Clearskin hudplejeklinik Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Información sobre la empresa

1. Clínica dermatológica

Información proporcionada por diversas fuentes externas

ClearSkin er en hudplejeklinik i Esbjerg. Vores vision er at tilbyde mange forskellige eksklusive og resultatorienterede behandlinger for både mænd og kvinder. Herunder finder du både ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger og meget mere

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Voksninh downthere

Jeg fik en behandling d. 19 marts efter en lang pause, grundet fødsel af min søn. Jeg har snart fået min behandling af hver og en af de dygtige piger og denne dag blev jeg behandlet af en af deres nye. Jeg skulle vokses og var lidt nervøs for behandlingen, grundet mit ar i mavsen efter kejsersnit. Hun tog så godt hånd om mig og var god nænsom og overraskende smertefrit!(så smertefrit som en woks downthere, nu kan være). Denne oplevelse gjorde at jeg blev nød til at sende ros og en anbefaling afsted!!

19 de marzo de 2024

Mærkbar tryghed og tillid

Jeg er altid tilfreds med mine behandlinger ved Claerskin.
Det er tydeligt at mærke og høre deres kompentente ekspertise når man ligger på briksen og i dere klinik føler jeg mig altid tryg og godt behandlet.

De er super dygtige til, at behandlingen handler om dig som kunde og ikke small talk om vind og vejr. Jeg har en klar fornemmelse af, at pigerne kan huske ens hud og behandlinger, hvilket giver mig som kunde en mærkbar tryghed og tillid til, at de ved bedst hvad der skal til.

Fem store stjerne herfra.

19 de marzo de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

lash lift

Fik lavet lash lift, to dage efter var mine vipper nede igen! Virkelig ked af bruge så mange penge på noget som ikke holder, dog reklameret med holdbarhed på 6-8 uger..?

Kan ikke anbefales..!

12 de enero de 2020
Logotipo de Clearskin hudplejeklinik

Respuesta de Clearskin hudplejeklinik

Hej Yasemin. Det er mig uforstående, at du giver os en dårlig anmeldelse herinde, på baggrund af din oplevelse af dit lashlift, i stedet for at kontakte os direkte i klinikken. Det er os meget beklageligt, hvis dit lashlift ikke har holdt, hvilket slet ikke er normalt. Hvis du i stedet havde kontaktet os i klinikken, så kunne vi finde en løsning sammen - vi tilbyder altid god kundeservice og er meget imødekommende. Desværre giver du os ikke muligheden for dette igennem din anmeldelse. Vi er på kursus mandag og tirsdag i denne uge, men kig gerne forbi klinikken på onsdag, hvis du ønsker at vi sammen finder en løsning. Vh ClearSkin

Afhængig

Jeg er bange for at jeg er blevet afhængig........
Skøn ansigtsbehandling og vurdering af min hud. Ville lige bruge mine nuværende produkter færdig og så bliver der bare skrevet ind hvad jeg skal have, når tid er :-)

15 de marzo de 2019

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.