Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede procedure: formuliertje invullen en de rest gaat vanzelf, geen omkijken naar. De boel wordt opgemeten zonder dat daar iemand bij nodig is en na een paar weken wordt op dezelfde manier de ruit... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

zeer slordige werkers. hebben het bed gebruikt om spullen op te leggen. Geprobeerd om nieuw dubbelglas aan te brengen. Totaal mislukt! Scharnieren vernield. Chaos achtergelaten in de slaapkamer. Hun... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na melding van glasbreuk werd snel contact opgenomen voor meting. Aangezien het alleen om een kleine breuk ging en de ruit dubbelglas bestond duurde de bestelling enkele weken (3). Het glas is profess... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Komen afspraken en tijden perfect na, dus perfect op tijd, werken secuur, netjes en zeer beleefd en leggen, als je het vraagt echt goed uit hoe of wat, klantgericht ook ! Ook hele duidelijke uitleg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de reparación de cristales

Escrito por la empresa

Clarixy is dé plek voor glasherstel. Sinds 2000 zorgen we ervoor dat ruitbreuk snel en moeiteloos gemeld kan worden en vervolgens coördineren wij het herstel en de afwikkeling daarvan. Dat doen we voor bijvoorbeeld verzekeraars, VVE-beheerders en woningcorporaties. We werken als schakel tussen klant, glashersteller en partners en ontzorgen onze klanten van A tot Z. Binnen ons team staat samenwerken centraal. We houden van daadkracht, klantgerichtheid en kwaliteit en dat merk je aan alles: de sfeer, het tempo én de trots.

4,1

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 87% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

4,1

Todas las opiniones

58 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Zeer tevreden

Bedrijf belde snel om een afspraak te maken .Nette meneer die het in kwam meten. Daarna hebben ze gebeld om datum van plaatsen af te spreken. Keurige jongen, heeft netjes gewerkt. Heel tevreden over het hele traject

9 de abril de 2026

Respuesta de Clarixy

Hi Laura, heel fijn! Dat is precies hoe wij onze dienstverlening willen zien. Dank je wel voor de positieve review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi werk geleverd ,zelf de stofzuiger…

Mooi werk geleverd ,zelf de stofzuiger kwam er aan te pas .
Keurig afgewerkt.
Ik ben dik tevreden van mij krijgt het bedrijf een dikke 10.

16 de marzo de 2026

Respuesta de Clarixy

Hi Ria, dat horen wij graag! Heel fijn dat alles zo goed verlopen is.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

7 weken wachten voor een raam? Belachelijk!

Raam van de schuur is goed vervangen daar geen klacht over maar het duurde wel 7 weken beetje belachelijk naar mijn mening!

13 de abril de 2026

Goedemorgen Steven,

Heel vervelend om te horen dat het zo lang geduurd heeft. Om onze dienstverlening te verbeteren, achterhalen we graag waar dit verkeerd ging. Wil je contact met ons opnemen via klantenservice@clarixy.nl of telefonisch via 0800 0207 207? Dan pakken wij dit met prioriteit op. We horen het graag!

Top!

Aardige medewerkers, snelle en duidelijke communicatie. Ook hebben ze het snel en netjes uitgevoerd.

Respuesta de Clarixy

Hi Amy, goed om te horen! Dat is uiteraard ons doel. Ik wens je nog een fijne dag!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Reparatie heeft half jaar geduurd

Reparatie heeft half jaar geduurd. Waardeloos!

Respuesta de Clarixy

Hi Johan, vervelend om dit te horen. Dit is niet hoe het hoort en we begrijpen dat er frustratie is. We kijken graag direct voor je na waar dit mis is gegaan. Wil je contact met ons opnemen via klantenservice@clarixy.nl of telefonisch via 0800 0207 207? Dan pakken wij dit met prioriteit op.

Betrouwbaar en zorgvuldig werk

De dag voor de afspraak werd een herinneringsmail gestuurd. De medewerkers zouden tussen 12 en 16.00 aankomen en ze waren exact om 12.15 dat was heel fijn. Er werd duidelijk uitgelegd wat ze deden en zouden doen. Hele vrolijke medewerkers die zorgvuldig te werk zijn gegaan.

Respuesta de Clarixy

Hi Jenevien, fijn om te horen dat het glasherstel goed is verlopen! Bedankt voor de review en een fijne dag.

Op tijd volgens afspraak

Op tijd volgens afspraak, vriendelijk en vakkundig

24 de marzo de 2026

Respuesta de Clarixy

Goedemiddag, bedankt voor de positieve review! We zijn blij om te horen dat de ervaring met Clarixy goed was.

