Cofman Opiniones 176

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super indretning når man ikke har helt små børn mere. Charmerende med den malede rustik. Gåafstand til vandet, kort vej til Nykøbing, hyggelig overdækket terrasse, mange spil både ude og inde. Virkel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft en perfekt ferie i Frankrig. Alt var som vi forventede. Ved ankomst til nøgleudlevering fik vi meget hurtigt klaret det formelle og vi gik med en pose, indeholdende de mest nødvendige ting... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig fin side som giver de samlede søgemuligheder vi har brug for. Ved de små fumlerier vi lavede, var Garda fra supporten helt fantastisk til at redde dagen - to gange. Både chat og telefonisk. Sø... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I søndags forsøgte jeg at leje sommerhus på Bornholm til Folkemødet juni '18. Fandt det perfekte hus i Svaneke og skyndte mig at booke, for næsten alt er allerede optaget. Efter at have betalt fo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Cabaña

Sobre Cofman

Escrito por la empresa

Cofman.com - Vi har siden år 2000 beskæftiget os med udlejning af feriehuse såvel i Danmark som i resten af Europa. Årligt finder over 100.000 gæster deres sommerhus eller ferielejlighed hos os. Cofman A/S er 100% danskejet med hovedsædet i Herning og filialer i udlandet. Pga. mange internationale kontakter og medarbejdere fra 5 forskellige lande har vi fingeren på pulsen i hele Europa. Vores mål er at skabe overblik over hele udbudet af sommerhuse så man nemt kan finde lige det der søges efter. Hos Cofman findes et udvalg på over 200.000 feriehuse i hele Europa.

Escrito por la empresa

Udvalget hos Cofman
På Cofman.com har vi samlet over 95% af alle feriehuse i Danmark og ca. 200.000 ferieboliger ud over Europa - alle med prisgaranti.
Vores pris
Alle vore feriehuse og -lejligheder har en prisgaranti. Du har dermed vores garanti for, at det hus eller den lejlighed, du har booket, ikke findes billigere hos en anden udbyder.
Vores erfaring
Med over 1 million tilfredse kunder siden starten i 2000 hører Cofman til blandt de mest succesrige feriehusudlejere på det europæiske marked.
Vores website
På Cofman.com kan du både effektivt, hurtigt og enkelt booke et feriehus. Vores mål har nemlig hele tiden været, at en booking hos os skal være lige så spændende og enkelt som ferien selv.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin betjening indtil nu

Super fin betjening indtil nu - intet at klage over.

Hej Ingrid

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har været tilfreds med din betjening hos Cofman. Vi håber, at du får en dejlig ferie, når du kommer så langt :-)

Super hurtigt og nemt…

Super hurtigt og nemt booking/betalingssystem.
Efter 2 minutter, fik vi lejekontrak på e-mail og er klar til en lille mini ferie i uge 42.

Hej Christina

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at I har været tilfredse med bookingsprocessen.

Vi håber, at I får en dejlig efterårsferie :-)

Hurtig og nem søgning

Det er hurtigt og nemt at søge på jeres hjemmeside og vi fandt hurtigt det sommerhus, som vi ville leje.

Hej Allan.

Tak for din fine anmeldelse. Vi bestræber os på, at vores hjemmeside altid skaber et godt overblik for vores kunder, når sommerhuset skal bookes. Vi håber, at I får en rigtig god ferie i sommerhuset.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dejligt sommerhus MEEEENNN!!!

Dejligt sommerhus. Dog med lidt mange fejl og mangler.
Der var rigtigt mange pærer i lamper der var defekte.
mange spindelvæv med STORE edderkopper i.
Spaen var ikke tjekket af Cofman, bundproppen var defekt, og har været det længe.
HPFI relæet slog fra , når gruppen "varme" slåes til, så det var godt at det ikke var så koldt.
"hullet" til sæben i opvaskemaskinen defekt, og som før, havde været det længe. ÆV

9 de septiembre de 2018

Hej Tina.

Vi er glade for at høre, at I synes sommerhuset var dejligt. Det er selvfølgelig ikke optimalt, at der har været nogle fejl og mangler ved huset. Cofman er en feriehusportal, som samler feriehuse og ferielejligheder fra mange bureauer verden over. Selvom det er bureauerne, der står for at lave kontrol af feriehusene, er vi hos Cofman selvfølgelig kun interesserede i at have ordentlige forhold i de huse, der bookes via vores website. Derfor er du meget velkommen til at skrive en mail med dit bookingnummer til info@cofman.com, så vi kan få tjekket op på det sommerhus, I har været i.

Vi håber, at I trods manglerne havde en god ferie. Og så håber vi, at vi kan få lov til at skabe rammerne for jeres ferie igen en anden gang :-)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hej her kan altid finde billige og pæne…

Hej her kan altid finde billige og pæne sommerhuse. Der er også et stort udvalg. Vi har altid oplevet en rigtig god service.
Hi.Jens Frost.

