie over de reparatie. Tijd, datum etc.
Glaszetters waren zeer vakkundig, snel en zeer vriendelijk.

Respuesta de Clarixy
Erg goede ervaring met het plaatsen van een nieuw raam. Alles verliep netjes en volgens afspraak. Ze waren keurig op tijd, vriendelijk in de omgang en duidelijk erg kundig in hun werk. Het raam is netjes geplaatst.

Respuesta de Clarixy
Zeer vriendelijk en kundig personeel

Respuesta de Clarixy
netjes op de afgesproken tijd ruit in gemeten en later, wederom op tijd, secuur en netjes raam vervangen!

Respuesta de Clarixy
Na enkele weken nieuw glas gezet in voordeur die in opdracht van corrupte politie was ingetrapt.

Respuesta de Clarixy
Snelle en goede service. De afspraak was snel gemaakt en de tweede om het glas te vervangen ook. Vriendelijke mannen. Ze hebben de glasplaat snel en mooi vervangen.

Respuesta de Clarixy
Zeer professioneel en fijne communicatie

Respuesta de Clarixy
Nadat ik bericht had ontvangen dat een glaszetter de klus niet kon doen heeft men direct een andere glaszetter benaderd. De 'nieuwe' glaszetter belde dezelfde dag nog om een afspraak te maken om de klus aan te pakken. Zowel qua communicatie als snelheid van afhandelen zijn prima gegaan.

Respuesta de Clarixy
De persoon was erg netjes legde alles goed uit, heeft goed werk geleverd en heb totaal geen klachten over de reparatie als zodanig.

Respuesta de Clarixy
Glaslat keurig hersteld, zoals het hoort.
netjes met kit

Respuesta de Clarixy
Netjes te werk gegaan, vriendelijk en oplossingsgericht

Respuesta de Clarixy
Zeer vriendelijke medewerkers, en het hele proces was snel. Hun waren ook zo netjes, met alles. Ik vond heel goed hoe zorgzaam hun waren.

Respuesta de Clarixy
Snelle service en ik ben zeer tevreden.