Goed

Goed, and perfect in all the worlds they did

26 de marzo de 2026

Respuesta de Clarixy

Hi Sheku, thank you for the 5-star review! Good to hear that everything went well.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het werk was zorgvuldig en tot in…

Het werk was zorgvuldig en tot in detail uitgevoerd. De technicus was prettig in de omgang en werkte op een professionele en nette manier.
Hartelijk dank, ik ben tevreden en het resultaat is bevredigend👍🏻✨

25 de marzo de 2026

Hi Aysha,

Heel goed om te horen dat alles zo goed verlopen is! Fijn dat de glasschade is opgelost.

onbetrouwbaar bedrijf

7-11-25 glas ingemeten door glashersteller Clarixy na inschakeling door onze verzekeraar. Moest tijdens het inmeten meerdere keren met kantoor gebeld worden hoe dit precies moest? Op 24-12-25 nog geen enkel bericht, dus gebeld. Kreeg ik een casenummer voor de volgende keer en zou mijn vraag naar de afdeling offerte worden gestuurd. (hoezo volgende keer? regel het gewoon!) op 8-1-26 nog steeds niets gehoord en de verzekeraar gebeld. Beweerde glashersteller Clarixy dat zij op 30-12-25 gemaild hadden. Geen mail ontvangen (ook niet in de spam) dus vertrouwen lager dan de temperatuur nu buiten en opdracht geannuleerd. Nu mag ik het zelf gaan regelen maar zit dus na 2 maanden dankzij glashersteller Clarixy met hetzelfde gebroken raam. Helaas dus door onze verzekeraar met dit bedrijf in aanraking gekomen. Ook gelet op de andere reviews zou ik hier snel aan voorbijgaan.

8 de enero de 2026

Hi Tom,

Dank je wel voor je review. Heel vervelend om te horen over deze situatie. Dit is natuurlijk niet hoe wij willen dat onze dienstverlening gaat. Zou je dit willen mailen naar klacht@clarixy.nl (eventueel inclusief dossiernummer, als je dit hebt)? Dan gaan wij kijken hoe dit heeft kunnen gebeuren en op zoek naar een passende oplossing.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het zetten vh glas ging perfect

Het zetten vh glas ging perfect. De glaszetter ging professional te werk en heeft nog tips gegeven hoe om te gaan na de setting en met glasfolie. Heel blij met hem.
Maar vooraf voordat het glas gezet was vond ik veel te lang duren, 2,5 maand. En dat terwijl het gelijk met de sleuteloverdracht is doorgegeven. En dan ook nog iedere de smoesjes moeten horen dat het glas in bestelling is en dat dat lang kan duren omdat het speciaal glas is. Wees dan eerlijk en zeg dat er te weinig personeel is, zoals op veel plekken, en dat het even kan duren. Maar 2,5 maand vind ik echt te lang.

15 de diciembre de 2025

Hi Yolanda,

Dank voor je review! Fijn dat de glaszetter het zo netjes heeft opgelost, maar jammer om te horen dat de periode ervoor zo lang duurde. Ik ga dit intern doorzetten, zodat we hier in de toekomst van kunnen leren.

Belachelijke bedrijf

Een week geleden heb ik via de website van Woonstad Rotterdam een schademelding ingediend, die bij Clarixy terecht zou komen. Sindsdien word ik van het kastje naar de muur gestuurd. Woonstad geeft aan dat ze Clarixy meerdere keren hebben gemaild, maar volgens Clarixy hebben ze nooit iets ontvangen. Ondertussen word ik telkens aan het lijntje gehouden en moet ik maar blijven wachten zonder enige duidelijkheid.

De communicatie is ronduit slecht. Clarixy neemt geen verantwoordelijkheid, reageert niet duidelijk en ik krijg geen enkele update over mijn schademelding. Als klant voel ik me totaal niet serieus genomen. Dit is onacceptabel.

Ik hoop dat dit bedrijf zijn processen en klantenservice snel verbetert, want op deze manier werkt het alleen maar frustrerend. Tot nu toe één ster, omdat nul sterren niet mogelijk is.

27 de noviembre de 2025

Hi Hafid,

Dank voor de feedback. We vinden het heel erg om te horen over deze situatie en zullen er zorg voor dragen dat dit zo snel en passend mogelijk wordt opgelost. Wil je je klacht mailen naar klacht@clarixy.nl? Wij gaan er direct achteraan. Alvast dank!

Wat er mis ging? hahaha

Wat er mis ging?? Alles wat je maar kunt bedenken. Zelfs bij het opmeten van de maten, zodat er na weken een niet passend raam werd geleverd.
Verder wens ik mijn tijd niet verder te voldoen aan de abominabele service van dit bedrijf.

31 de julio de 2025

Hi Ruud,

Ontzettend jammer om te horen over deze negatieve ervaring. Dit is uiteraard niet de dienstverlening waar wij achter staan en die we willen bieden. Zou je dit willen mailen naar klacht@clarixy.nl? Wij zullen dan zo snel mogelijk uitzoeken waar het mis is gegaan en toewerken naar een passende oplossing.

Ik wens je een fijne dag!

My Experience With Clarixy

Someone broke through my window, I was really scared and frightened, so I called Clarixy. First off: the customer service was amazing: she comforted me , and didn’t even judge me for being scared and emotional. I don’t speak dutch too good so I’ve spoken in English and the girl comforted me and spoke to me in really good English, she calmed me down, after that we were talking about what to do. She explained everything clearly to me about the repairs etc. 10/10 stars for her and this company, you guys are doing good hiring people. I don’t know her name but I think it was Klarissa. Thanks so much for everything!

9 de octubre de 2025

Hi Super Stat,

We are very happy to hear about this experience. This is exactly how we want to offer our services. Have a nice day!

8 consejos para escribir buenas reseñas.