27 de agosto de 2018

Respuesta de Cofman

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi ser frem til at kunne sende dig godt på ferie fremover.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Simpelthen for amatøragtigt og uærligt

Simpelthen for amatøragtigt og uærligt

Jeg har brug det meste af en dag på at søge på huse på nettet, koordinere med mand og venner med datoer osv., og da vi endelig har truffet et valg, viser det sig, at vi ikke kan stole på de oplysninger Cofman lægger på hjemmesiden.
Huse udbydes til en tilbudspris helt indtil man klikker "booking", og så kommer der pludselig en ændret pris op. Ved forespørgsel til dette hos Cofman oplyser man blot, at det er fordi der er ændringer. Huset udbydes fortsat til forkert pris mange timer efter denne forespørgsel.
Ved forespørgsel om man skal betale forbrug for et hus hvis det forlades inden udløb af lejeperioden er svaret, at det skal man selvfølgelig ikke fordi der ikke er noget forbrug når man er rejst. Ved gentagen forespørgsel er svaret, at der måske skal betales forbrug. I lejebetingelserne fremgår, at der skal betales forbrug indtil udløb af lejeperioden.
Derudover oplyses det, at lejeaftale indgås med husets ejer og ikke Cofman, som alene er formidler. Men man kan ikke få oplyst, hvem det er man indgår lejeaftale med.

22 de agosto de 2018

Respuesta de Cofman

Tak for dine kommentarer og kan kun beklage at du ikke var tilfreds med vores service. Vi er glade og stolte af de mange positive anmeldelser vi hvert år får fra vores mere end 100.000 gæster.
Vi forsøgte at forklare dig at vi hele tiden arbejder på at vise den præcise pris for alle lejeperioder. Ligesom mange andre steder på internet rejse markedet er man nødt til ved booking at opdaterer prisen så vi sikre os det er den rigtige pris lige når der bookes. Det sker meget sjældent der er forskel men hvis der er kan prisen gå op eller ned hvis. Det kan være hvis ejeren for 10 sekender siden har lagt en rabat på eller fjernet en rabat. Men da vi har prisgaranti på alle vores mere end 200.000 boliger er du altid sikker på den bedste pris alligevel.
Vedr. forbrug hæfter man for forbruget i lejeperioden som nævnt i betingelserne. Men i disse beskrives ikke hvis man vælger at forlade huset tidligere. Derfor er det en aftale man laver seperat med service kontoret og afregner kun indtil man giver nøglen tilbage.
Alle sommerhuse i Danmark der udlejes er ejet af private og derfor indgåes aftalen altid mellem lejer og ejer. Alle andre led i denne kæde formidler blot udlejningen som du også kan læse i lejebetingelserne. Er det en privat ejer må vi ikke oplyse hvem det er, men alle oplysninger fremkommer efter bestillingen. Desuden kan du læse i lejebetingelserne hvem aftalen indgåes med.
Vi syntes ikke vi fortjener 1 stjerne da mange af de ting du skriver heri er sådan branchen fungerer. Håber du igen vil give os muligheden for at vise hvorfor vi siden 2000 har været en af europas største portaler for sommerhusudlejning.

Hilsen Team Cofman

Øer Maritime Ferieby Ebeltoft

Øer i Ebeltoft er et fantastisk feriested

21 de agosto de 2018

Respuesta de Cofman

Det har du helt ret i! Tak for din anmeldelse.

Nemt og overskueligt

20 de agosto de 2018

Respuesta de Cofman

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi ser frem til at kunne sende dig på mange gode ferie fremover.

En god hjemmeside

En god hjemmeside, der er let at bruge.

Respuesta de Cofman

Mange tak for din fine anmeldelse :-)

Dejligt prisbilligt udlejningsbureau

Dejligt prisbilligt udlejningsbureau, som lever fuldt ud op til vores forventninger. Alle vores bookinger har været så nemme - og deres udbud er super. Meget overskuelig hjemmeside - og servicen er altid i top.

Respuesta de Cofman

Tak for anmeldesen! Dejligt at I finder hvad I søger. Vi ser frem til at sende jer på ferie flere gange i fremtiden.

Hurtig og nemt

Respuesta de Cofman

Tak for din fine anmeldelse. Det er vi glade for at høre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super booking procedure med alle…

Super booking procedure med alle nødvendige informationer fremsendt hurtigt og effektivt.
Lejligheden levede til fulde op til beskrivelser og billeder.
En rigtig god oplevelse og vi vil helt sikkert bruge Cofman igen en anden gang

15 de agosto de 2018

Respuesta de Cofman

Dejligt at høre, hvor tilfredse I har været - tak for den fine anmeldelse. Vi ser frem til at sende jer afsted på ferie igen i fremtiden.

Perfekt hytte

Perfekt hytte. Dog skal der gøres mere ud af vejbeskrivelsen dertil.

7 de agosto de 2018

Respuesta de Cofman

Dejligt at høre at hytten var god! Da vi er en feriehusportal, har vi intet med vejbeskrivelsen at gøre, men det er derimod vores partnere som står for dette. Jeg har informeret dem omkring ønsket, så der i fremtiden vil være en bedre vejbeskrivelse. Tak for din anmeldelse.

god service

Det var første gang, at jeg havde brug for hjælp angående bookning af et sommerhus. Jeg oplevede venlig og hurtig betjening.

3 de agosto de 2018

Respuesta de Cofman

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe!

det fungerede bare

2 de agosto de 2018

Respuesta de Cofman

Tak for anmeldelsen! Det er vi glade for at høre.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.